İçeriğe Yönlendir

King Of The Wax And Protect! Nasiol Zr53 Nano

Mert Yeldan
Çözüme git Mert Yeldan tarafından,

Recommended Posts

benim boyasız araba da bu kadar iyi sonuç verdiyse gerçekden iyi bir şeydir, sıfır araca her yıl bunu uygulasak çürümez öylece kalır. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

http://heroicdetailing.com/ arkadaşımdır, tavsiye ederim.

Buralar için bir fikrin var mı Köksal? Boyasız yapılabilecek birşey filan?

Ön kaput taş izleri,

Ah037RP.jpg?1

Arka çamurluk kapı birleşiminde 15 cm lik bir pas.. (Boya atması var)

NBgZSYd.jpg?1

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

http://heroicdetailing.com/ arkadaşımdır, tavsiye ederim.

Yakınmış bana aslında iyi olur.

Malzemeyi alıpmı gitmek lazım ürün varmı arkadaşınızda

Fiyat nasıl size özel fiyattır mutlaka da banada fiyat alabilirmisiniz veya ben arayıp mı konusmam doğru olur?

Kış gelmeden yaptırırsam çok iyi olacak

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Buralar için bir fikrin var mı Köksal? Boyasız yapılabilecek birşey filan?

Ön kaput taş izleri,

Ah037RP.jpg?1

Arka çamurluk kapı birleşiminde 15 cm lik bir pas.. (Boya atması var)

NBgZSYd.jpg?1

Taş izlerindeki pası temizleyip rötuş yapmakta fayda var ilerlemesin diye ama o uzun olanı güzelce temizleyip boyatmak lazım fırça ile pek iyi olmaz. Bikaç foto bulursam örnek atayım pcden

Yakınmış bana aslında iyi olur.

Malzemeyi alıpmı gitmek lazım ürün varmı arkadaşınızda

Fiyat nasıl size özel fiyattır mutlaka da banada fiyat alabilirmisiniz veya ben arayıp mı konusmam doğru olur?

Kış gelmeden yaptırırsam çok iyi olacak

Selamımı söyleyin elinden geleni yapar en az benim kadar delidir bu konularda bana da yakın h sonu denk gelirsek ben de sohbete gelirim :)

Fiyat işin türüne kullanılacak ürüne göre süreye göre değişiyor. Ürün onda vardır muhtemelen. Bi alo diyin veya mesaj atın whats up da kullanıyor. Sitesinde benim de araç yıkarken fotom var hatta

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kemal İneç

Yıkamadan yıkamaya Mequiars Quik Wax ya da Nasiol MetalCoat F2 atarsın abi ayna gibi olur.

Aramızda işi abartıp zr53 üstüne ay da bir Colli atıp yıkamadan yıkamayada Quik Wax a niyetlenen var :D

aga neyce konuşuyorsunuz yaa valla bi yerden başlayayım diyorum o kadar çok terim kullanıyorsunuzki valla kafam allak bullak oluyor ben 2 hafta kadar önce bi wax uyguladım şimdi bu zr 53 uygulamadan önce ne yapmalıyım ve de sonrasında nasıl bi yol izlemem gerekiyo :) valla şaka maka bende katıldım aranıza :D

Yorum bağlantısı

...

Hoşgeldiniz Kemal Bey. Avatar (Profil fotoğrafı) olarak yüzümüzün görüneceği fotoğraflar kullanıyoruz. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

zr53 uygulamada biraz tecrübe isteyen bir uygulama, cila gibi süreyim kurumasını bekleyeyim durumu yok. Kaportada su kalmamış olmalı(aynadan, kapı kollarının arasından akmayacak şekilde). Ürün doğru uygulanmaz ise iz yapıyor, pasta ile çıkıyor.

Detaylı bilgi için konularına bakabilirsiniz

http://www.detailturkey.net/nasiol-urunleri-emre-bey/

Yorum bağlantısı
Kemal İneç

Hoşgeldiniz Kemal Bey. Avatar (Profil fotoğrafı) olarak yüzümüzün görüneceği fotoğraflar kullanıyoruz. 

