İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Rover 75 Comfort Club(Jaguarın Erkek Kardeşi :) )

Misafir

Recommended Posts

Hala araç arıyorum ama seninle aynı kafadayız, farklı olmayı seviyorum. Bilinen araçlar dışında 407, C5 derken aldığın bu nefis alet aklımı çeldi :spiteful:

Abi 2000 Model ...Çok araştırma yaptım, otomotik viteslerinde Servis bülteni Açmışlar bir iki sıkıntı çıkmış o yüzden ov. riskine girmedim. Tavsiye edermisin dersen Gözü kapalı Tavsiye ederim Yalnız Geçmişi Bilindik araç Bulmak lazım benim aracın Alındığı günden buyana Silecek lastik değişimlerine kadar kayıtlı,,, Işıklarda durduğunda Baştan sona süzen gözler dikkat çekiyor, Gerçekten adamlar yapmışlar...

Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu
(düzenlendi)

Hala araç arıyorum ama seninle aynı kafadayız, farklı olmayı seviyorum. Bilinen araçlar dışında 407, C5 derken aldığın bu nefis alet aklımı çeldi :spiteful:

Bu araç benim mahallemde; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-75-1.8-turbo-lpg-165769151/detay

:D  Bende sıkıldım Mehmet bey :) Gidecem 2-3 bine 131 alacam artık :D Nerde tırak orda bırak yapacağım.Sonrada demir fiyatına satacağım :biggrin:   Saçma sapan fiyatlar var beynim sulandı artık araba bakmaktan.F1 hb bakıyorum birkaç haftadır yani 2000 comfortlara bile 25 bin istenilen bir 2.el pazarından araç alınmaz.

tarihinde Çağlar Adakoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

bilakis yakinen gördüm, çok şık, sanada yakıştı, zaten rover severim bu ayrı bir güzel, hayırlı ugurlu olsun kardeşim, kazasız belesız kullan inşallah, bir de test  edebilseydim. :)

Yorum bağlantısı

bilakis yakinen gördüm, çok şık, sanada yakıştı, zaten rover severim bu ayrı bir güzel, hayırlı ugurlu olsun kardeşim, kazasız belesız kullan inşallah, bir de test  edebilseydim. :)

Süleyman abi hiç üzülme test edemedim diye, Erol abi bir kaç aya satar, sana alırız Allah'ın izniyle :)  :bravo: İki tarafa da hayırlı olsun, Erol abiye söyle güzel baksın aracınıza :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı

Abi Bende seni yordum yağmurlu yağmurlu günde Sağolasın tekrardan, Abi O Gün hemen çıkmak zorundaydım yoksa mutlaka geniş bir zamanda görüşürdük. Hakkını Helal Et...

Süleyman abi hiç üzülme test edemedim diye, Erol abi bir kaç aya satar, sana alırız Allah'ın izniyle :)  :bravo: İki tarafa da hayırlı olsun, Erol abiye söyle güzel baksın aracınıza :)

Bilal Zaten Dosyan Kabarık Bir iki sayfa mahcubiyetimizden eksilttik sayfaları çoğalt sen elbet görüşeceğiz :) Abi Dünyanın Masrafını Edip Malı sıfırladık Nasıl Kıyıp Satayım Anvak birtane psikopat gelecek elini uzatıp 30.000 diyecek ancak ozaman :p Bineceğim Allah kaza bela vermezse.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... :nazar:  :nazar:

Sağol Kardeşim Malatyadan geçerken Çay içmeye beklerim Mutlaka.

Yorum bağlantısı

Bilal Zaten Dosyan Kabarık Bir iki sayfa mahcubiyetimizden eksilttik sayfaları çoğalt sen elbet görüşeceğiz :) Abi Dünyanın Masrafını Edip Malı sıfırladık Nasıl Kıyıp Satayım Anvak birtane psikopat gelecek elini uzatıp 30.000 diyecek ancak ozaman :p Bineceğim Allah kaza bela vermezse.

Süleyman abi, 30.000 TL diyor Erol abi, orta yolu bulunur, kargo benden, iki tarafa da hayırlı olsun (Nasıl olsa zaman aşımına uğrayacak dosya) :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

:D  Bende sıkıldım Mehmet bey :) Gidecem 2-3 bine 131 alacam artık :D Nerde tırak orda bırak yapacağım.Sonrada demir fiyatına satacağım :biggrin:   Saçma sapan fiyatlar var beynim sulandı artık araba bakmaktan.F1 hb bakıyorum birkaç haftadır yani 2000 comfortlara bile 25 bin istenilen bir 2.el pazarından araç alınmaz.

Sana nasıl hak vermeyeyim Çağlar; millet resmen sapıtmış o nasıl fiyatlar öyle? :angry:

Beni zorla Rover sahibi yapacaklar :D

Bir ara görüş derim abi yakınsa tecrübe edersin Hayırlısıyla olur inşallah,

Arabayı görünce aşık olurum diye korkuyorum, ondan sonra da milletin klasik yok parçası pahalı, yok piyasası yok, ustası yok, son sahibi olursun muhabbetlerini dinle dur :D

Yorum bağlantısı

Süleyman abi, 30.000 TL diyor Erol abi, orta yolu bulunur, kargo benden, iki tarafa da hayırlı olsun (Nasıl olsa zaman aşımına uğrayacak dosya) :D

752907284.gif

Sana nasıl hak vermeyeyim Çağlar; millet resmen sapıtmış o nasıl fiyatlar öyle? :angry:

Beni zorla Rover sahibi yapacaklar :D

Arabayı görünce aşık olurum diye korkuyorum, ondan sonra da milletin klasik yok parçası pahalı, yok piyasası yok, ustası yok, son sahibi olursun muhabbetlerini dinle dur :D

Desinler Abi Sen keyfine bakarsın dinlerken :) oDaha güzel

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sağol Kardeşim Malatyadan geçerken Çay içmeye beklerim Mutlaka.

Hocam uçakla geçmeseydim kesin uğrardım.

Kısmet artık :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Yunus AŞKIN

Abi hayırlı uğurlu olsun mükemmel araç maşallah. Malatya sokakları araba görsün :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel araç

Sağolun

Abi hayırlı uğurlu olsun mükemmel araç maşallah. Malatya sokakları araba görsün :)

Sağol Kardeşim Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin

Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir

Hayırlı olsun çok güzel bir araç, direksiyon ve göstergelere hayran kaldım. :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun çok güzel bir araç, direksiyon ve göstergelere hayran kaldım. :)

Sağolun...Göstergeler Aslında öyle değil Daha koyu kırmızı ve daha alımlı.

Yorum bağlantısı

Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan Erol abi. :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı

Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan Erol abi. :nazar: :nazar: :nazar:

Sağol kardeşim.Allah Razı olsun...
Yorum bağlantısı

ne demek erol, lafı bile olmaz.

satılmaz bu araba bilal, mis gibi bincek işde, bu paraya daha iyisi yok, bunun gibi temiz ama otomatik olcek, bul bana, alayım. :)

ben alırken, bir kişi bile al demedi, iyi ki de almışım, çok memnunum, parça fiyatları gayet makul, zaten ankara da hiç sorun yaşamazsınız.

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle kullanmalar nasip etsin.

Dayım vesilesi ile 2005'de tanışmıştım bu araçla, bordoydu. Hala çok beğendiğim bir araçtır. Açıkçası almayı çok istedim ama malum parça sıkıntısı söylentileri ve her ustanın araçtan anlamaması beni soğuttu. :(

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...