İçeriğe Yönlendir

King Of The Wax And Protect! Nasiol Zr53 Nano

Mert Yeldan
Çözüme git Mert Yeldan tarafından,

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
  Ali Elöver yazdı:

Hahaha, uyduruk Fiesta vur araziye dursun gunesin altinda, uzgunum (senin deyiminle) bosuna yormussun kendini :p Olmadi denize at suyun dibinde dursun serin serin...

Ben de 1 aydir arabamdan ayriyim, tatil uzun surecek Istanbul a gec donucem diye clk yi kapadim kayinpederin dukkaninda piril duruyor senin korumana beş basar :)

Olmayan koruma nasıl beş basıyormuş bakiiim, seninki makyaj makyaaaj, ben daha üstüne makyaj yapmadım bu arada, yapsam gözün kamaşır uçarsın şarampole  :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Ali Cihangiroğlu yazdı:

Olmayan koruma nasıl beş basıyormuş bakiiim, seninki makyaj makyaaaj, ben daha üstüne makyaj yapmadım bu arada, yapsam gözün kamaşır uçarsın şarampole :D

Nasil olmayan koruma ??? Benim arabam 4 tarafi kapali dukkanda duruyor, senin taka brandanin altinda 4 taraftan yagmur toz yagiyor. Tabi az demisim 5 degil 50 basar.

Nasonil e gelince, kismet olursa ben de yapicam ama daha vakti var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
  Ali Elöver yazdı:

Nasil olmayan koruma ??? Benim arabam 4 tarafi kapali dukkanda duruyor, senin taka brandanin altinda 4 taraftan yagmur toz yagiyor. Tabi az demisim 5 degil 50 basar.

Nasonil e gelince, kismet olursa ben de yapicam ama daha vakti var :)

Vay uyanık vaaayyyy  :D  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Bundan lazim senin benim gibi rahatsizlara.

yvuburum.jpg

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
  Ali Elöver yazdı:

Bundan lazim senin benim gibi rahatsizlara.

Süper valla, Edremit te birinde vardı ama bu daha süper, kapılı tam benlik  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Ali Cihangiroğlu yazdı:

Süper valla, Edremit te birinde vardı ama bu daha süper, kapılı tam benlik :D

Sen al bundan, bir danede bana hedaye al ;) Artik sabah aksam geceyarisi lasonil surersin arabanin lastiklerine bile :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Dayanamadım bende aldım ve boyası bitik arabama uyguladım, sonuç süper, nerdeyse 2 ay oldu halaa etkisi süper, birda boyası iyi olmamasına ragmen.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Süleyman Özer yazdı:

Dayanamadım bende aldım ve boyası bitik arabama uyguladım, sonuç süper, nerdeyse 2 ay oldu halaa etkisi süper, birda boyası iyi olmamasına ragmen.

Fotoğraf var mı abi? 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
  Mert Yeldan yazdı:

Son durum ne alemde?

Ayna mod, aynen devam :) en ufak fark yok, arabayı yıkadığımda ilk sürdüğüm gibi görüntü oluşuyor, su tutmama olayı zaten süper  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Mert Yeldan yazdı:

Fotoğraf var mı abi? 

fotagraf çekmedim mert ama yarın çekerim, yaptıgımdan beri her yıkamaya gittigimde abi arabaya ne sürdün diye soruyorlar, ilginç tabi, soluk bir boya ama kaygan zemin. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
  Süleyman Özer yazdı:

fotagraf çekmedim mert ama yarın çekerim, yaptıgımdan beri her yıkamaya gittigimde abi arabaya ne sürdün diye soruyorlar, ilginç tabi, soluk bir boya ama kaygan zemin. :)

Bakalım seneye ne kadarı aşınacak  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bakalım seneye ne kadarı aşınacak  :biggrin:

6 ay diyorum ben :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
  Mert Yeldan yazdı:

6 ay diyorum ben :p

Vayy demek öyle haa  :D

Bende ne kadar dayanır sence  :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
  Mert Gülkokan yazdı:

Kellerde saç çıkardığına dair rivayetler varmış :)

Tok karnına içince hazıma da iyi geliyormuş, ayrıca balgam sökücü özelliği varmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yazacağınıza deneyinde görelim, kel bulmak kolay o konuda zorlanmayız sanırım, ben birini tanıyorum mesela  :D  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
  Ali Cihangiroğlu yazdı:

Yazacağınıza deneyinde görelim, kel bulmak kolay o konuda zorlanmayız sanırım, ben birini tanıyorum mesela  :D  :p

Bu arada önümüzdeki hafta bu firma ile bir görüşme yapacağım, bu cilanın teknik detayını sorarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Hüseyin Sönmez yazdı:

Bu arada önümüzdeki hafta bu firma ile bir görüşme yapacağım, bu cilanın teknik detayını sorarım.

Ne iş abi hayırdır :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
  Hüseyin Sönmez yazdı:

Eşantiyon iste, birinide bana yollarsın artık  :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
  Mert Yeldan yazdı:

Ne iş abi hayırdır :)

İş yeri ile ilgili bizim mamüller için bir çalışma yapacağım, bu adamlar nano coating işinde bayağı iyiler, argeciyiz sonuçta. ;)

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Eşantiyon iste, birinide bana yollarsın artık  :seytan:

sana ancak nano koltuk koruması ayarlarım, anladın sen onu. :biggrin:

Malzeme aslında cila değil cila farklı birşey bu zıkkım aslında düşük yüzey enerjili bir nano kaplama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Uygulamayı yaptırabileceğimiz bir yer varmı istanbul için

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
  Hüseyin Sönmez yazdı:

İş yeri ile ilgili bizim mamüller için bir çalışma yapacağım, bu adamlar nano coating işinde bayağı iyiler, argeciyiz sonuçta. ;)

sana ancak nano koltuk koruması ayarlarım, anladın sen onu. :biggrin:

Malzeme aslında cila değil cila farklı birşey bu zıkkım aslında düşük yüzey enerjili bir nano kaplama.

O da olur  :D

evet kaplama, ama iyi bir kaplama gerçekten.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Zaten daha öncede dediğim gibi, temiz çiziksiz kaporta yüzeyi olduğu sürece üzerine vazalin sürsen yine parlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...