Teşekkürler.Hoşbulduk buarada foto vardı ama yükleyememişim sanırım :( hemen ekliyorum

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mert Yeldan

Bugün aramızdan birine daha virüsü saldım :) kocaayağını komple zr53 ile koruma altına aldık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

:good1:

Yeri gelmişken, hala ilk günki gibi kaplama yerinde duruyor, banamısın demiyor :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yeri gelmişken, hala ilk günki gibi kaplama yerinde duruyor, banamısın demiyor :)

Beyaz araba da bile ıslak pırıl pırıl durdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Necat Ertan

Ali Bey bu konudaki övgülerinize binaen, hafta sonu Akçay'da kardeşim ve eşinin aldığı sıfır km siyah renk araca uygulayacağız bu ürünü. Fırsat bulursanız görüşelim [emoji6]
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ali Bey bu konudaki övgülerinize binaen, hafta sonu Akçay'da kardeşim ve eşinin aldığı sıfır km siyah renk araca uygulayacağız bu ürünü. Fırsat bulursanız görüşelim [emoji6]

Hayırlı olsun, uygulama öncesi talimatlarını dikkatle okumanızı tavsiye ederim, uygulama yaparken çok rahat edersiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Hayırlı olsun, uygulama öncesi talimatlarını dikkatle okumanızı tavsiye ederim, uygulama yaparken çok rahat edersiniz.

Sıfır aracı heba etmeyelim diye hafta sonuna kadar tüm videoları dikkatlice izleyeceğim. Kutudan çıkan talimatları da dikkatli okurum.

Bu arada siparişi dün gece verdik. inşallah hafta sonuna yetişir. Yeni araçtan kalırsa belki benim kine de uygularım ;)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var formdaki değerli abilerimin ve kardeşlerimin tavsiyeleri üzerine şu üç ürünü temin ettim lakin videolarda olsa kullanım şekillerini anlamadığım noktalar var formda kullanalar kısaca açıklarsa memnun olurum.

kaç saatte kuruyor. nelerden korumamız gerekli sürdükten hemen sonramı silmemiz gerekli, yoksa bekleme süresi varmı şişe açıldıktan sonra ömrü nekadar ?

1- xds4sdM.jpg

Kil kullanımında önceden sıvı püskürtülüyor videolarda o sıvı sumu yoksa özel bir ürünmü 100 gr kilin kullanım ömrü nekar ?

2- WctGApF.jpg

Yıkanmış,kurlanmış araca sıkılıp bekleniptemi siliniyor. yoksa hemenmi siliniyor yoksa silinmeyip yıkanıyormu ?

3- IJkBgeZ.jpg

:flowers:

Yorum bağlantısı

Merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var formdaki değerli abilerimin ve kardeşlerimin tavsiyeleri üzerine şu üç ürünü temin ettim lakin videolarda olsa kullanım şekillerini anlamadığım noktalar var formda kullanalar kısaca açıklarsa memnun olurum.

kaç saatte kuruyor. nelerden korumamız gerekli sürdükten hemen sonramı silmemiz gerekli, yoksa bekleme süresi varmı şişe açıldıktan sonra ömrü nekadar ?

1-

Kil kullanımında önceden sıvı püskürtülüyor videolarda o sıvı sumu yoksa özel bir ürünmü 100 gr kilin kullanım ömrü nekar ?

2- 

Yıkanmış,kurlanmış araca sıkılıp bekleniptemi siliniyor. yoksa hemenmi siliniyor yoksa silinmeyip yıkanıyormu ?

3- 

:flowers:

Okan Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Burada özellikle Nasiol için detay bilgi bulabilir, diğer ürün uygulamaları içinde aşağıdaki konulara göz atabilirsiniz..  :flowers:

Saygılarımla,

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/231309-camlar-i%C3%A7in-su-kayd%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-uygulamas%C4%B1/

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/176672-boya-koruma-cila-ve-temizlik-%C3%BCr%C3%BCnleri-3-m-ziebart-sonaxvs/

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/259511-nerdeyse-bitik-boyal%C4%B1-arabada-farecla-wax-top-harikas%C4%B1/

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Nadir Açıkbaş

arkadaşlar bu nasiol zr53'ü inceledim almaya karar verdim gibi ama kafama takıldı bu ürünü pasta cila yaptırdıktan sonra mı uygulamak gerekiyor?? yoksa sadece pasta uygulayıp akabinde mi bu ürün uygulanıyor???? (kendi sitesinde de fiyat 89 lira yazıyor).

