Buğra Höngül 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Bsd soft99 Luxury gloss cc hydrax Yarı yolda bırakmaz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Ben hydrax kullandım zamanında. Araba koyu renk ise güzel bir parlaklığı var kızılımtrak gibi 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Köksal Yılmaz yazdı: C2v3 ü 1/1 sulandır hızlı cila olarak kullan ama 1 ayda bitecek kadar yap bozuluyor sonra Tamam abi. C2V3ün üzerinde korumanın altına veya üstüne uygulanabilir yazıyordu. Sanırım içinde çözünmeye sebep olacak bir kimyasal yok. Büyük ihtimal c2v3 kullanırım. Bozulduğunu nasıl fark ediyoruz.? donuyor mu? Buğra Höngül yazdı: Bsd soft99 Luxury gloss cc hydrax Yarı yolda bırakmaz s99 ve hydrax elimde yok ama c2v3 bittikten sonra alınabilir Mert de önermiş. Mert Yeldan yazdı: Ben hydrax kullandım zamanında. Araba koyu renk ise güzel bir parlaklığı var kızılımtrak gibi Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Semih İzgi yazdı: Tamam abi. C2V3ün üzerinde korumanın altına veya üstüne uygulanabilir yazıyordu. Sanırım içinde çözünmeye sebep olacak bir kimyasal yok. Büyük ihtimal c2v3 kullanırım. Bozulduğunu nasıl fark ediyoruz.? donuyor mu? s99 ve hydrax elimde yok ama c2v3 bittikten sonra alınabilir Mert de önermiş. Çok teşekkürler. Daha bozamadığım için ne şekle gireceğini bilemiyorum ama benim dediğim distribütöründen aldığım bilgi. Bi anda donmaz veya çürük yumurta gibi kokmaz onu gözlemlerinde anlarsın 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 (düzenlendi) Bende c2v3 ün bozulduğunu görmedim her zaman ilk günkü kıvamında duruyor[emoji4] 5 Temmuz 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 (düzenlendi) Konu iki seneden eski. Ben ilk defa gördüm. Daha önce atlamışım. İlk sayfalarda rüya gibi geliyor. Mutlaka yaptırayım diyorsun. Son sayfalar da ise "ürün eski performansında değil" yorumlarıyla rüyadan uyanıyorsun. 6 Temmuz 2016 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Rıdvan Ergün yazdı: Konu iki seneden eski. Ben ilk defa gördüm. Daha önce atlamışım. İlk sayfalarda rüya gibi geliyor. Mutlaka yaptırayım diyorsun. Son sayfalar da ise "ürün eski performansında değil" yorumlarıyla rüyadan uyanıyorsun.Ridvan abi bazi forumlarda ise eskisinden daha dayanikli ve parlak oldugu yaziyor. Suan uygulama yapilmis bir aracim var uzun donemde huyunu belli edecektir ama cok güzel bir doku biraktigi kesin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2016 İlk çıktığında 50 lira altındaydı satış fiyatı. Şimdi ise 150 lira.. sıkıntı burada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Mert Yeldan yazdı: İlk çıktığında 50 lira altındaydı satış fiyatı. Şimdi ise 150 lira.. sıkıntı burada 450 falan olmasın? Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Semih İzgi yazdı: Ridvan abi bazi forumlarda ise eskisinden daha dayanikli ve parlak oldugu yaziyor. Suan uygulama yapilmis bir aracim var uzun donemde huyunu belli edecektir ama cok güzel bir doku biraktigi kesin. Arabam servisten çıkınca yaptırayım ben bundan. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2016 Çağlar Bayur yazdı: 450 falan olmasın? http://www.hepsiburada.com/nasiol-zr53-nano-boya-koruma-ilaci-09c088-pm-otm09c088164 imiş Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Bana kalırsa hiç vermem yinede niyetlenenlere Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2016 50 lira iken iyiydi. Ne zaman kutu ve içerik değişti bitti. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Diger seramik kaplamalarin fiyatlarina bakildiginda hala uygun gibi. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 F/p olarak bence o kadar da değil sanki Yorum bağlantısı
