Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Hahaha, uyduruk Fiesta vur araziye dursun gunesin altinda, uzgunum (senin deyiminle) bosuna yormussun kendini Olmadi denize at suyun dibinde dursun serin serin... Ben de 1 aydir arabamdan ayriyim, tatil uzun surecek Istanbul a gec donucem diye clk yi kapadim kayinpederin dukkaninda piril duruyor senin korumana beş basar Olmayan koruma nasıl beş basıyormuş bakiiim, seninki makyaj makyaaaj, ben daha üstüne makyaj yapmadım bu arada, yapsam gözün kamaşır uçarsın şarampole Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Olmayan koruma nasıl beş basıyormuş bakiiim, seninki makyaj makyaaaj, ben daha üstüne makyaj yapmadım bu arada, yapsam gözün kamaşır uçarsın şarampole Nasil olmayan koruma ??? Benim arabam 4 tarafi kapali dukkanda duruyor, senin taka brandanin altinda 4 taraftan yagmur toz yagiyor. Tabi az demisim 5 degil 50 basar. Nasonil e gelince, kismet olursa ben de yapicam ama daha vakti var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Nasil olmayan koruma ??? Benim arabam 4 tarafi kapali dukkanda duruyor, senin taka brandanin altinda 4 taraftan yagmur toz yagiyor. Tabi az demisim 5 degil 50 basar. Nasonil e gelince, kismet olursa ben de yapicam ama daha vakti var Vay uyanık vaaayyyy 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 (düzenlendi) Bundan lazim senin benim gibi rahatsizlara. 23 Temmuz 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 (düzenlendi) Bundan lazim senin benim gibi rahatsizlara. Süper valla, Edremit te birinde vardı ama bu daha süper, kapılı tam benlik 23 Temmuz 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Süper valla, Edremit te birinde vardı ama bu daha süper, kapılı tam benlik Sen al bundan, bir danede bana hedaye al Artik sabah aksam geceyarisi lasonil surersin arabanin lastiklerine bile 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Dayanamadım bende aldım ve boyası bitik arabama uyguladım, sonuç süper, nerdeyse 2 ay oldu halaa etkisi süper, birda boyası iyi olmamasına ragmen. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Dayanamadım bende aldım ve boyası bitik arabama uyguladım, sonuç süper, nerdeyse 2 ay oldu halaa etkisi süper, birda boyası iyi olmamasına ragmen. Fotoğraf var mı abi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Son durum ne alemde? Ayna mod, aynen devam en ufak fark yok, arabayı yıkadığımda ilk sürdüğüm gibi görüntü oluşuyor, su tutmama olayı zaten süper 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Fotoğraf var mı abi? fotagraf çekmedim mert ama yarın çekerim, yaptıgımdan beri her yıkamaya gittigimde abi arabaya ne sürdün diye soruyorlar, ilginç tabi, soluk bir boya ama kaygan zemin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 fotagraf çekmedim mert ama yarın çekerim, yaptıgımdan beri her yıkamaya gittigimde abi arabaya ne sürdün diye soruyorlar, ilginç tabi, soluk bir boya ama kaygan zemin. Bakalım seneye ne kadarı aşınacak Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Bakalım seneye ne kadarı aşınacak 6 ay diyorum ben Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 (düzenlendi) 6 ay diyorum ben Vayy demek öyle haa Bende ne kadar dayanır sence 20 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Kellerde saç çıkardığına dair rivayetler varmış Tok karnına içince hazıma da iyi geliyormuş, ayrıca balgam sökücü özelliği varmış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Yazacağınıza deneyinde görelim, kel bulmak kolay o konuda zorlanmayız sanırım, ben birini tanıyorum mesela 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Yazacağınıza deneyinde görelim, kel bulmak kolay o konuda zorlanmayız sanırım, ben birini tanıyorum mesela Bu arada önümüzdeki hafta bu firma ile bir görüşme yapacağım, bu cilanın teknik detayını sorarım. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Bu arada önümüzdeki hafta bu firma ile bir görüşme yapacağım, bu cilanın teknik detayını sorarım. Ne iş abi hayırdır Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Bu arada önümüzdeki hafta bu firma ile bir görüşme yapacağım, bu cilanın teknik detayını sorarım. Eşantiyon iste, birinide bana yollarsın artık 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Ne iş abi hayırdır İş yeri ile ilgili bizim mamüller için bir çalışma yapacağım, bu adamlar nano coating işinde bayağı iyiler, argeciyiz sonuçta. Eşantiyon iste, birinide bana yollarsın artık sana ancak nano koltuk koruması ayarlarım, anladın sen onu. Malzeme aslında cila değil cila farklı birşey bu zıkkım aslında düşük yüzey enerjili bir nano kaplama. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Uygulamayı yaptırabileceğimiz bir yer varmı istanbul için Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 İş yeri ile ilgili bizim mamüller için bir çalışma yapacağım, bu adamlar nano coating işinde bayağı iyiler, argeciyiz sonuçta. sana ancak nano koltuk koruması ayarlarım, anladın sen onu. Malzeme aslında cila değil cila farklı birşey bu zıkkım aslında düşük yüzey enerjili bir nano kaplama. O da olur evet kaplama, ama iyi bir kaplama gerçekten. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 O da olur evet kaplama, ama iyi bir kaplama gerçekten. Asıl şirket bu. http://www.artekya.com/index.html 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Zaten daha öncede dediğim gibi, temiz çiziksiz kaporta yüzeyi olduğu sürece üzerine vazalin sürsen yine parlar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Eşantiyon nasoil olmayanlara az çok demeyelim verelim,zaten kaplamış olanlar 6 ay size yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts