İçeriğe Yönlendir

Nerdeyse Bitik Boyalı Arabada Farecla Wax Top Harikası

Ali Elöver

Recommended Posts

Akan Belen
  Köksal Yılmaz yazdı:

Akan abi bende var bundan, koruması da dolgusu da içinde bir ürün. Şahsen senin araba için tavsiye ederim. Hem araca sürekli pasta yapıp da boyayı inceltmeye değmez(az da olsa). Bugün polisaj yapsan 6-7 ay sonra yine çizikler ortaya çıkıyor, mf bez bile çiziyor yumuşamış boyayı. Polishing veya finishing pedle düşük devirde uygularsın bayaa idare eder(ömrünü takip edemedim siyah elantramı sattım o ara).

Hımm o zaman alayım bundan bende sipariş vereyim bugün bakalım.Önümüzdeki ay izinli olacağım komple bir temizlik işine gireceğim zaten.
Yorum bağlantısı
Akan Belen
  Köksal Yılmaz yazdı:

Akan abi bende var bundan, koruması da dolgusu da içinde bir ürün. Şahsen senin araba için tavsiye ederim. Hem araca sürekli pasta yapıp da boyayı inceltmeye değmez(az da olsa). Bugün polisaj yapsan 6-7 ay sonra yine çizikler ortaya çıkıyor, mf bez bile çiziyor yumuşamış boyayı. Polishing veya finishing pedle düşük devirde uygularsın bayaa idare eder(ömrünü takip edemedim siyah elantramı sattım o ara).

Bu arada bu ürünün üstüne wax tutunuyormu acaba biliyormusun Köksal.

Aynı zamanda kil ve izopropil alkol arıyorum elinde olan falan varmı

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz
  Kerem Minaz yazdı:

Ben 1 Lt sini, Erdem boya dan 44 liraya aldım. Bence de kutu kutu alsaydın. Forumun resmi cilası olurdu.  :)

abi orası bit pazarı mağazada olsa almam mı hiç :D boyacıya gitsem 2 liralık ver desem yarım çay bardağı belki verir :D bit pazarında oluyor böyle güzel şeyler arasıra fotoğraf yüklicem image den yükleyemedim bi türlü.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Abi bende vardı kil ama kuzene verdim(tersaneden çalışıyor 180 gr paketi aldı gitti :D )

Üzerine wax denemedim, ipa da kalmadı elimde abi, yoksa kil temin edip sioxla beraber yollardım sana(sioxu satan ahmet abi-maycar da kil ve ipa olabilir, tek kargo halledersin, hem de üzerine wax tutunup tutunmadığını danışırsın abi).

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen
  Köksal Yılmaz yazdı:

Abi bende vardı kil ama kuzene verdim(tersaneden çalışıyor 180 gr paketi aldı gitti :D )

Üzerine wax denemedim, ipa da kalmadı elimde abi, yoksa kil temin edip sioxla beraber yollardım sana(sioxu satan ahmet abi-maycar da kil ve ipa olabilir, tek kargo halledersin, hem de üzerine wax tutunup tutunmadığını danışırsın abi).

Linki verdiğim kişi o mu sanal pazarda onda vardır mutlaka.Yada sen bir adres ver bana
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Kerem Minaz yazdı:

Ürün güzel. 1-1,5 ayda bir uyguluyorum. Yıkamazsanız sorun yok. ;) Özellikle leke sökücü köpük ile yıkamalarda 3. yıkamayı görmüyor. :( Ama bayram, şenlik, eğlence, avm de en öne park, satış öncesi, fotoğraf çekimi, artistik patinaj vb gibi işlerde yıkama sonrası uygulama büyük fark ettiriyor. F/P ve uygulanabilirlik bakımında güzel. Su ilk seferde boncuk oluyor ama sadece ilk seferde. Ha belki aracın kaporta boya durumu çok iyi olanlarda daha güzel ve uzun süreli kalıcı sonuçlar elde edilebilir. Bende eğer aracı satmazsam öncesinde güzel bir pasta cila sonrası Srp53 uygulaması ardından amatör olarak buna devam ederim.. Sonuç dahada güzel olur.

Farecla ile,

HZB5uYZ.jpg?1

Nltu92I.jpg?1

04Y5usH.jpg

Kerem ben Spo'ya yapali 2.5 ayı gecti hala araba parlak. Su damla damla kalmiyor ama sende oldugu gibi cila ozelligini de kaybetmedi.

