Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Bildiğiniz üzere focus'uma jant arayışı içerisindeydim.farklı birşey takmayı düşünüyordum.malum farklılık işin içinde olunca ister istemez replikaya yöneldim.replikadan da umduğumu bulamadım.izmir'deki bütün jantcıları dolaştım desem yeridir.hoşumuza giden modele denk gelemedim.ümidi kaybetmiş eve dönerken yol kenarındaki petlas bayisine uğradım.sanş eseri daha yeni kuga dan sökülmüş 18' oem jantları gördüm. Siz abilerime ,kardeşlerime danışmak istedim.kuga jantı bizim focuslara uyar mı ? Görsel olarak tatmin eder mi ? Oem olması ve birazda jant aramaktan sıkıldım artık tek kaçış yolum bu jantlar 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 teknik olarak bijon ve göbeğin çapı aynıdıri yalnız ağırlığı nasıl baktınız mı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 teknik olarak bijon ve göbeğin çapı aynıdıri yalnız ağırlığı nasıl baktınız mı?Jantları aracın yanında tutarken hafifti bunu kastediyorsan eğer abi [emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 biraz ağırca dır da ama sağlam janttır 1 Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Bildiğiniz üzere focus'uma jant arayışı içerisindeydim.farklı birşey takmayı düşünüyordum.malum farklılık işin içinde olunca ister istemez replikaya yöneldim.replikadan da umduğumu bulamadım.izmir'deki bütün jantcıları dolaştım desem yeridir.hoşumuza giden modele denk gelemedim.ümidi kaybetmiş eve dönerken yol kenarındaki petlas bayisine uğradım.sanş eseri daha yeni kuga dan sökülmüş 18' oem jantları gördüm. Siz abilerime ,kardeşlerime danışmak istedim.kuga jantı bizim focuslara uyar mı ? Görsel olarak tatmin eder mi ? Oem olması ve birazda jant aramaktan sıkıldım artık tek kaçış yolum bu jantlar Ben de replika almayı düşünüyordum ne sorun yaşadınız? Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Görüntüsü güzel duruyor,fiyat olarak ne istiyorlar? Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Hüseyin bence aracına cok yakışır.şimdiden hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Ben de replika almayı düşünüyordum ne sorun yaşadınız?Yanlış yönlendirmek istemem ama replika jant kullanmışlığım var herhangi bir sıkıntı yaşamadım.tabiki orjinal jantın yerini hiçbirşey tutmaz ama ülkemizde oem jantın hem bulunabilirliği hemde fiyatların yüksek olmasından sebep insanlarımız mecburen replikaya yöneliyor. Önceliğiniz oem olmasını tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Bence çok hoş durmuş. Fiyatı ne dediler ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Görüntüsü güzel duruyor,fiyat olarak ne istiyorlar? fiyat gayet uygun. 600 liracık Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Yanlış yönlendirmek istemem ama replika jant kullanmışlığım var herhangi bir sıkıntı yaşamadım.tabiki orjinal jantın yerini hiçbirşey tutmaz ama ülkemizde oem jantın hem bulunabilirliği hemde fiyatların yüksek olmasından sebep insanlarımız mecburen replikaya yöneliyor. Önceliğiniz oem olmasını tavsiye ederim. "replikaya yöneldim.replikadan da umduğumu bulamadım." demişsiniz onu soruyorum. Balans mı tutmadı? Kırıldı mı? Boyası mı döküldü? Yoksa görüntüsü mü iyi değildi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Hüseyin bence aracına cok yakışır.şimdiden hayırlı olsun.teşekkür ederim.geçen gün uzaktan selam vermek zorunda kaldım kusura bakma abi . Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 hiç kaçırma bence araban güzel jantlar güzel hayırlı olsun işlem yoksa direk al gitsin derim. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Özkan 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Vallahi fiyat uygun eyer aracada uygunsa kacirma gayetde sık durmus 1 Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 fiyat gayet uygun. 600 liracık Takımı 600'se kaçmaz, tanesi 600'se oradan kaçılır. Buraya gelinir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-focus-st-jant-18-inc-orjinal-ford-alman-mali-170292853/detay Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 "replikaya yöneldim.replikadan da umduğumu bulamadım." demişsiniz onu soruyorum. Balans mı tutmadı? Kırıldı mı? Boyası mı döküldü? Yoksa görüntüsü mü iyi değildi? istediğim model yoktu.5x108 çok sıkıtlı bıjon aralığı olduğu için 5-6 çeşitten başka şeçenek yok.vossen cv7 araştırdık ama izmir'de bulamadım.Eniştemde 3.20 d var üzerinde replika jant takılı.bir senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz.herhangi bir deformasyon yok. Takımı 600'se kaçmaz, tanesi 600'se oradan kaçılır. Buraya gelinir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-focus-st-jant-18-inc-orjinal-ford-alman-mali-170292853/detay takımı 600 lira Yorum bağlantısı
Onur Durmuş 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 18'' cok buyuk olur sızın araca benim hem tuketım artar hem ıvmelenme ve son hız tabı karar sızın bence en fazla 17'' bakın sız 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Fiyat harika, görsellik olarak da bence çok iyi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 teşekkür ederim.geçen gün uzaktan selam vermek zorunda kaldım kusura bakma abi .Rica ederim hüseyin bende yeni iş peşinde koşturuyordum.dün başladık hayırlısıyla.müsait olduğunda görüşürüz tekrar. Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Jant güzel ama benim fikrim 17" den yana.Güzel durucak diye performans kaybı ve yakıt tüketiminin artmasının taraftarı değilim.17 fiesta st jantı bizim araçlara olurmu acaba?forumdan biri aracına takmış çok hoş olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Bence kaçırılmamalı bu fiyata, en kötü biraz kullanır memnun kalmazsan satarsın, bu fiyata bu oem jant mükemmel Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Jant güzel ama benim fikrim 17" den yana.Güzel durucak diye performans kaybı ve yakıt tüketiminin artmasının taraftarı değilim.17 fiesta st jantı bizim araçlara olurmu acaba?forumdan biri aracına takmış çok hoş olmuş uymaz diye biliyorum fiesta 4 bijon Bence kaçırılmamalı bu fiyata, en kötü biraz kullanır memnun kalmazsan satarsın, bu fiyata bu oem jant mükemmelaynen saat 7 gibi gidip taktırmayı düşünüyorum bakalımhayırlısı Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 hayırlı olsun kardeşim. kafana yattıysa al geç 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Sen almazsan havale cikayim bana gönder 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts