İçeriğe Yönlendir

2008 1.6 Tdci Ghia Sade Bir Evrim..

Taner Erbay

Recommended Posts

Taner Erbay
(düzenlendi)

evet baktım abi onada somada daki  115 bin kmdeki 2007 araç :) gri harici istemiyordum. hele o yeşili hiç istemedim. Alper ver hes nonu yatırayım spoler parasını :) :) istanbulda 2006 model vardı manuel klimalı 21 bin tl demişti gittim onada baktım almadım..

tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Erbay
(düzenlendi)

öfff çok fenaa... fenalıklar fenası hemde..  bu jantlardan bulsam alacaktım yok malesef

Yorum bağlantısı

öfff çok fenaa... fenalıklar fenası hemde.. bu jantlardan bulsam alacaktım yok malesef

Bu jantlarin başına birsey gelirse tekinin ben naparim diye düşünüyorum :) amam Allah korusun :nazar:

Sizin jantlar da çok hoşuma gitti yalnız. Hem 15" konfor kaybı olmaz, hem de dolgun göstermiş arabayı

Yorum bağlantısı
Taner Erbay

Allah korusun agzını hayıra aç gelirse bisey basina ben veririm jantlarimi sana :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı olsun aracınızı görmüştüm nette de çok güzel bi araç bana fiyat çok gelmişti ancak sıfıra yakın bi araç almış oldunuz o taraftan bakarsanız gayet iyi bu gidişle buradakilerin gazıyla çok şey yaparsınız araca bende sportu var çok zevkli gerçekten yazılım oldu mu tadından yenmez

Yorum bağlantısı
Taner Erbay

Tesekkur ederim biliyorum fiyat ucuk ama inan bana deger :) tek kapisini istiyoruk bende fakat malum coluk cocuk ellerinizden öper :)

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

ve taner abimin beklenen fiestası geldi.arabanı görene kadar fiestanın 1.6 motoru oldugunu bile bilmiyorudm :D .arabanın son haliyle kesinlikle mükemmel olmuş. değerli forum üyesi abilerim arkadaşlarım  taner abinin arabasına binme ve hatta kullanma fırsatım oldu  abartmıyorum konfor olarak focusu hiç aratmayan performansıylada kendinizi fiestada değilde sanki daha üst segment bi arabaya binmiş hissi veriyor.hele bi kalkışı var sorma gitsin :) abi güle güle iyi günlerde kullan.araban şahane oldu  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Erbay

Arabasıda kendiside kalbide başka güZel kardeşim beni mahcup ediyorsun senin dostlugun anlatilamaz.. Daha güZeli senin olsun dicem ama seninde arabadan ciddi derece yakısıklı.. Goruselim hafta sonu kaportaciya gidicez unutma . SaygilAr

Yorum bağlantısı
Bahadır Kızılkaya

hocam allah nazardan saklasın, güle güle kullanmak nasip olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu jantlarin başına birsey gelirse tekinin ben naparim diye düşünüyorum :) amam Allah korusun :nazar:

Sizin jantlar da çok hoşuma gitti yalnız. Hem 15" konfor kaybı olmaz, hem de dolgun göstermiş arabayı

Servisten alırsın, yada direk OZ alırsın, nasılsa nerdeyse aynı paraya gelir :) ama kat be kat hatta defalarca kat daha sağlam olur  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Servisten alırsın, yada direk OZ alırsın, nasılsa nerdeyse aynı paraya gelir :) ama kat be kat hatta defalarca kat daha sağlam olur :D

Almak kolay da money talks :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bide şemsiye var açılmayan :) 29500 tl unutmayalım abiler :D

Açılalı çok olmuş bence, hemde oto şemsiye  :D  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vedat Çadır

Değerli arkadaşım Taner araba tek kelime ile mükemmel olmuş sakın satma ve güle güle kullanman dileğiyle...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Erbay
(düzenlendi)

Vedatçım aynı duygular senin araban içinde geçerli güzel fotolarını acil bekliyoruz. ayrıca tanışma bölümünde seni görmek isteriz ..selamlar

Yorum bağlantısı
Taner Erbay
(düzenlendi)

içini güzelce çekeyim dedim :)

nPD8n1.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

focus 2,5 sis halkalarını nerden temin edebiliriz bende istiyorumda ?

adaş ben temin ediyorum dilersen sana da yardımcı olayım.

içini güzelce çekeyim dedim :)

nPD8n1.jpg

puuuffffff bu nedir ya bu nedir arkadaş kombinasyona bak ne kadar güzel. [emoji16][emoji85][emoji378]
Yorum bağlantısı
Taner Erbay

Kac kisinin hayir duasini aliyorsun Alper. Karada ölüm yok sana :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...