Serdar Göktaş 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Maşallah. çok güzel ve çok diri bir araç. mersedes halt eder yanında. güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Rover mi? "Bak hocam, Rover iflas etti." "Yedek parçası acayip pahalıdır." "Bir de parçasını bulamazsın." "Ben söyleyim bak bu arabanın son sahibi olursun." "Acayip yakar bu araba" vb şeyler çokça duymuştum ben de....... Hiç kimseyi dinlemedim. Aldım. 3 yıl kullandım ve sattım. Çok da memnun kalmıştım.... Benim aldığım model 1995 620 si idi. Accord motorlu olan... Rover, her zaman kalitesiyle ve konforuyla hatırlayacağım bir araç olmuştur benim için... Gerçek manada temiz ve düzgün kullanılmış olması şartıyla çok da rahatlıkla satılabilecek bir araçtır... Allah nazarlardan saklasın, kem gözlerden korusun. Güle güle keyifle kullanmak nasip etsin... Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Erol bey hala arada açıp bakıyorum aracınıza 41 kere değil 41BİN kere Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Merak ettik mi gece rengini de gözümüze sokuyon 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Hay maşallah iç konsol ve gösterge renklerine bayıldım Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Merak ettik mi gece rengini de gözümüze sokuyon Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 (düzenlendi) Maşallah, şık duruyor, yalnız farların acaip acil olarak temizletilip parlatılması lazım, böyle karizma çiziliyor Mümkünse xenonda olsun 10 Temmuz 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Merak ettik mi gece rengini de gözümüze sokuyon İyiki bi takas teklifini kabul etmedik he .tamam üste bişe verme abi ne baarıyon[emoji12] Maşallah, şık duruyor, yalnız farların acaip acil olarak temizletilip parlatılması lazım, böyle karizma çiziliyor Mümkünse xenonda olsun Margirus plastix cam farda iş görürmü abi.farı sökmek için tampon sökülüyor.uzun kısa lara philips ultimate xenon efeckt halojen ampul aldım çok paraya daha fırsat bulup takmadım on gündür bağajda gezdiriyorum Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Bildiğin Mındar bu Elemii yarın iftara 8 saat kala gorüşük... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Erol güle güle kullan, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Elemii yarın iftara 8 saat kala gorüşük... Pisstt oradan bakmam ki telefona Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Pisstt oradan bakmam ki telefona Hertürlü bir boşluğuna getiririm [emoji621] Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Gündüzü ayrı, gecesi ayrı bir güzel, maaşallah kardeşim... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 İyiki bi takas teklifini kabul etmedik he .tamam üste bişe verme abi ne baarıyon[emoji12] Margirus plastix cam farda iş görürmü abi.farı sökmek için tampon sökülüyor.uzun kısa lara philips ultimate xenon efeckt halojen ampul aldım çok paraya daha fırsat bulup takmadım on gündür bağajda gezdiriyorum İşe yaramaz plastix, farları söküp cama makine ile Seryumoksit uygulayacaksın, tertemiz olur. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 İşe yaramaz plastix, farları söküp cama makine ile Seryumoksit uygulayacaksın, tertemiz olur.Abi farlar için tampon sökülecek bizim buradaki kasap lara elletmem tamponu[emoji1] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 (düzenlendi) Küçük başlıkla polsisaj makinası cama oturmazmı? sığarsa maskeleme bandı çek tampona birşey olmaz, seryumoksitli Sonax cam pastaları var mesela, onunlada yapabilirisin, yalnız farın içinde camın arkası sislendiyse far sökülecek ne yazıkki ben olsam farı söker camıda fardan ayırır çamaşır suyuna yatırırdım, 1 gece kalsın dmestosta cillop olurdu farlar ufak camı sökmek basit iş. 11 Temmuz 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 (düzenlendi) Küçük başlıkla polsisaj makinası cama oturmazmı? sığarsa maskeleme bandı çek tampona birşey olmaz, seryumoksitli Sonax cam pastaları var mesela, onunlada yapabilirisin, yalnız farın içinde camın arkası sislendiyse far sökülecek ne yazıkki ben olsam farı söker camıda fardan ayırır çaaşır suyuna yatırırdım, 1 gece kalsın dmestosta cillop olurdu Ok abi bakacağım sonaxaTeşekkürler 11 Temmuz 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Arkadaşlar Bu Ayın Sonuna Kadar Aracım Satılıktır Son Fiyatı 28.000 Tl dir Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Daha tadına varamadan satıyorsun haa... Hayırlı satışlar olsun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts