Çağlar Adakoğlu 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Çok feci. http://youtu.be/hiADGBK2vms 2 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Bir kere benzer durum yaşamıştım bizim düldül vosvosla. Bereket ağır ağır gidiyoruz kalkışlarda. Yeşil yandı diye çıkarken ciiiuuuufff dedi bir transporter yapıştırı gitti sağımdan soluma doğru önümde.. Kalakaldık öylece. Ecel terleri attık. Gerçekten yeşil yandı diye basıp geçmemek lazım, ne yayayken ne şöförken... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Yeşili görünce bile sağa sola bakmak önemli gerçekten. Ben bu yüzden Eskişehir de okurken kaza yapmıştım kolum kırılmıştı. Aynen böyle yeşilde ben çıktım adam sarıyı görünce topuklamış durmak yerine gelip bana vurmuştu.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Yeşilde sürekli yavaş yavaş ,etrafıma bakınarak geçerim. Yanımdakiler kıl olur bana ama.. Birde onlara bu videoyu izletmek lazım.. Feci gerçekten.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Allah korusun,tır da fena geliyor ama .... Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Gerçekten yeşil yandı diye basıp geçmemek lazım, ne yayayken ne şöförken... Arkadakiler de keşke bunun bilincinde olabilseler sürekli bir korna. Hele ki büyükşehirlerde herkes sanki tabakaneye birşeyler yetiştirme derdinde. 3 Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Allah korusun,tır da fena geliyor ama .... +1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Yeşili görünce bile sağa sola bakmak önemli gerçekten. Ben bu yüzden Eskişehir de okurken kaza yapmıştım kolum kırılmıştı. Aynen böyle yeşilde ben çıktım adam sarıyı görünce topuklamış durmak yerine gelip bana vurmuştu.. Karşı tarafa kırmızı yandıktan yaklaşık 1 saniye sonra yeşil yanar bazı şeylerden yoksun bazı sürücüler maalesef kuralları dinlemiyor insanların can güvenliğini hiçe sayıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 sarıda kornaya basanlar yeşilde de geçmezsek levyeyle inerler artık arabanın arkasına "yeşil yanmadan geçmem boşuna kornaya basma" anlamında bir yazı yazasım var. Samsunda M (minibüs) C ( servis) D (dolmuş) T (taksi) plakalardan uzak duracaksın.2 lira için adam öldürürler.(hepsi için söylemiyorum ama büyük çoğunluk böyle) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Herkesin kafasındaki açık "bana kırmızı yandıktan 2 sn sonra karşıya yeşi yanıyor, o arada kaptırır geçerim". 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Samsunda T (taksi) plakalardan uzak duracaksın.2 lira için adam öldürürler.(hepsi için söylemiyorum ama büyük çoğunluk böyle) şekil a: öldürmediler sağolsunlar ama ağır yaralamadan da bırakmadılar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Ankara'daki kuralı söylüyorum. Kırmızıda sakin sakin geç, sarıda gazı kökle ve geç, yeşil yanınca dur, sağını solunu kontrol et, kırmızıda geçenlere yol ver. İlk başlarda garipsemiştim ama sonradan alıştım Özellikle Çağdaş ve Peynircinin olduğu kavşakta kural tam olarak öyle işliyor abi Yorum bağlantısı
Erhan Güler 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Kamyonu Azrail kullanıyordu heralde... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Ankara'daki kuralı söylüyorum. Kırmızıda sakin sakin geç, sarıda gazı kökle ve geç, yeşil yanınca dur, sağını solunu kontrol et, kırmızıda geçenlere yol ver. İlk başlarda garipsemiştim ama sonradan alıştım Ankara kadar ışık ihmali yapılan yer görmedim ben. Yorum bağlantısı
Recep Güney 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Bu video gerçek film sahnesi falan değil malesef birçok insan öldü o kazada.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 (düzenlendi) Sarı ışık yanar yanmaz kornaya basan 5 araba arkadaki sürücüye sesleniyorum. Gör bunları gör... 27 Haziran 2014 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Bulut 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 O hızla o kamyon nereden geliyor öyle. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Aman Alllahım o nasıl bir kazadır. Değil ışık verilen sinyallere bile güvenemiyorum. Daha dikkatli ve sabırlı davranmak gerek demekki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts