İçeriğe Yönlendir

King Of The Wax And Protect! Nasiol Zr53 Nano

Mert Yeldan
Çözüme git Mert Yeldan tarafından,

Recommended Posts

Mert Yeldan

sökene dek canımız çıkar, böylede olmuyorki canım, ne zaman aşınacak bu, arada bir uygulama yapmak istiyor insan :D bekleki aşınsın, ohooooo :p

gyeon seramik hakkında bilgi alayım :)

detailturkey :p daha tecrübe etmedim, gerçi uygulayacak araba da yok

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

detailturkey :p daha tecrübe etmedim, gerçi uygulayacak araba da yok

yahu uğraştırma şimdi, hele bu aşınsında bakarız, birşey sorayım, bu yaz diyorumki komple ipa ile sileyim ve tekrar zr uygulayım, ne dersin sıkıntı olurmu?

bu arada eskiden arabayı istediğin kadar güzel yıka mutlaka zamanla yüzeyde pütürler olurdu, şimdi nerdeysehiç yok, olanlar yan alt kısımlarda ve anında çıkıyor zaten, süper vallahi :)

ohh fiyata bak hele

http://www.boyassi.com/urun/gyeon-mohs---nano-gelismis-seramik-boya-koruma_1880.aspx

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Pril ile yıka, ipa ile iki kez sil. İnceden zr53 at gitsin. Ertesi gün üstüne hydrax at :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

gyeona baktım, bize gelmez, günlerce bekliyorsunki kürleşin, ahanda uygulaması, bize gelmez, zr53 anında olayı bitirir, kürleşme için o kadar beklemede yok, sadece uygularken dikkat edip kurutmayacaksın, sevmedim bu gyeonu, zahmetli uzun sürüyor, kürleşme süresi acaip uzun, kapalı ortamda beklemesi gerek vs. zr53 şantiyede bile oluyor açık havada, uygulama esnasında toz gelmesin yeter.

Şuna bak, yok sevmedim  :i-ih:

Otomobilin yuzeyi polisajla hazir edilip Gyeon Prep ile silinir. Icinden cikan suet aplikatore bolca Gyeon Mohs damlatilir ve yuzeye surulur. Bir saat ara ile bir kat daha atmaniz tavsiye edilir. Opsiyonel olarak 3.kat atilir ve bu sekilde cizik dayanimi daha da artar. 12 saat beklenir ve icinden cikan Gyeon Cure mikrofibere puskurtulerek yuzeye surulur(Direkt olarak panele puskurtmeyin, geride iz birakmayin.). 24 saat sonra araci kullanabilirsiniz, bir hafta otomobil yikanmamalidir. Uzerindeki tabakanin tam olarak kurlesmesi 3-4 haftayi bulabilir, bu sure icinde Cure ile desteklenmeli ve su lekelerine karsi dikkatli olunmalidir(yatay yuzeylerde; kaput, bagaj tavan. Bu bolgelere dilerseniz naturel bir wax uygulayabilirsiniz ilk 3-4 hafta icin).

Ohooo ölme eşşeğim ölme= Gyeon seramik, bu sürede 2 kat zr atarım tank olur.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bir kutu zr iki focus hb ye yeter mi abi?

Dikkatli kullanımda yeter.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

zr53 dayanım süreleri

1 sene: 50 yıkama ağır şartlarda -40 +40 derece arasında ph ı 12den büyük deterjanla, yuhanzi :)

3 sene : 150 yıkama normal şartlarda -20 +35 derece arasında ph ı 12 den küçük deterjanla (cilalı düşük Ph lı şampuan yani)

3 sene ohooooo ooooooooo  biz bunu hızlı cila + Hydrax lada koruyoruz üstelik , emekli olduk demektir :)

Mis gibi oluyor ama

kapalı yer lazım, dışarı çıkmamalı, benim garip hep sokakta, yazın zaten şantiyede tente altında, bize hızlı ama aynı işi gören madde lazım, 2 kat zr bundan daha iyi iş görür bence.

Dikkatli kullanımda yeter.

yetmez bence, bende bile çok az arttı.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

zr53 dayanım süreleri

1 sene: 50 yıkama ağır şartlarda -40 +40 derece arasında ph ı 12den büyük deterjanla, yuhanzi :)

3 sene : 150 yıkama normal şartlarda -20 +35 derece arasında ph ı 12 den küçük deterjanla (cilalı düşük Ph lı şampuan yani)

3 sene ohooooo ooooooooo biz bunu hızlı cila + Hydrax lada koruyoruz üstelik , emekli olduk demektir :)

kapalı yer lazım, dışarı çıkmamalı, benim garip hep sokakta, yazın zaten şantiyede tente altında, bize hızlı ama aynı işi gören madde lazım, 2 kat zr bundan daha iyi iş görür bence.

yetmez bence, bende bile çok az arttı.