Sana tavsiyem o fircasiz kopuk yikamalara sokma, o kopuklu madde ucuz yikamacilarda kiri hemen ve tamamen cozsun diye yogun miktarda asid tarzi kuvvetli cozuculer iceriyor ve ph degerleri yuksek. Birak yapilan cilayi vernigi bile eskitiyor uzun sure durunca :)

Bende en ucuz cilali sampuan sonax var ve onunla yikatiyorum, bu destekle fareclanin etkisi uzun oluyor. Ama guzel parlaklik icin 2 ay da bir elle 2 saatte farecla yi uygulamak lazim.

Bu cilanin en guzel tarafi yalapşap olsa bile kolayca ve hizli uygulanmasi, hamurlasmamasi ve plastikleri beyazlatmamasi.

Bence tam fayda/maliyet urunu, kutu kocaman yap yap bitmiyor cila...

Taner Gündüz yazdı:

nerde be abi 1 kutu vardı artık bol bol sürerim :D

Uygulamasi kolay nasilsa, 2 ayda bir yapmak lazim.

Kerem Minaz yazdı:

Ben 1 Lt sini, Erdem boya dan 44 liraya aldım. Bence de kutu kutu alsaydın. Forumun resmi cilası olurdu. :)

Pahalilanmis baya.

Köksal Yılmaz yazdı:

Koksal kardes, bu fiyat araliginda, bu kadar kolay uygulanan ama daha uzun gideri olan bir wax var mi tavsiye edebilecegin ? Bir dahakine de onu alip deneriz ;)

Akan Belen yazdı:

Bu arada bu ürünün üstüne wax tutunuyormu acaba biliyormusun Köksal.

Aynı zamanda kil ve izopropil alkol arıyorum elinde olan falan varmı

Akan bu zaten vax ve guzel parlatiyor, ustune bir sey fayda etmez tahminimce.

Ben eczaneden 1 lt izo yu 10 tl ye aldim, ucuz bir sey degil.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Burda bir tane eczaneye sordum adam bilmiyor çok dolaşmadim.Daha önce elimde vardı izo bitti.Şimdi araçta wax olduğu için kil uygulamasida yapacağım için temizlemek lazım komple.Bu wax ama nasıl bir wax ki bu çizimleri de kapatmış görünüyor resimlerden.Bu derken benim verdiğim linkteki ürünü mu diyorsun.Benim dedigim ürün aslinda Daha çok dolgu özelliği olan bir ürün bence.Şimdi satıcıya sordum bakalım ne diyecek

Zaten bu konularda bilgili biri bakalım.artik

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Spo'ya attigim cila diger konudaydi resimler, arac siyah olunca cilanin etkisi daha net cikiyor. Golf de bu kadar belli olmuyor wax.

fsfdhgfhgf28228361.jpg

fsfdhgfhgf28228362.jpg

fsfdhgfhgf28228363.jpg

fsfdhgfhgf28228364.jpg

fsfdhgfhgf28228365.jpg

fsfdhgfhgf28228366.jpg

fsfdhgfhgf28228367.jpg

fsfdhgfhgf28228368.jpg

fsfdhgfhgf28228369.jpg

fsfdhgfhgf282283610.jpg

fsfdhgfhgf282283611.jpg

fsfdhgfhgf282283612.jpg

fsfdhgfhgf282283613.jpg

fsfdhgfhgf282283615.jpg

fsfdhgfhgf282283616.jpg

fsfdhgfhgf282283617.jpg

fsfdhgfhgf282283618.jpg

fsfdhgfhgf282283619.jpg

fsfdhgfhgf282283620.jpg

fsfdhgfhgf282283621.jpg

fsfdhgfhgf282283622.jpg

fsfdhgfhgf282283623.jpg

fsfdhgfhgf282283624.jpg

fsfdhgfhgf282283625.jpg

fsfdhgfhgf282283626.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Erdem boya dan bende alışveriş yapıyorum zaten.Oraya baktım ipa yok :) maytem e yazdım sanal pazardan zaten bu ürünü de o satıyor sanırım

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Akan Belen yazdı:

Burda bir tane eczaneye sordum adam bilmiyor çok dolaşmadim.Daha önce elimde vardı izo bitti.Şimdi araçta wax olduğu için kil uygulamasida yapacağım için temizlemek lazım komple.Bu wax ama nasıl bir wax ki bu çizimleri de kapatmış görünüyor resimlerden.Bu derken benim verdiğim linkteki ürünü mu diyorsun.Benim dedigim ürün aslinda Daha çok dolgu özelliği olan bir ürün bence.Şimdi satıcıya sordum bakalım ne diyecek

Zaten bu konularda bilgili biri bakalım.artik

Yok ben senin urunu bilmem, denedigim farecla yi biliyorum sadece :) Ama wax degil sadece cok belli, kilcal cizikleri aliyorsa demek ki var bi asindirici citir kivamda. Uzerini de uygulanan kalir mi sanmam.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Ben bu ürünü ilk füme renk fiestama uygulamıştım. 1 ay sonra daha beter harelerle karşılaştım.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
  Kerem Minaz yazdı:

Erdem Boya. Birkaç defa alışveriş yaptım. Güzel ve yeni tarihli ürünler. Fiyatta gaye makul gibi Abi. İstediğin herşey var.

