İçeriğe Yönlendir

Ps3 Oyun Konsolu

Cem Dilmen

Recommended Posts

Cem Dilmen

Arkadaşlar Merhabalar...

Malum okul kapandı ben de söz vermiş bulundum oğlana PS3 alacağım diye. Yalnız hiç anlamadığım bir şey oyun konsolları. PS4 çıkmıştı ama sanırım hem pahalı hem de çok yaygın değil. Bizim oğlan oyunlardan çabuk sıkılıyor. O yüzden sermayeyi kediye yüklemek de istemiyorum zira yeni ouynlar 200 TL den başlıyor. 5 oyun aldın mı 1000 TL yapıyor. Şaka gibi. Süper slim istiyor normalde ama. Biraz araştırdım bunların kırılmış olan chip takılanları falan varmış. Eminim forumda bu işten iyi anlayan birileri vardır. Nette, 2 TB oyunu ile birlikte 1400 TL ye cihazlar var sıfır olarak. Ancak chip falan takılınca tabi garanti olayı bitiyor bu esnada da alınan yerin garantisi devreye giriyor.

Bana ne tavsiye edersiniz. Hangi modelden almalıyım, bu chip olayı tam olarak nasıldır. Malum ben çankırıdayım. Tanıdığınız, güvenilir, sattığı malın arkasında durabilecek bu işi yapan birileri var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Crak,kırılma , chip tavsiyelerini ÖM ile Cem abiye bildirmenizi rica ediyorum :) Forumda bu tip bir paylaşımın aleni yapılması yasak :)

Cem abi kusura bakma kurallarımız bu şekilde olduğu için, bu şekilde bir yönlendirme yapmak zorunda kaldım. 

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Teşekkür ediyorum Tahir Bey. Ben de yazarken tereddüt etmiştim. Bu şekilde daha iyi oldu sanırım.

İlgilenen arkadaşlar bana PM atarlarsa çok memnun olurum. Sonradan pişman olacağım bişey de yapmak istemiyorum açıkçası...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ps3 güzel bir cihazdır . Tek oynadığım oyun gta5 dir , biraz oynarsanız oğlunuzdan çok bağlanabilirsiniz . Ayrıca en sevdiğim yanı blu-ray filmleri izleyebilmek .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Cem Abi çocuklara diye alıp kendin başından kalkmayabilirsin, özellikle futbol oyunlarına merakın varsa, bizim burada  arkadaşlarla haftanın iki günü güzel turnuvalar yapıyoruz.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ps3 güzel bir cihazdır . Tek oynadığım oyun gta5 dir , biraz oynarsanız oğlunuzdan çok bağlanabilirsiniz . Ayrıca en sevdiğim yanı blu-ray filmleri izleyebilmek .

Sanki 100 tane bulurey filmi var da. :p

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Sanki 100 tane bulurey filmi var da. :p

15-20 tane vardır abi , d&r dan alıyorum çıktıkça :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

GTA 5 fenaa fenaa :) 6 çıkana kadar en iyisi bu :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi  ince slim olan var ps3 bende, gta oynamayı düşünüyorum ama, gerçeği pahalı cdnin :D çoğaltma cd ile çalışırmı acaba :D

Herhangi bilgin veya deneyimin varmı ? 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi  ince slim olan var ps3 bende, gta oynamayı düşünüyorum ama, gerçeği pahalı cdnin :D çoğaltma cd ile çalışırmı acaba :D

Herhangi bilgin veya deneyimin varmı ? 

Yok olmaz :D Sahibinden.com 'da taksitli satanlar var kardeşim bilgin olsun  ;)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

15-20 tane vardır abi , d&r dan alıyorum çıktıkça :flowers:

Ay havanı yisinler. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bir bölüm geçemedim tıkandım kaldım :( % kaçtasınız ?

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bir bölüm geçemedim tıkandım kaldım :( % kaçtasınız ?

2.kere bitirdim. Geçemediğiniz yerler için Youtube de bölüm videoları mevcut .

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

..

hodja sen bu fotoğraf çekilirken neye şaşırdın bu kadar.üst tarafın da cıbıldak.hayırdır,yannış zamanda yannış yerde miydin :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

hodja sen bu fotoğraf çekilirken neye şaşırdın bu kadar.üst tarafın da cıbıldak.hayırdır,yannış zamanda yannış yerde miydin :rolleyes:

Şaşkın değil, kızgın; cıbıldak olan sadece üst tarafım değil; ve hayır, doğru zamanda doğru yerdeydim janim. :seytan:

Yorum bağlantısı

PS3 te, X-Box ta oynamışlığı var. Bana göre en zevklisi X-Box 360, bide Kinect olanından (hareket sensörlü) oldum mu dadından yenmez. Bowling, dart vazgeçilmezlerimden. Tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı

2.kere bitirdim. Geçemediğiniz yerler için Youtube de bölüm videoları mevcut .

Yahu bulamadım ki :( Micahel'a geçiyorum travor'u alıyorum bara-pavyona gidiyoruz :D geri bırakıyorum franklini alıyorum yine aynı muhabbett... frankline geçiyorum diğerlerini bara-pavyona götürüyorum :D bitmedi gitti bi türlü :(

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Makina bildiğim kadari ile kırılmış, artık ne manaya geliyorsa, çalıştırırmı kırık makinada :D crak olayı sanırım. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi 2 tane oyun alcaksın kadıköy yazıcıoğlu'ndan fiyatlar 120-150 arası tane başına.

Sonra 20 tlye takaslıcaksın yine aynı yerden.

Alet kırılırsa online oynayamazsınız bildiğim kadarıyla, ben hiç kırdırmadım.

Orjinal oyunu kadıköyden sürekli takas yapıyorum.

Teknosa, carrefour, d&r gibi yerlerden alırsanız aynı oyuna çok para vermiş olursunuz.

Abim pes 2014 online mac oynuyor ama sorayim dedim.

İlk bi 4-5 tl verip deneyip olmassa orjinal oyu alcaz.. Ben online oynamamda vakit gecrmek icin arada oynarim.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Yahu bulamadım ki :( Micahel'a geçiyorum travor'u alıyorum bara-pavyona gidiyoruz :D geri bırakıyorum franklini alıyorum yine aynı muhabbett... frankline geçiyorum diğerlerini bara-pavyona götürüyorum :D bitmedi gitti bi türlü :(

Bak bu çocuklar hem anlatıyor hem oynuyor , izlemesi bile zevkli bunları :)

http://www.youtube.com/user/videoyunrespawn/search?query=gta5

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...