Köksal Yılmaz 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Bsd nin ömrü kaç yıkama?Hızlı cila olarak beklenenden fazlası gibi. Aslında yeni bir başlığı hakeden bi ürün. Arkadaşın arabada 2 yağmur 1 dışarda yıkama gördü 1 aydan fazla olmuştur. Etkisi çok azaldı ama hala etkisi belli oluyor(fotoda araç kirli üstüne yağmur yağmış). 28 Haziran 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Buğra Höngül yazdı: Ali abi eski formülü değiştirdiler bunla ilgili firmanın yazışması vardı ama nerededir bilmiyorum aslında always dry ürünleri var sipariş vericem denemelik SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Haberim yoktu, klasik durum, yeni çıkan şampuan gibi, ilk çıkanlar süper sonrasında baktılar tutuldu formülü zayıflat parayı ceple, ama bu şark kurnazlığının sonucu atlıyorlar, malı bozarsan bende seni bozarım..... nasiol sana bye bye... firma yetkilileri duyar inşallah... yazık..... yeni ürün netleşince bana da haber verin aman haa 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Yokmu siyah boyamizi kahramanca güneş yanığından koruyacak koca yürekli bir wax Bana marka degil link verin! Zr53 butcesine cikarim. Buğra, Mert, Köksal abi cevaplar icin tesekkurler alinti yapamiyorum suan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Semih İzgi yazdı: Yokmu siyah boyamizi kahramanca güneş yanığından koruyacak koca yürekli bir wax Bana marka degil link verin! Zr53 butcesine cikarim. Buğra, Mert, Köksal abi cevaplar icin tesekkurler alinti yapamiyorum suan. wax kolay, abartamaya gerek yok,Colli kullan geç mesela güneş yanığı UV den olur, anahtar bu, UV koruması maksimum olmalı... Not: siyah araba, amaniiiin ben kaçar 28 Haziran 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 Siyah arabam olsa soft99 fusso coat 12 dark denerdim. Semih İzgi yazdı: Yokmu siyah boyamizi kahramanca güneş yanığından koruyacak koca yürekli bir wax Bana marka degil link verin! Zr53 butcesine cikarim. Buğra, Mert, Köksal abi cevaplar icin tesekkurler alinti yapamiyorum suan. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Semih ben geçen siyah fieasta yaptım bitane daha konu açmadım ona ama sonax npt ve bsd iyi bi ikili oluyo SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Semih İzgi yazdı: Yokmu siyah boyamizi kahramanca güneş yanığından koruyacak koca yürekli bir wax Bana marka degil link verin! Zr53 butcesine cikarim. Buğra, Mert, Köksal abi cevaplar icin tesekkurler alinti yapamiyorum suan. Bu işin sonu yok ilk iş eldekileri tüketmek olsun. Elindekiler yapı market ürünleri de değil emeğine değer en azından. Uygulama sonrası hangisini istersen kullan. Sür-sil kolaylığı ile c2v3 öne çıkar, derin parlaklık ıslaklık dersen poxy e devam. Mert Yeldan yazdı: C2v3 kadar değil yani..Kategorileri bile farklı 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Crystal Concept Siox BlackShine da olabilir semih 28 Haziran 2016 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Mert Yeldan yazdı: Crystal Concept Siox BlackShine da olabilir semihSiox süper çizik kapatıyor yaa bende var bikaç araçlık Ahmet abinin Istanbul buluşmasında almıştım. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) C2v3 seramik-nano benzeri bir boya koruma diye biliyorum. Hatta 8ay ömür biciyorlar. Sivi cila degil galiba. Bakalim haftasonu neler yapacagiz 28 Haziran 2016 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Bu işin sonu yok ilk iş eldekileri tüketmek olsun. Elindekiler yapı market ürünleri de değil emeğine değer en azından. Uygulama sonrası hangisini istersen kullan. Sür-sil kolaylığı ile c2v3 öne çıkar, derin parlaklık ıslaklık dersen poxy e devam. Kategorileri bile farklı Abi poxy i yumuşak ped ile düşük devirde mi uygulamalıyım? 