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Erdem-Boya-Oto-Bakim__u139459

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ERDEM_BOYA_OTO_BAKIM_URUNLERI/

erdem boya 10 numara esnaftır, ürünleri de oldukça çeşitli.

Akan Belen yazdı:

Linki verdiğim kişi o mu sanal pazarda onda vardır mutlaka.Yada sen bir adres ver bana

aynen abi maycar-ahmet abi izmir ödemişte yeri, saatlerce telefonda ürünü anlatır usanmaz sıkılmaz. böyle forumdan tanışıp da evinde misafir olduğum sevdiğim bir abimdir. 0533 332 22 14

Ali abi mesajın uzundu alıntı yapmayayım dedim, bende şu an 4 yıl önce aldığım collinite 476 ve yen aldığım soft 99 fusso coat waxlar var, ikisi de oldukça sevdiğim waxlar. nano ürünleri yakınlarımın araçlarında kullandım ama waxları daha çok seviyorum, boncuk boncuk yumuşacık yapıyor boyayı. bizim ülkenin yol şartları toz kir ucuz şampuanlar vs olarak oldukça zorlu olduğundan çok uzun ömür beklemiyorum ürünlerden(üzerinde 6 ay diyorsa 2-3 ay beklentiye giriyorum). Yeni formul olduğundan fussoyu tavsiye ederim parlaklık ve su iticilik çok güzel.

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

erdem boya 10 numara esnaftır, ürünleri de oldukça çeşitli.

aynen abi maycar-ahmet abi izmir ödemişte yeri, saatlerce telefonda ürünü anlatır usanmaz sıkılmaz. böyle forumdan tanışıp da evinde misafir olduğum sevdiğim bir abimdir. 0533 332 22 14

Ali abi mesajın uzundu alıntı yapmayayım dedim, bende şu an 4 yıl önce aldığım collinite 476 ve yen aldığım soft 99 fusso coat waxlar var, ikisi de oldukça sevdiğim waxlar. nano ürünleri yakınlarımın araçlarında kullandım ama waxları daha çok seviyorum, boncuk boncuk yumuşacık yapıyor boyayı. bizim ülkenin yol şartları toz kir ucuz şampuanlar vs olarak oldukça zorlu olduğundan çok uzun ömür beklemiyorum ürünlerden(üzerinde 6 ay diyorsa 2-3 ay beklentiye giriyorum). Yeni formul olduğundan fussoyu tavsiye ederim parlaklık ve su iticilik çok güzel.

Chemical Guys Hybrid V7 arıyorum, kim de vardır?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Mert Yeldan yazdı:

Chemical Guys Hybrid V7 arıyorum, kim de vardır?

Zor soru, DT de de bulamamıştın galiba, trabzondaki chemical guys bayisinde olabilir.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Zor soru, DT de de bulamamıştın galiba, trabzondaki chemical guys bayisinde olabilir.

Orda da yok, boyassi yi diyorsun di mi?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Mert Yeldan yazdı:

Orda da yok, boyassi yi diyorsun di mi?

Aynen boyassi, adı aklıma gelmemişti.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Aynen boyassi, adı aklıma gelmemişti.

Kime sorduysam yok, en sonunda autogeek den alacam gibi. Onu yerine önereceğiz başka bir ürün var mı? Bulsam fk425 de olabilir aslında.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Mert Yeldan yazdı:

Kime sorduysam yok, en sonunda autogeek den alacam gibi. Onu yerine önereceğiz başka bir ürün var mı? Bulsam fk425 de olabilir aslında.

Ekstra parlaklık için istiyorsun sanırım, auto gylm paint renovatör denedin mi? bordo octavia ya kullanmıştık bora ile, oldukça güzel parlaklık vermişti.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Ekstra parlaklık için istiyorsun sanırım, auto gylm paint renovatör denedin mi? bordo octavia ya kullanmıştık bora ile, oldukça güzel parlaklık vermişti.

Quik wax değil ki renovator?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Mert Yeldan yazdı:

Quik wax değil ki renovator?

Quik wax kategorisindeki ürünlere pek takılmıyorum, alttaki ürün iyi ise yeterince parlıyor. Beyaza geçince hep unuttum zaten quik waxı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Quik wax kategorisindeki ürünlere pek takılmıyorum, alttaki ürün iyi ise yeterince parlıyor. Beyaza geçince hep unuttum zaten quik waxı :)

Soft99 ürünleri nasıl fusso mirror shine mesela?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...