Semih Ünal 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Merhaba arkadaşlar. Ford s-max aracın Klima petegini temizleme spreyi ile temizlemem gerekiyor. (Filitre degil) Ama tam olarak aracın neresinde onu bilmiyorum. Bilen varsa yardimci olur inşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 klima peteği derken? sorun nedir koku mu var araç içinde? Yorum bağlantısı
Semih Ünal 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Cevabınız için teşekkürler. Sorun şu: eskisi kadar soğutmuyor. Nedenlerini araştırdım sonuç olarak üç aşama çıktı. 1. Gaz dolumu 2.filitre 3. Klima peteginin temizlenmesi. Ilk iki Tamam ama petek nerde onu bulamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 söz konusu petek temilzeme, öndeki su radyatörünün ordaki petek, 1990 model olsa da komple çamur dolsa belki az soğtabilir teoride doğru pratikte sebebi değildir, basınclı su tutulur önden radyatöre temilzenmiş olur. filtre denen polen filtresi, soğuğa etkisi yoktur, hava akımı yavaşlar gaz azdır, veya kimyasını kaybetmiştir, kompesör bir çalışır bir durur, hava sıcaklığını düşüremez, bence gazı vakumlatın ardından da yeni bastırın. 1 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 hep merak etmişim bu vakumlanan gazı bize tekrar basmıyorlar mı Yorum bağlantısı
Semih Ünal 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Bu sorunu yetkili servis bu şekilde çözüyor. Klima peteği diğer Motor soğutma peteği gibi değil. Bir sıcak bir soğuk olduğundan üzerindeki pislik peteğin ızgaralarını zamanla kapatıyor. Youtube de bu sorunla alakalı bir çok video var. Ve servisler bu temizleme işini yılda bir öneriyorlar. Ama bunu pahalı bir fiyata yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts