İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Rover 75 Comfort Club(Jaguarın Erkek Kardeşi :) )

Misafir

Recommended Posts

Serdar Göktaş

Maşallah. çok güzel ve çok diri bir araç. mersedes halt eder yanında. güzel günlerde kullanın.  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Rover mi?

"Bak hocam, Rover iflas etti." "Yedek parçası acayip pahalıdır."  "Bir de parçasını bulamazsın." "Ben söyleyim bak bu arabanın son sahibi olursun." "Acayip yakar bu araba" vb şeyler çokça duymuştum ben de.......

Hiç kimseyi dinlemedim. Aldım. 3 yıl kullandım ve sattım. Çok da memnun kalmıştım....

Benim aldığım model 1995 620 si idi. Accord motorlu olan... Rover, her zaman kalitesiyle ve konforuyla hatırlayacağım bir araç olmuştur benim için...

Gerçek manada temiz ve düzgün kullanılmış olması şartıyla çok da rahatlıkla satılabilecek bir araçtır...

Allah nazarlardan saklasın, kem gözlerden korusun. Güle güle keyifle kullanmak nasip etsin...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Adakoğlu

Erol bey hala arada açıp bakıyorum aracınıza :biggrin:  41 kere değil 41BİN kere :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Maşallah, şık duruyor, yalnız farların acaip acil olarak temizletilip parlatılması lazım, böyle karizma çiziliyor :)

Mümkünse xenonda olsun  :tongue:

:nazar:  :nazar:  :nazar:

autowp.ru_rover_75_eu-spec_5.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Merak ettik mi gece rengini de gözümüze sokuyon :nazar:

İyiki bi takas teklifini kabul etmedik he .tamam üste bişe verme abi ne baarıyon[emoji12]

Maşallah, şık duruyor, yalnız farların acaip acil olarak temizletilip parlatılması lazım, böyle karizma çiziliyor :)

Mümkünse xenonda olsun :tongue:

:nazar::nazar::nazar:

autowp.ru_rover_75_eu-spec_5.jpg

Margirus plastix cam farda iş görürmü abi.farı sökmek için tampon sökülüyor.uzun kısa lara philips ultimate xenon efeckt halojen ampul aldım çok paraya daha fırsat bulup takmadım on gündür bağajda gezdiriyorum
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İyiki bi takas teklifini kabul etmedik he .tamam üste bişe verme abi ne baarıyon[emoji12]

Margirus plastix cam farda iş görürmü abi.farı sökmek için tampon sökülüyor.uzun kısa lara philips ultimate xenon efeckt halojen ampul aldım çok paraya daha fırsat bulup takmadım on gündür bağajda gezdiriyorum

İşe yaramaz plastix, farları söküp cama makine ile Seryumoksit uygulayacaksın, tertemiz olur.

Yorum bağlantısı

İşe yaramaz plastix, farları söküp cama makine ile Seryumoksit uygulayacaksın, tertemiz olur.

Abi farlar için tampon sökülecek bizim buradaki kasap lara elletmem tamponu[emoji1]
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Küçük başlıkla polsisaj makinası cama oturmazmı? sığarsa maskeleme bandı çek tampona birşey olmaz, seryumoksitli Sonax cam pastaları var mesela, onunlada yapabilirisin, yalnız farın içinde camın arkası sislendiyse far sökülecek ne yazıkki :)  ben olsam farı söker camıda fardan ayırır çamaşır suyuna yatırırdım, 1 gece kalsın dmestosta cillop olurdu  :D farlar ufak camı sökmek basit iş.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Küçük başlıkla polsisaj makinası cama oturmazmı? sığarsa maskeleme bandı çek tampona birşey olmaz, seryumoksitli Sonax cam pastaları var mesela, onunlada yapabilirisin, yalnız farın içinde camın arkası sislendiyse far sökülecek ne yazıkki :) ben olsam farı söker camıda fardan ayırır çaaşır suyuna yatırırdım, 1 gece kalsın dmestosta cillop olurdu :D

Ok abi bakacağım sonaxa

Teşekkürler

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...