İçeriğe Yönlendir

2009 Jetta 1.4 Tsi Hakkında...

Emir Karadağ

Recommended Posts

Emir Karadağ
(düzenlendi)

Arkadaşlar Fiestamı satıp daha geniş bir araç almak istiyoruz. Bir yakınımızda 2009 jetta 1.4 tsi dsg şanzıman  var. Onu almak istiyoruz. ''+'' ları ve ''-'' leri nelerdir? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

tarihinde Emir Karadağ tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Ünal

pektabi dsg büyük tereddüt

sadece onu düşün gerisi normal bir c sınıfı araç standartlarında

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ

pektabi dsg büyük tereddüt

sadece onu düşün gerisi normal bir c sınıfı araç standartlarında

Artık göze alıcaz onu 

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

+ ları çok konfor başlı başına artacak dsg yi de sıkıntı yapma torku çok yüksek olmadığı için sıkıntı çıkarmaz tsi motorda çok seri ve akıcı bi şanzıman yakıt olarak da tsi benzinliler içinde ekonomik sayılır

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ
(düzenlendi)

+ ları çok konfor başlı başına artacak dsg yi de sıkıntı yapma torku çok yüksek olmadığı için sıkıntı çıkarmaz tsi motorda çok seri ve akıcı bi şanzıman yakıt olarak da tsi benzinliler içinde ekonomik sayılır.

Bunu kullanandan da duydum ama dsg'den de korkmuyo değilim. Fiestaya göre bayağı rahatmış. :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bunu kullanandan da duydum ama dsg'den de korkmuyo değilim. Fiestaya göre bayağı rahatmış. :)

dsg 1.6 tdi caddy de kullandık çok seri ve rahat tsi de çok daha iyidir ve bence sıkıntı çıkarmaz inş 6 ileri olanlardandır yağlı tip

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ

dsg 1.6 tdi caddy de kullandık çok seri ve rahat tsi de çok daha iyidir ve bence sıkıntı çıkarmaz inş 6 ileri olanlardandır yağlı tip

6 ileri ama kaç beygir ve torkunu bilmiyorum. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Alper Ünal

yağlı ve kuru arasında bariz bir fark var ama bu yağlının sorun çıkarmayacağı anlamına gelmiyo (keşke gelse bende düşünürdüm ) arkadaşımda tsi dsg kombinasyonu ile yolda kaldı çekici gelip aldı. Tork tabiki etken ama dsg şanzumanın kullanıldığı yer yani trafik koşulları önemli

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ

7 ileri, 122hp, 200nm.

Bildiğim kadarıyla yeni kasada 7 ileri yok mu?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

2009 ise yeni kasa değil mk5 kasadır ;) Donanım paketi nedir? 5 Kasa da1.4tsi122hp de7 ileri Dsg kullanıldı.

+ ları, Ford gibi markalardan sonra size üst sınıf araç sürüyor hissi verecek. Gerek iç trim malzeme kalitesi, gerek sessizliği ve konforu gerekse TSİ+Dsg uyumu çok keyif verecek.

- leri, motordan yana bir sıkıntı olmayacak, Dsg üzebilir bir zaman sonra, (200.000km gören dsglerde var ilanlarda) şıkırtı vuruntu ve ses yapabilir. Bunun çözümü de sürekli servis bakımından geçiyor. Servis garanti sonrası bile iyi niyetten ücretsiz değişim yapıyorayet sürekli servis bakımlıysanız.

Araç bildiğiniz ve sürekli servis bakımlı bir araç ise alınır. Keyifle binilir ;) yakıt olarak en sıkışık trafikte 9 ortalama ise 6-7 lt arası gezersiniz. 55 Lt benzinle 750km ve daha üstü mesafe katedebilirsiniz.

Sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bildiğim kadarıyla yeni kasada 7 ileri yok mu?

evet yeniler 7 ileri ve kuru tip 2009 büyük ihtimal 6 ileridir ve 122 liktir 200 nm çok az bi ihtimal 160 lık olabilir eğer özellikle otomatik istiyosanız sorununa bakma bütün otomatikler manuele göre daha sorunludur ben otomatik araç jip ve sağlam spor olmadıkça kullanmam

doğru düzgün kullanılırsa hiç bir sıkıntı çıkarmaz dsg

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ
(düzenlendi)

2009 ise yeni kasa değil mk5 kasadır ;) Donanım paketi nedir? 5 Kasa da1.4tsi122hp de7 ileri Dsg kullanıldı.

+ ları, Ford gibi markalardan sonra size üst sınıf araç sürüyor hissi verecek. Gerek iç trim malzeme kalitesi, gerek sessizliği ve konforu gerekse TSİ+Dsg uyumu çok keyif verecek.

- leri, motordan yana bir sıkıntı olmayacak, Dsg üzebilir bir zaman sonra, (200.000km gören dsglerde var ilanlarda) şıkırtı vuruntu ve ses yapabilir. Bunun çözümü de sürekli servis bakımından geçiyor. Servis garanti sonrası bile iyi niyetten ücretsiz değişim yapıyorayet sürekli servis bakımlıysanız.

Araç bildiğiniz ve sürekli servis bakımlı bir araç ise alınır. Keyifle binilir ;) yakıt olarak en sıkışık trafikte 9 ortalama ise 6-7 lt arası gezersiniz. 55 Lt benzinle 750km ve daha üstü mesafe katedebilirsiniz.

Sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.

Araç comfortline ek olarak sunroof var. Km'si 106.000'de. Araçta hiç boya yok. Ufak tefek çizikler var sadece. Demekki bizim fiestadan az yakıyor bu vosvos  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Araç comfortline ek olarak sunroof var. Km'si 106.000'de. Araçta hiç boya yok. Ufak tefek çizikler var sadece.

Km takınırsınız yoksa rakamımda güzelse, bakımları da serviste yapılmışsa alınır.

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ

Km takınırsınız yoksa rakamımda güzelse, bakımları da serviste yapılmışsa alınır.

Km'den dolayı sıkıntı yok. Rakam 33.000 TL. Bakımları düzenli yapıldı biliyorum. Bizim fiestayla kafa kafaya geliyo neredeyse.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Km'den dolayı sıkıntı yok. Rakam 33.000 TL. Bakımları düzenli yapıldı biliyorum. Bizim fiestayla kafa kafaya geliyo neredeyse.

Yetkili serviste ekspertiz yaptırın mutlaka ;) rakam uygun baya çünkü

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ

Yetkili serviste ekspertiz yaptırın mutlaka ;) rakam uygun baya çünkü

Birazda tanıdıklıktan dolayı ama yinede yaptırıcam. Dost kazığı yemiyelim ondan sonra  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

eski tip 6 ileri şanzıman varsa, yenileri kadar bela çıkarmaz insanın başına.

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan

Birazda tanıdıklıktan dolayı ama yinede yaptırıcam. Dost kazığı yemiyelim ondan sonra  :D

Fiyat çok iyi bence düşünmeden alın siz almazsanız ben alayım :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

33 e muadil ne var? koşarak gider alırdım o jettayı sahibi de geçmişi de bilindik araba, pırlanta...bu herşeyden daha kıymetli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

33 e muadil ne var? koşarak gider alırdım o jettayı sahibi de geçmişi de bilindik araba, pırlanta...bu herşeyden daha kıymetli

Dost kazığı olmasın da

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ

Fiyat çok iyi bence düşünmeden alın siz almazsanız ben alayım :)

Yok artık çok geç  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...