28 Haziran 2016 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Oğuzhan Çakır yazdı: Abi poxy i yumuşak ped ile düşük devirde mi uygulamalıyım?Aynen finishing pedle 1. devir ince ve hızlıca geçebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Tamam abi teşekkürler 28 Haziran 2016 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Buğra Höngül yazdı: Semih ben geçen siyah fieasta yaptım bitane daha konu açmadım ona ama sonax npt ve bsd iyi bi ikili oluyo SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Video ya bakamadım ama hangi NPT Buğra? http://www.otomaniax.com/sonax-polish-ve-wax-color-nano-pro-renkli-nano-parlatici-ve-koruyucu-cila-siyah-pmu14 http://www.otomaniax.com/sonax-xtreme-brilliant-wax-1-hybrid-npt-cizik-giderici-ve-parlatici-cila-hybrid-npt-yeni-araclar-icin-pmu27 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Sizlere bir soru daha beyler. Otomobil içindeki plastik ama çizilmeye-solmaya müsait aksamları korumak için ürün var mı bildiğiniz? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Semih İzgi yazdı: Sizlere bir soru daha beyler. Otomobil içindeki plastik ama çizilmeye-solmaya müsait aksamları korumak için ürün var mı bildiğiniz? Boyalı yüzeylere wax atıp kayganlaştırıcı etkisi arttırılabilir, sürtme azalınca çizikler de azalacaktır(meşhur kaportaya çakmakla vurdukları testi hatırla). Boyasızlar için pek yapacak bişey yok gibi, "elleşmeyin" etiketi yapıştırabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Boyalı yüzeylere wax atıp kayganlaştırıcı etkisi arttırılabilir, sürtme azalınca çizikler de azalacaktır(meşhur kaportaya çakmakla vurdukları testi hatırla). Boyasızlar için pek yapacak bişey yok gibi, "elleşmeyin" etiketi yapıştırabilirsin Herhangi bir wax-cila veya seramik bu plastik aksam boyalarına ''Gel benimle, çok çok uzaklara'' demez değil mi? c2v3 uygulayayım pedle çünkü çok çizilebilir hissiyatı uyandırıyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Semih İzgi yazdı: Herhangi bir wax-cila veya seramik bu plastik aksam boyalarına ''Gel benimle, çok çok uzaklara'' demez değil mi? c2v3 uygulayayım pedle çünkü çok çizilebilir hissiyatı uyandırıyor Boyalı plastik ile boyalı kaporta arasında fark yok aynı ürünü kullanabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Gtecniq c6 matte dash kullandım ben, iyiydi. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Boyalı plastik ile boyalı kaporta arasında fark yok aynı ürünü kullanabilirsin Çok sağol abi. Mert Yeldan yazdı: Gtecniq c6 matte dash kullandım ben, iyiydi. Hemen bakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Çizilmeye dayanımı konusunda bir şey diyemem pek çizilecek bir kullanım olmadı bende. Golf ve jetta da kullanmıştım. Mat bir görüntü veriyor, güneşte de parlamıyor. Genel yorumları da iyi. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 (düzenlendi) Buğra Höngül yazdı: Mert Yeldan yazdı: Köksal Yılmaz yazdı: Yakışıklılar, Sözünüzü dinlemedim. Şeytan dürttü ZR53 aldım ve Antep ekibi ile uyguladık. (Detaylar daha sonra) Parlaklık dolgunluk güzel ama benim derdim parlaklık veya su kaydırma değil güneş yanığı-kuş pisliği vb olumsuz dış etkenler. Bu nedenle korumamın gücüne güç katmak, ömrünü uzatmak istiyorum. Bu zr53ün üzerine Sonax BSD - Autoglym Liquid Hard Wax veya C2V3 uygulayabilirmiyiz? Kimyasal tepkimeler sonucu seramik kaplamayı bozmayalım. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Nasiol'un pazarlama stratejileri ile kendi sattığı yan ürünleri kullanmak istemiyorum elimde okadar cila varken 4 Temmuz 2016 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 (düzenlendi) C2v3 ü 1/1 sulandır hızlı cila olarak kullan ama 1 ayda bitecek kadar yap bozuluyor sonra 4 Temmuz 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts