İçeriğe Yönlendir

Brc Lpg Gösterge Ötüyor...

Selahattin Özdemir

Recommended Posts

Selahattin Özdemir

Merhaba arkadaşlar...

Aracım 2010 Trend, BRC Lpg kiti var. Depoda lpg olmasına rağmen bazen araç içindeki lpg göstergesi ötmeye başlıyor, üzerindeki ledler yanıp sönüyor. Göstergeye dokununca bazen düzeliyor, bazen yine devam ediyor. Araçta herhangi bir tekleme vs... olmuyor, ancak ses sinir bozucu. Bu durum genelde seyir halinde oluyor. Ankara' dayım. Konu ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı

Lpg takılalı ne kadar Oldu ? 10,000 km olunca lpg bakım için ötüyor olmasın :) Filtreler vs uyarı vermek amaçlı. Bende Tartarini var onda o şekilde 10.000 km olunca ötüyor lpg bitmiş gibi

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Lpg servisine uğramak lazım. Ya Samet'in dediği gibi bakım zamanı geldi yada arıza var. Benim Atiker'de ilk çalışmada yaklaşık bir dakika ötüyor ama sorunsuz çalışıyordu, servis beyin arızası olduğunu söyledi garantiden değiştirdi.

Yorum bağlantısı
Selahattin Özdemir

Teşekkürler arkadaşlar... Ankara' da BRC servisi olarak nereyi tavsiye edersiniz ? Bakım için yaklaşık maliyet ne kadar çıkar sizce ?

Yorum bağlantısı
Tunay Yıldız

Benim arabanın da sizinki gibi bir arızası olmuştu geçen yıl.Yolda giderken durduk yere bip bip ötüyordu ve benzine geçiyordu.Lpg taktırdığım yere gittiğimde lpg enjektörlerinin kenarında  map sensörü var onu değiştiler(garantiden).Sonra bidaha yapmadı bu arızayı.

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

Bu ötme sesinden sonra,araç benzine mi geçiyor yoksa lpg de kalıyor.

Yorum bağlantısı
Selahattin Özdemir

kırmızı led yanıp sönüyor (benzin göstergesi) , tekrar lpg ye geçiyor... 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...