Alper Kumaş 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 arkadaşlar abiler ben bu zr53 ürününü kullanmak istiyorum lakin nasıl kullnacam bilmiyorum..ayrıntılı anlatırmısınız. bunu kullanmak için pasta cila boya koruma mı yaptırmak lazım yoksa normal yıkamadan sonra kullanabilirmiyim.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 alper kumaş yazdı: arkadaşlar abiler ben bu zr53 ürününü kullanmak istiyorum lakin nasıl kullnacam bilmiyorum..ayrıntılı anlatırmısınız. bunu kullanmak için pasta cila boya koruma mı yaptırmak lazım yoksa normal yıkamadan sonra kullanabilirmiyim.. Konu içinde detaylı anlatımlar mevcut. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Ersen Tapan yazdı: Konu içinde detaylı anlatımlar mevcut. Abi nasip olursa haftasonu Bursada misafir olacağım, oralardaysan ve müsaitsen görüşelim 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 alper kumaş yazdı: arkadaşlar abiler ben bu zr53 ürününü kullanmak istiyorum lakin nasıl kullnacam bilmiyorum..ayrıntılı anlatırmısınız. bunu kullanmak için pasta cila boya koruma mı yaptırmak lazım yoksa normal yıkamadan sonra kullanabilirmiyim.. Lütfen derin bir araştırma yapın. youtube üzerinden uygulama videoları izleyin. Araştırmadan işlem yaparsanız çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Yinede madem google dan önce buraya sormuşsunuz cevapsız bırakmayalım tabi, Araç güzelce yıkanacak kurulanmadan ipa ile silinecek kurulanmadan şampuanlı su ile kil uygulanacak. Kil sonrası tekrar su tutulup güzelce kurutulacak maskelenecek boya durumuna uygun şekilde pastası atılacak Toz bırakan pasta ise araç yıkanacak Toz bırakmayan ise araç silinip tekrar ipa alkol ile silinecek Hava tabancası ile aracın tüm su tutan yerleri kurutulacak (aynalar çıtalar plakalık vs vs ) zr53 su ile temas ederse orda iz yapar zımpara ile çıkartmak zorunda kalırsınız Üstte yazılanların tamamı standart pasta işlemidir ve yüzeyi hazırlamak içindir. ZR 53 ü sürmekten daha önemlidir. aksi taktirde zr53ü ha lavaboya dökmüşsünüz ha araca sürmüşsünüz fark etmez. Araştırıp bulacağınız videolardaki gibi zr53 temiz yüzeye uygulanır. arada hiç bir kimyasal boya koruma veya şampuan cilası olmamalıdır. bölgesel bölgesel uygulayın mesela kaputu tek seferde yapmaya kalkmayın. Yanında gelen kitapçığı baştan sonra okuyun. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Abi nasip olursa haftasonu Bursada misafir olacağım, oralardaysan ve müsaitsen görüşelim Buralarda olup olmamam cumartesi belli olacak. Haberleşelim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Detay uygulama videosu ekli linkte var. http://www.hepsiburada.com/nasiol-zr53-nano-boya-koruma-ilaci-09c088-p-OTM09C088?magaza=%C4%B0%C3%A7%20Giyim%20Pazar%C4%B1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Abi nasip olursa haftasonu Bursada misafir olacağım, oralardaysan ve müsaitsen görüşelim Mesaj kutun dolu ama Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Semih İzgi yazdı: Lütfen derin bir araştırma yapın. youtube üzerinden uygulama videoları izleyin. Araştırmadan işlem yaparsanız çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Yinede madem google dan önce buraya sormuşsunuz cevapsız bırakmayalım tabi, Araç güzelce yıkanacak kurulanmadan ipa ile silinecek kurulanmadan şampuanlı su ile kil uygulanacak. Kil sonrası tekrar su tutulup güzelce kurutulacak maskelenecek boya durumuna uygun şekilde pastası atılacak Toz bırakan pasta ise araç yıkanacak Toz bırakmayan ise araç silinip tekrar ipa alkol ile silinecek Hava tabancası ile aracın tüm su tutan yerleri kurutulacak (aynalar çıtalar plakalık vs vs ) zr53 su ile temas ederse orda iz yapar zımpara ile çıkartmak zorunda kalırsınız Üstte yazılanların tamamı standart pasta işlemidir ve yüzeyi hazırlamak içindir. ZR 53 ü sürmekten daha önemlidir. aksi taktirde zr53ü ha lavaboya dökmüşsünüz ha araca sürmüşsünüz fark etmez. Araştırıp bulacağınız videolardaki gibi zr53 temiz yüzeye uygulanır. arada hiç bir kimyasal boya koruma veya şampuan cilası olmamalıdır. bölgesel bölgesel uygulayın mesela kaputu tek seferde yapmaya kalkmayın. Yanında gelen kitapçığı baştan sonra okuyun. Önce senin dediklerini yapsaydım, vazgeçerdim uygulamaktan.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts