Cihan Göllü 24 Haziran 2016 Yazar Paylaş 24 Haziran 2016 (düzenlendi) Ben tavana da yapmıştım, ince ziocam kapladım, hem ses hem ısı çok fark etti hele yazın araba buz gibi oluyor. benim tavan yarısı sunroof olduğu için girişmedim Sent from my iPhone using Tapatalk 24 Haziran 2016 tarihinde Cihan Göllü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Güney 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 elinize sağlık bir ara bende gireceğim bu işe ama müsait yerim yok o yüzden bölge böle hızlıca sök yap tak şeklinde yapmam gerek.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Ben de 1 cm kalınlığında sünger ekledim bitüselfe. Çok güzel oldu. Davlumbaz içlerine de yaptım. Sonra kapı fitillerine ek olarak kapıların en kenarlarına dışarıdan görünmeyecek şekilde fitil ekledim, daha bugün bitti. Fotoğraf çekmek için arabayı temizlemeyi bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Ben de 1 cm kalınlığında sünger ekledim bitüselfe. Çok güzel oldu. Davlumbaz içlerine de yaptım. Sonra kapı fitillerine ek olarak kapıların en kenarlarına dışarıdan görünmeyecek şekilde fitil ekledim, daha bugün bitti. Fotoğraf çekmek için arabayı temizlemeyi bekliyorum Olsun kirli de bakarız ayıplamayız söz [emoji48][emoji1] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 (düzenlendi) Olsun kirli de bakarız ayıplamayız söz [emoji48][emoji1] Yarın işe giderken çekeyim dostum 24 Haziran 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Çatalcalı 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Focusların içeriye yol sesi gerçekten yüksek.uzun yolda kafa şişiriyor.Fiyat gayet makul.Başarılı bir çalışma Yorum bağlantısı
Recep Güney 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Bu ekstra fitili nerden aldiniz emre bey biz nasil buluruz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Bu ekstra fitili nerden aldiniz emre bey biz nasil buluruz Recep bey aliexpress'te. http://tr.aliexpress.com/item/4-meter-Small-D-Big-D-Z-P-Car-Door-Rubber-Seal-Noise-Car-Sound-Insulation/32619379915.html Şu linkten 8 metre P tipi (yani 2 adet), 4 metre de z tipi (1 adet) sipariş ederseniz size yetecektir. Ben P'yi 1 adet aldım 4 metre yetmedi. Sağ kapı altları boş kaldı. Küçük D almıştım o da olduğu gibi duruyor, kaputa yapmayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Recep bey aliexpress'te. http://tr.aliexpress.com/item/4-meter-Small-D-Big-D-Z-P-Car-Door-Rubber-Seal-Noise-Car-Sound-Insulation/32619379915.html Şu linkten 8 metre P tipi (yani 2 adet), 4 metre de z tipi (1 adet) sipariş ederseniz size yetecektir. Ben P'yi 1 adet aldım 4 metre yetmedi. Sağ kapı altları boş kaldı. Küçük D almıştım o da olduğu gibi duruyor, kaputa yapmayı düşünüyorum. türkiyeden olsaymış hemen almıştım:) yurtdişi alışverişim olmadı hiç daha önce:( Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 türkiyeden olsaymış hemen almıştım:) yurtdişi alışverişim olmadı hiç daha önce:( Her şeyin bir ilki vardır. Ben daha önce aldım, güvenle alabilirsiniz 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Her şeyin bir ilki vardır. Ben daha önce aldım, güvenle alabilirsiniz hocam faydası oldumu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 hocam faydası oldumu Fısır fısır Böyle sessizleştikçe ön takımdan, baskı balatadan gelen sesleri duymaya başladım. Bu yalıtım işinde bir yerde durmak lazım Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Fısır fısır Böyle sessizleştikçe ön takımdan, baskı balatadan gelen sesleri duymaya başladım. Bu yalıtım işinde bir yerde durmak lazım hocam hangisinden kaç m almak lazım. birde nerelere yaptınız özellikle kapı altlarından çok toz geliyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Ön kapı: Ön kısmı Z tipi Arka ve altlar P tipi Üste gerek yok Arka kapı: Ön kısmı Z tipi Arka ve altlar P tipi Z tipi 4 m P tipi 8 m 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Fısır fısır Böyle sessizleştikçe ön takımdan, baskı balatadan gelen sesleri duymaya başladım. Bu yalıtım işinde bir yerde durmak lazım Yani bırak dağınık kalsın diyorsun. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Yani bırak dağınık kalsın diyorsun. En güzeli müziği açıp sesi kafada bitirmek Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Ben tavana da yapmıştım, ince ziocam kapladım, hem ses hem ısı çok fark etti hele yazın araba buz gibi oluyor.Senin araba ondan gitmiyor demek ki.. [emoji16] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Senin araba ondan gitmiyor demek ki.. [emoji16] oynanmış araba. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Tühhh napcaz 10 lira altına veririz artık. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 İki kapı arasına şu tarz bir fitil tavsiye ederim. Geçmeli şekilde arayı çok sağlam bir şekilde dolduruyor. KUST 2 ADET Kauçuk Paslanmaz Çelik Kapı Contası Için Dolgu Şerit Odak Ford Kuga Için araba Için Kapı Koruma Mastik Şerit Mondeo Için http://s.aliexpress.com/JvUNvaiQ (from AliExpress Android) 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 İki kapı arasına şu tarz bir fitil tavsiye ederim. Geçmeli şekilde arayı çok sağlam bir şekilde dolduruyor. KUST 2 ADET Kauçuk Paslanmaz Çelik Kapı Contası Için Dolgu Şerit Odak Ford Kuga Için araba Için Kapı Koruma Mastik Şerit Mondeo Için http://s.aliexpress.com/JvUNvaiQ (from AliExpress Android) Bu güzelmiş. Daha önce görsem iki kapı arası için bundan alır kalan yerleri yine z ve p ile tamamlardım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Bende mi versem sipariş acaba [emoji2] Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Bu güzelmiş. Daha önce görsem iki kapı arası için bundan alır kalan yerleri yine z ve p ile tamamlardım.Bu z tip olan kapı kapanınca ters bir baskıya maruz kalıyor gördüğüm kadarıyla. O yüzden gevşeme yapmaz mı zamanla? Nasıl olur sizce? Yorum bağlantısı
Recommended Posts