Selim Taştekin 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun Erol, güle güle kullan. Çok güzelmiş... Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Ben zamanında çok baktım bu arabaya da, cesaret edip alamadım. Siz almışsınız, güzel günlerde binin. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun.Rabbim kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Ben bayıldım araca özellikle arka bagaj bölümü kısmına... Bentley'lere benzettim nedense arka bölümünü, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Kerim Kamanoğlu 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Gerçekten aynı jaguar gibi araç maşallah iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun Abi, bu model bana nedense rolls royce andırıyor. Çok güzel maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Çoklu Mesaj Alıntısı Yapamıyorum O yüzden Herkese Tek Tek Teşekkür Ediyorum İyi Dilekleriniz İçin, Allah Daha ve En Güzellerini Sizlere Nasip eylesin... Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun kesinlikle hoş ve farlı bir araç. Bu paraya bu konfor ve donanım süper. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Mehmet Kaya yazdı: Hayırlı olsun kardeş. güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Sağol Hocam Teşekkür Ederim. Gözümsün. Devrim Kara yazdı: hayırlı olsun güle güle kullan.... Teşekkürler Haydar Recep yazdı: Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. Teşekkürler Mert Gülkokan yazdı: Hayırlı olsun hocam. Bu fiyatlara bedava Ford daha 2014 bile yalıtımı çözemedi sessiz olmasını beklememek lazım Ford da öyle benimsemişizki rüzgar sesini Olmayan bi arabada Sanki bir eksiklik varmış gibi geliyor Ali Ozan Yurtsever yazdı: ooovv makam arabası gibi maşallah. Çok güzel hayırlı olsun. . Teşekkürler Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Rover lar güzel arabadır kuzenim 200Vi modelini sıfır almıştı. 1.8 145 bg 1030 kg, 0-100 7.5 sn çook iyi gidiyordu. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Murat Gök yazdı: Erol abi,hayirli ugurlu olsun,kazasiz,belasiz,cezasiz surusler dilerim,gostergeler ve ic dizayn cok karizma abi ya,masallah tertemiz cengOVER.. Tekerine tas degmesin insallah... Sen bir de led operasyonlarından sonra göre Sağol Kardeşim... Bayram Aktaş yazdı: Abi bu nedir böyle araç mükemmel Tek kelime ile harika Allah kaza bela vermesin.24 milyara bukadar dolulukta ve güzellikte. Benim peder yanaşsa ilk alacagım model bu olurdu yeminle .Piyasası nasıl abi bunun istediğimde kolayca satabilirmiyim alsam ? Benim Diğer Rover ı bir günde sattım,temiz araba herzaman satılır. Ersen Tapan yazdı: Maşallah güle güle kullanın .. Teşekkürler Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: İçi çok şıkmış maşallah kazasız belasız kullan abi inşallah. teşekkürler Ayhan Onaran yazdı: Hayırlı,uğurlu olsun. Allah kaza,bela göstermesin teşekkürler Ozan Altundal yazdı: Maşallah : çok güzelmiş. Özellikle içine bayıldım. Allah kaza bela vermesin Teşekkürler Yunus Emre Çırak yazdı: Sonunda gördük canavarı. Abi mükemmel duruyor ama resimler sana yakışmamış daha detaylı ve dediğin gibi iyi bir makineyle bekliyoruz. ;Zorla bana da aldıracaksın bu arabayı. Cerrah plakalığı görünce aklıma Cordoba geld, Abi İyi bir makineyle Fırsat bulduğumda şipşaklayacağım arkadaşlar ısrarla konusunu istediler, yakın zamanda daha detaylı fotolar gelecek,,, Harika bir plakalık bulduydum 70 tl ye Amcaoğlunun reklamını yapmak lazım ayıp olurdu kıramadım Korhan Şenörer yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Teşekkürler Bilal Nazlı yazdı: Asalet akıyor abi araçtan. Çok şık, Allah kaza bela vermesin, çok nazlandı sana varmak için ama her bir kuruşuna değmiş, çok asil, çok prestijli. Kocaman bir Maşallah Şehir içi pompa değerinde bence 8,8-9 lt lpg olur ki süper bir rakam. Sağol Kardeşim. Sanada Alacağız İnşallah Ali Erhan GÜVEN yazdı: Hayırlı Olsun. ALLAH Sevdiklerinizle birlikte kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Gerçekten güzel arabaymış Sağolun Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Güle güle kullanın Erol bey Maşşallah Sanırım mondeo diye diye takılıp kalmayacağız artık...Demekki alternatiflerde her zaman mevcutmuş...Yalnız arabanın iç dizaynı ne kadar hoşuma gitti...Yani kız gibi araba tabirini kullansam abartmamış olurum Yorum bağlantısı
İlker Uslu 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bu gibi araçları görünce sıfır araç aldığıma üzülüyorum resmen. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı Olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Taner Erbay 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 çok güzelmiş cidden içi falan cok hoş Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Mükremin Kocataşkın yazdı: Aracı görmek nasip oldu, hayran kaldım. Çok fena bir araç. Sanki farklı olmak isteyenler için üretilmiş. Güle güle kullan kardeşim. Kocaman bagajı ve geniş iç hacmine orantılı olarak yuvana mutluluklar getiirsin. Eyvallah Güzel Abim Emeğin Çok Oldu Hakkını Helal Et, Güzel Dileklerin İçin Sağol Allah Razı Olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hakan Kurt yazdı: Iyi cesaret Hayırlı olsun abi Teşekkür Ederim Kardeşim Sağolasın Adam Opel e yada Rover a Biniyorsa Cesaretli adamdır Değil? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun. Bu modelini ilkkez gördüm, özellikle yandan ve arkadan görünce bu hangi marka araç diye merak ediyor ara. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsuuun. Yine harika bir araç almışsın Erol. Maaşallah... Ekleme: Kaç model? Soru: Ben de alayım mı? 10 Haziran 2014 tarihinde Mehmet Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Mehmet Polat yazdı: Hayırlı olsuuun. Yine harika bir araç almışsın Erol. Maaşallah... Sağol abi Sen Ne Yaptın? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Abi hayirli olsun araba ya edilebilecek tek kelime mukemmel otesi yillardir begendigim bir model ve saglam bir kasa manuel olusu ve cigeri hissedebilecek olman daha guzel allah kaza bela vermesin tekrardan hayirli olsin Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Erol Eser yazdı: Sağol abi Sen Ne Yaptın? Hala araç arıyorum ama seninle aynı kafadayız, farklı olmayı seviyorum. Bilinen araçlar dışında 407, C5 derken aldığın bu nefis alet aklımı çeldi Bu araç benim mahallemde; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-75-1.8-turbo-lpg-165769151/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts