Süleyman Kaya87 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Fena gaza geldim. Elinize sağlık güzel görünüyor. Acaba 2006 model aracımda da aynı parlaklığı verir mi merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 hop güzel bir uygulama doğru yönlendirme bu da bizim memnuniyetimiz işte ellerine sağlık kardeşim senin düşüncelerin ne bakalım Ve ürünün doğayeni Mert kardeşimize ve Ali abimize minettarız 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Fena gaza geldim. Elinize sağlık güzel görünüyor. Acaba 2006 model aracımda da aynı parlaklığı verir mi merak ediyorum Benim arabaya bak görürsün, 2006 bendekide Yorum bağlantısı
Mehmet Yığılı 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Elinize sağlık süper duruyor Herhangi bir hata oldu mu uygularken su ile karşılaştı mı ürün? Teşekkürler, kapalı otoparkta uyguladım su değmedi, yıkamadan 30 dakika sonra falan yaptım ara ara akandamlalar görüp kalp krizi geçirecek gibi oldum ama hiç zr53 le temas etmedi o damlacıklar, açıkçası uzun sürdü ama bir süre sonra nasiol üstüne mikrofiber uygulayarak hızlı hızlı özensiz uygular hale geldim, sıkıntı olmadı. Nasilmis bakiim zr yorum alalım Abi valla çok teşekkürler, bu sayfadaki birçok yorumundan faydalanarak uyguladım hop güzel bir uygulama doğru yönlendirme bu da bizim memnuniyetimiz işte ellerine sağlık kardeşim senin düşüncelerin ne bakalım Ve ürünün doğayeni Mert kardeşimize ve Ali abimize minettarız Abi çok sağol tavsiyelerin desteğin için süper oldu hakkaten. Gerçi şimdi benzin istasyonunda yağmurda ıslanmış araba ışıklar falan biraz şaibeli parlaklık görülebilir, o yüzden aşağıdaki fotoğrafı da ekliyorum. Kırmızı tmm zaten kendini belli ediyordu ama şöyle genel bakınca zr53 olduğu anlaşılıyor 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Benim arabaya bak görürsün, 2006 bendekide Senin arabanın resimlerini nerde bulabilirim Ali abi. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Senin arabanın resimlerini nerde bulabilirim Ali abi Bu konuyu incelerseniz var sanırım.Ben gördüm ama burada mı ali abinin konusunda mı tam bilemedim. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Ya Allah Bismillah dedim siparişi verdim bakalım. Şuan aklımda 2 soru var ; 1-Arabamda fazla çizik yok acaba pasta yaptırsam mı? 2-Kaput koruma filmi de sipariş verdim zr53 üzerine bunu uygulasam faydası ya da zararı olur mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Ya Allah Bismillah dedim siparişi verdim bakalım. Şuan aklımda 2 soru var ; 1-Arabamda fazla çizik yok acaba pasta yaptırsam mı? 2-Kaput koruma filmi de sipariş verdim zr53 üzerine bunu uygulasam faydası ya da zararı olur mu? Çizik azsa rahatsız etmiyorsa sen bilirsin, kaput koruma olur tabii, ama uzun seneler durmasın. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Çizik azsa rahatsız etmiyorsa sen bilirsin, kaput koruma olur tabii, ama uzun seneler durmasın.Şeffaf renkli 50x150 cm boyunda olanından Ali hocam. Malum yaz geliyor memleket taşlı topraklı. Yaz bitince çıkarırım. Bu arada arabanızın resimlerini buldum. Beklediğimden daha güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Abi çok sağol tavsiyelerin desteğin için süper oldu hakkaten. Gerçi şimdi benzin istasyonunda yağmurda ıslanmış araba ışıklar falan biraz şaibeli parlaklık görülebilir, o yüzden aşağıdaki fotoğrafı da ekliyorum. Kırmızı tmm zaten kendini belli ediyordu ama şöyle genel bakınca zr53 olduğu anlaşılıyor Rica ederim kardeşim Asıl senin vesilenle bende Mert kardeşime Ve Ali abime teşekkür ederim .Resimde 6 kırmızı araç var Aboo seninki ben buradayım diye bağrıyor mis gibi maşallah ALLAH kaza bela vermesin kardeşim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yığılı 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 (düzenlendi) Rica ederim kardeşim Asıl senin vesilenle bende Mert kardeşime Ve Ali abime teşekkür ederim .Resimde 6 kırmızı araç var Aboo seninki ben buradayım diye bağrıyor mis gibi maşallah ALLAH kaza bela vermesin kardeşim Bir de hydrax'ı sorayım, geldi şimdi ürün ne bir kullanma kılavuzu ne bir şey fısfıslayıp mf le siliyorum, jantlara vs de uygulanır mı? Bir kutuyu bitirmeliyim değil mi? Hani yarısı artıp 3 ay sonra uygulanabilecek bir şey mi yoksa ömrü mü var, onu merak ettim. 