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Öncelikle kil ve zift sökücü ile aracı güzelce temizleyip kirlerinden arındırın, pasta ile çiziksiz hale getirdikten sonra pasta yağlarını da ipa veya temizlik tineri ile giderip boyayı zr53 e hazır hale getirin. pasta sonrası cila uygulamayın veya dolgu özellikli, silikon içerikli pastalar kullanmayın zr53 ün tutunmasını zorlaştırır ömrünü kısaltır. İlk nano uygulamanız olacak ise uygulama talimatların dikkatle öğrenin.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Öncelikle kil ve zift sökücü ile aracı güzelce temizleyip kirlerinden arındırın, pasta ile çiziksiz hale getirdikten sonra pasta yağlarını da ipa veya temizlik tineri ile giderip boyayı zr53 e hazır hale getirin. pasta sonrası cila uygulamayın veya dolgu özellikli, silikon içerikli pastalar kullanmayın zr53 ün tutunmasını zorlaştırır ömrünü kısaltır. İlk nano uygulamanız olacak ise uygulama talimatların dikkatle öğrenin.

+100

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

dolgu özelliksiz ve silikon içeriksiz pasta olarak hangisini önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

kil uygulaması (50 gram olarak satılıyor nette), akabinde zift sökücü illa da gerekli mi???? (zift kalıntısı göremedim de ben) daha sonra da silikonsuz pasta uygulayacağım (netten araştırdım sonax ın silikonsuz pastası yukarda dediğiniz gibi dolgu özelliksizdir doğrumu KÖKSAL BEY?????) en sonunda da itina ile kapalı tozsuz ortamda iki kişi ile (çabuk silelim diye) nasoil zr53 tabikide uygun mudur??? kaportacım allahtan nazımı çekecek bi adam  :biggrin:  :biggrin:

BENİM ARABAM BEYAZ FOCUS UYGULAMALAR (ZR53) HEP KOYU RENK ARAÇLARDA SIKINTI OLUR MU??

pasta sonrası izopropil alkol uygulamasınıyazmayı unutmuşum onu da söylemiştiniz

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

dolgu özelliksiz ve silikon içeriksiz pasta olarak hangisini önerirsiniz?

scholl consept veya menzerna tavsiye ederim. bende şu an birer kg luk scholl s3 ve s30 var siftah focusuma olacak sanırım. zift olmadığından eminseniz zift sökücü kullanmaya gerek yok ama ben ziftsiz araç bana hiç denk gelmedi. beyaz renk sizin için hem avantaj hem dezavantaj olacak, çizik, hare ve kusurları daha az belli eder ama zr53 ün de görünümünü zorlaştırır, silmeyi atlayabilirsiniz. atladığınız yer kurursa pasta ile çıkmaz, zımpara gerektirir o yüzden uygularken işe tamamen konsantre olun, nereyi yapıp yapmadığınızı iyi takip edin. bolca mf bez lazım olacak, mümkün olduğunca bol tüylü olsunlar.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

zr53 atımış beyaz renk araç Köksalımın dediği gibi renkili araç daha kolay beyaz biraz göz ve dikkat istiyor. ben bir iki yerde bağaj tarafında nemden dolayı kürleşme yaşadım şu çok önemli araçta su olmuyacak kuru olacak cam fitilleri ayna kenarları iyice kurlanacak uygularken pet oralara geliyor su temas ettiği an geri dönüşü yok ben yaşadım fazla dikkat çekmeyen yerlerde aman dikkat kuru ve susuz araç birde terlememeye çalışın işlem sırasında ter damlaya biliyor ve iş makinayla pastayla çözülür sonra lakin uygulaması basit ve sonuç mükemmel 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268086-sipari%C5%9F-formu-imzalandi/page-4

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...