Ali abinin spo ya yarısını kullandım, diğer yarısını da elimden düşürüp döktüm. Yeter bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abinin spo ya yarısını kullandım, diğer yarısını da elimden düşürüp döktüm. Yeter bence.

amma az kullanmışsın, eee araba jipçik olunca yeter tabii, Über Fiesta ya zor yetti  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Ali abi bir soru Zr53 üstüne hydrax attım peki onun üstüne şunu ata bilirmiyim atarsam nolur. Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruyu

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi bir soru Zr53 üstüne hydrax attım peki onun üstüne şunu ata bilirmiyim atarsam nolur. Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruyu

atarsın, gerek yok ama canın isterse at, hydrax ın üstüne atmış olursun.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:D  :D

atarsın, gerek yok ama canın isterse at, hydrax ın üstüne atmış olursun.

yok abi elde yarım kutu kaldı vermeye kıyamamadım diğerlerini tamamını dağıttım da buda güzel parlatıyordu anlık yıkamadan yıkamaya o yüzden değerlendireyim dedim ;);)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Zr53 üstüne ne atarsanız atın en fazla 2 3 yıkama kalıyor. Hydrax kullanmamda ki sebep koyu rengi çok güzel parlatması

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Double big mc yaptınız onun üstüne bu, bunun üstüne şu :D ürünlerin birbiri ile uyumu önemli koruma ve dayanıklılık olarak ;)

Yorum bağlantısı

Nano ürünlerin tutunması için yüzeyde başka hiç bişey olmaması gerekiyor teknik ve kimyasal olarak. O yüzden hydrax üstünde tutunmaz

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bir kat zr53

Bir kat hydrax

Bir kat zr53 yapalım hydrax sürmeye gerek kalmaz sanırım :)

son attığın zr tutunmaz yazık olur :)

zr ve üstüne hydrax atıyorum, her yıkamda hızlı cila sıkıyorum, hızlı nın fazla dayanmayacağı belli, olay hydrax ın daha uzun dayanmasını sağlamak, zaten tek başına bayağı dayanıyor bu hydrax, maksat zr ye sıra gelmesin, zaten 3 sene dayanan zr yi 5 sene kullanalım  :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

son attığın zr tutunmaz yazık olur :)

zr ve üstüne hydrax atıyorum, her yıkamda hızlı cila sıkıyorum, hızlı nın fazla dayanmayacağı belli, olay hydrax ın daha uzun dayanmasını sağlamak, zaten tek başına bayağı dayanıyor bu hydrax, maksat zr ye sıra gelmesin, zaten 3 sene dayanan zr yi 5 sene kullanalım  :D

hızlı cilayı ek korumadan ziyade suyun bıraktığı kireç izlerini alması için tercih ediyorum :good1:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

abi ben köpük yapan fısfıs şişe almak istiyorum. Satan var mıdır ? Bizim burada self servis oto yıkamacılarda ne var belli değil

İşyerindeki amwayci bir arkadaşımdan tanesi 5 tl den 2 tane aldım geçenlerde. Kendinden ölçekli ve köpük başlıklı 500 ml. Hoşuma gitti, tavsiye ederim.

https://www.amway.com.tr/product/110483,amway-home-tabanca-puskurtuculu-sise#.VS5XgezQg9U

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

hızlı cilayı ek korumadan ziyade suyun bıraktığı kireç izlerini alması için tercih ediyorum :good1:

o da var tabii, hem kurulamakta acaip kısa sürüyor, birde alışmışım bunuda yapmasam yapacak birşey kalmıyorki azizim  :D

yanlış söyledim abi bana pompa lazım büyük şise bununla aracı köpüklemek çok zor olur :)

sana bu lazım

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/ilaclama-pompasi-mekanik-basincli-cicek-sulama-2-153939656

153939656_tn50_0.jpg?_=1425307949

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

yanlış söyledim abi bana pompa lazım büyük şise bununla aracı köpüklemek çok zor olur :)

Şu konuya bir bak modifiyeli 5 lt lik köpük pompası ;) 2 lt az gelir

http://www.detailturkey.net/kompresor-ve-kopuk-tanklari/26004-yine-ilposan-maxi-yeni-ilposan-maxi-35.html

o da var tabii, hem kurulamakta acaip kısa sürüyor, birde alışmışım bunuda yapmasam yapacak birşey kalmıyorki azizim  :D

Boyaya uğraşmıyorsan geriye kalan işlere daha kolay odaklanıyor insan, janttı, motordu, iç kısım vs gibi :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Gaziantep'te zr53 kullanan var mı acaba? İlk seferimde bi yardım etse Hayır duamı alsa :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...