27 Nisan 2015 tarihinde Mehmet Yığılı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 fıs fıs yay bırak örneğin kaputun yarısına fısla tamamına yay bendeki 3 aydır duruyor birşey olmadı jantlara uygulamadım ben lakin zararı olacağını sanmıyorum ve evet tamamını bitirme yahu 4 te biri bilemedin 2 si senin araca yeter 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Aynen, ben arada bir kullanıyorum galiba 4 kez oldu, daha %40 ı duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Hydrax için güvenebileceğimiz bir site var mı abilerim. Hb de yoktu olsaydı onuda sipariş edecektim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Hydrax için güvenebileceğimiz bir site var mı abilerim. Hb de yoktu olsaydı onuda sipariş edecektim. http://www.detailingdukkani.com/urun/crystal-concept-hydrax-nano-sealant---100ml_3547.aspx Ürün gelmezse parasını ben cebimden vereceğim, o kadar sağlam yani 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 http://www.detailingdukkani.com/urun/crystal-concept-hydrax-nano-sealant---100ml_3547.aspx Ürün gelmezse parasını ben cebimden vereceğim, o kadar sağlam yani Çok teşekkür ederim şimdi verdim siparişi. Fakat bi konuda kafam karıştı Kargo Dahil Toplam : 41,50 TL Iyzico ile Ödenecek Toplam Tutar : 4.378,00 TL Yazıyor ve kredi kartımdan 43.78 TL kesildi. Bu 2. 28 lira nereye kesildi merak ettim [emoji28] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Çok teşekkür ederim şimdi verdim siparişi. Fakat bi konuda kafam karıştı Kargo Dahil Toplam : 41,50 TL Iyzico ile Ödenecek Toplam Tutar : 4.378,00 TL Yazıyor ve kredi kartımdan 43.78 TL kesildi. Bu 2. 28 lira nereye kesildi merak ettim [emoji28] Hayırlı olsun, iyzico yu hiç duymadım yeni bir ödeme sistemi galiba, istersen bi alo de benden de selam söyle Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Hayırlı olsun, iyzico yu hiç duymadım yeni bir ödeme sistemi galiba, istersen bi alo de benden de selam söyle Yüksek bir meblağ değil Köksal abi taksite saydılar der geçerim Ama merak ettim [emoji28] Teşekkür ederim tekrardan. Perşembe gününe kadar gelirse (zr53 ve hydrax) haftasonuna uygular kurtulurum artık yorumları sürekli okumaktan Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Yüksek bir meblağ değil Köksal abi taksite saydılar der geçerim Ama merak ettim [emoji28] Teşekkür ederim tekrardan. Perşembe gününe kadar gelirse (zr53 ve hydrax) haftasonuna uygular kurtulurum artık yorumları sürekli okumaktan 6 taksitle almışsın galiba onun vade farkı olmuş, tek çekim ve 3 taksitte vade farkı yokmuş Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 6 taksitle almışsın galiba onun vade farkı olmuş, tek çekim ve 3 taksitte vade farkı yokmuş Aynen Köksal abi öyle olmuş Az önce aradım başka ürünlerde sipariş edeceğim aynı kargoyla göndermeniz mümkün mü diye sormak için. Az sonra kargoya vericez hemen sipariş verin birleştirelim dediler. Böylece kil ve ipa da aldım. Alırken baktım ki 3 ten sonrasına fark varmış 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 (düzenlendi) yahu ben şimdi sıkıntı yaşıyorum zr53 atığımdan beri her hafta aracı yıkıyorum sonrasında yapacak birşey kalmıyor ben şöyle beyaz araçta dahil yıkamadan sonra böle cayır cayır parlatacak şöyle bir bakan bir daha bakacağı bir ürün soruyorum size ömür önemli değil 1 hafta gitsin yeter yıkayınca meşkale çıksın da ) 27 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 yahu ben şimdi sıkıntı yaşıyorum zr53 atığımdan beri her hafta aracı yıkıyorum sonrasında yapacak birşey kalmıyor ben şöyle beyaz araçta dahil yıkamadan sonra böle cayır cayır parlatacak şöyle bir bakan bir daha bakacağı bir ürün soruyorum size ömür önemli değil 1 hafta gitsin yeter yıkayınca meşkale çıksın da ) Hızlı cilayı biz boşunamı kullanıyoruz kardeş Yarın şantieyeye gidiyorum, zr alıp 2. katı atayım bari Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 (düzenlendi) Hızlı cilayı biz boşunamı kullanıyoruz kardeş Yarın şantieyeye gidiyorum, zr alıp 2. katı atayım bari Abi sorma milletin aracı parlatmaya başladım elde kalan eskilerle hangi hızlı cilayı kullanıyorsun megurusunkinimi birde Zr53 nereden alıyorsun sabit bir satıcın varmı? bu gidişle bende 2. zr53 atacam mavi araca 27 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 otoking de pasta yapsam kaça yaparlar acaba? Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Abilerim bi sorum daha olacak. Tavsiye edilen bir yere pasta sormak için gittim. Durumu anlattım ürünü hiç duymadığını söyledi normaldir. Anlattım pasta da dolgu özelliği ya da Silikon katkı olmayacak dedim. Ben maquers 101 (nasıl yazılıyorsa artık) kullanacağım senin araçta dedi. Dolgu özellikli mi bilmiyorum dedi. Sizin bir bilginiz var mı bu pasta markası hakkında? Bide 200 fiyat verdi hare giderici ve birkaç rötuş boyası dahil. Normal mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts