Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Yine yeni aracımla huzurlarınızdayım Uzun uğraşlar sonucu aldığım Mondiyle Yolları ayırmak durumunda kaldık, Kazadan sonra birtürlü ısınamadım istemeye istemeye olsada gönderdim Adanaya, Rover 75 i iinceledim uzun bir süre ve bu aracı buldum denizlide Araç Denizli BMW Bayii nden alınmış sıfırından beridir Denizlide araç ve ikinci sahibinden aldım,Aracın Baskı Balata Bilya Triger Seti Amortisör Alt tablalar Debriyaj merkezleri Bujileri Yağı filtresi hava filtresi polen filtresi fren balataları 2013 Haziranda değişmiş, Bende üst kapak conta takımı sibop lastikleri devirdaim pompası termostat ve yuvası ateşleme bobinleri buji ve kablolarını değiştirdim, iki yıl önce BRC Lpg takılmış, Aracım 1.8 Motor 120 Hp olan turbosuz modelidir,Bu motorda manuel vites zor bulunur bunu bir şans olarak kabul ediyorum,,, Araç donanım olarak tatmin edici standart özelliklerine ek olarak gül ağacı kaplama direksiyon, elektrikli arka perde sunroof ,karartmalı dikiz aynası,yol bilgisayarı,çift bölgeli klima arka klima havalandırması 6 lı cd değiştirici follow me orijinal park sensörü kabin içi hareket algılayıcı rover alarm sistemi vs... vs... Konfor olarak inanılmayacak derecede rahat daha önce Rover 45 kullandım onunla alakası yok ,süspansiyon salınma MK3 ten bile başarılı, Viraj kabiliyeti on numara 1500 kg ağırlığında içeride ses yok ve ford larda alıştığımız rüzgar sesi yok mercedes lerdeki gibi çift fitil kullanmış adamlar, iç aksamda trimlerde tık ses yok motorun sesini 3000 devirden sonra bir edayla içeri alıyor motor ciğerli düz yolda 180 - 190 bastım hava yağışlıydı fazla zorlamadım dahada giderdi zannımca,,, koltukları çok rahat, diz mesafesi çok iyi bağajı gayet geniş, Yakıt konusuna gelirsek uzun yolda lpg de 7.4 lt pompa değeri , yol bilgisayarı 5.9 6 lt arasındaydı yol yağışlı olduğu için bir iki deneme haricinde 110 u geçmedim, 150 km dir şehir içinde kullanıyorum yol bilgisayarı 7.1 şuan bakalım pompada ne gösterecek...Konfor Yol tutuşu Rahatlık donanım ve zevk meselesi ama kendine aşık eden dış tasarımıyla tavsiye edebileceğim bir araç, Fiyat konusuna gelince sigortası ıvırı zıvırı 24000 e mal oldu ama arabayı temize çıkardık uzun bir süre masraf etmeden bineriz inşallah Rabbim Kaza bela vermezse... İleriki zamanlarda daha iyi bir makinayla çekip paylaşacağım.... Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun kardeş. güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 hayırlı olsun güle güle kullan.... Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 ooovv makam arabası gibi maşallah. Çok güzel hayırlı olsun. . Yorum bağlantısı
Murat Gök 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 (düzenlendi) Erol abi,hayirli ugurlu olsun,kazasiz,belasiz,cezasiz surusler dilerim,gostergeler ve ic dizayn cok karizma abi ya,masallah tertemiz cengOVER .. Tekerine tas degmesin insallah... 10 Haziran 2014 tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Abi bu nedir böyle araç mükemmel Tek kelime ile harika Allah kaza bela vermesin.24 milyara bukadar dolulukta ve güzellikte. Benim peder yanaşsa ilk alacagım model bu olurdu yeminle .Piyasası nasıl abi bunun istediğimde kolayca satabilirmiyim alsam ? Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 İçi çok şıkmış maşallah kazasız belasız kullan abi inşallah. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı,uğurlu olsun. Allah kaza,bela göstermesin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Maşallah çok güzelmiş. Özellikle içine bayıldım. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 (düzenlendi) Sonunda gördük canavarı. Abi mükemmel duruyor ama resimler sana yakışmamış daha detaylı ve dediğin gibi iyi bir makineyle bekliyoruz. Zorla bana da aldıracaksın bu arabayı. Cerrah plakalığı görünce aklıma Cordoba geld, 10 Haziran 2014 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Asalet akıyor abi araçtan. Çok şık, Allah kaza bela vermesin, çok nazlandı sana varmak için ama her bir kuruşuna değmiş, çok asil, çok prestijli. Kocaman bir Maşallah Şehir içi pompa değerinde bence 8,8-9 lt lpg olur ki süper bir rakam. Yorum bağlantısı
Ali Erhan Güven 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı Olsun. ALLAH Sevdiklerinizle birlikte kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Gerçekten güzel arabaymış Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Aracı görmek nasip oldu, hayran kaldım. Çok fena bir araç. Sanki farklı olmak isteyenler için üretilmiş. Güle güle kullan kardeşim. Kocaman bagajı ve geniş iç hacmine orantılı olarak yuvana mutluluklar getiirsin. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Çok güzel araba bunlar ama Türkiye piyasında hakettiği değeri görmüyor malesef.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Hakan Yar 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun , çok güzel maşallah . Rover Türkiye'de değeri bilinemeyen bir araçtır . Ancak içine bindimi , kullandımı değeri kat be kat artar . Zamanında kosifler oto ithlatını yapıyordu . Fiyat olarak BMW'den ucuz ,kalite olarak neredeyse aynı araçlar olunca asıl markalarından fazla satılmaya başlanınca , ithalatını durdurmuşlardı . Bu markaya yazık edildi bence , 1 yaşında 2 yaşında olan çoğu araçtan daha güncel ve kaliteli bir marka bence ... Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Hayırlı olsun. Rover da benim hep içimde kalan bir araç. Hep bir 216 almak istemişimdir. Araç kaç model? Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun, çektiğin sıkıntıları da sadakası olsun. Güle güle, kazasız, belasız ve zararsız şekilde bin İnşallah.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts