Taner Erbay 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 (düzenlendi) evet baktım abi onada somada daki 115 bin kmdeki 2007 araç gri harici istemiyordum. hele o yeşili hiç istemedim. Alper ver hes nonu yatırayım spoler parasını :) istanbulda 2006 model vardı manuel klimalı 21 bin tl demişti gittim onada baktım almadım.. 2 Haziran 2014 tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Erbay 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 (düzenlendi) öfff çok fenaa... fenalıklar fenası hemde.. bu jantlardan bulsam alacaktım yok malesef 2 Haziran 2014 tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 öfff çok fenaa... fenalıklar fenası hemde.. bu jantlardan bulsam alacaktım yok malesef Bu jantlarin başına birsey gelirse tekinin ben naparim diye düşünüyorum amam Allah korusun Sizin jantlar da çok hoşuma gitti yalnız. Hem 15" konfor kaybı olmaz, hem de dolgun göstermiş arabayı Yorum bağlantısı
Taner Erbay 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Allah korusun agzını hayıra aç gelirse bisey basina ben veririm jantlarimi sana Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Hayırlı olsun aracınızı görmüştüm nette de çok güzel bi araç bana fiyat çok gelmişti ancak sıfıra yakın bi araç almış oldunuz o taraftan bakarsanız gayet iyi bu gidişle buradakilerin gazıyla çok şey yaparsınız araca bende sportu var çok zevkli gerçekten yazılım oldu mu tadından yenmez Yorum bağlantısı
Taner Erbay 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Tesekkur ederim biliyorum fiyat ucuk ama inan bana deger tek kapisini istiyoruk bende fakat malum coluk cocuk ellerinizden öper Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 ve taner abimin beklenen fiestası geldi.arabanı görene kadar fiestanın 1.6 motoru oldugunu bile bilmiyorudm .arabanın son haliyle kesinlikle mükemmel olmuş. değerli forum üyesi abilerim arkadaşlarım taner abinin arabasına binme ve hatta kullanma fırsatım oldu abartmıyorum konfor olarak focusu hiç aratmayan performansıylada kendinizi fiestada değilde sanki daha üst segment bi arabaya binmiş hissi veriyor.hele bi kalkışı var sorma gitsin abi güle güle iyi günlerde kullan.araban şahane oldu 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Arabasıda kendiside kalbide başka güZel kardeşim beni mahcup ediyorsun senin dostlugun anlatilamaz.. Daha güZeli senin olsun dicem ama seninde arabadan ciddi derece yakısıklı.. Goruselim hafta sonu kaportaciya gidicez unutma . SaygilAr Yorum bağlantısı
Bahadır Kızılkaya 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 hocam allah nazardan saklasın, güle güle kullanmak nasip olsun... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 (düzenlendi) Bu jantlarin başına birsey gelirse tekinin ben naparim diye düşünüyorum amam Allah korusun Sizin jantlar da çok hoşuma gitti yalnız. Hem 15" konfor kaybı olmaz, hem de dolgun göstermiş arabayı Servisten alırsın, yada direk OZ alırsın, nasılsa nerdeyse aynı paraya gelir ama kat be kat hatta defalarca kat daha sağlam olur 5 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Arabanız çok güzel. Güle güle bininiz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Servisten alırsın, yada direk OZ alırsın, nasılsa nerdeyse aynı paraya gelir ama kat be kat hatta defalarca kat daha sağlam olur Almak kolay da money talks Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Almak kolay da money talks Gülü seven...... 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 5 Haziran 2014 Yazar Paylaş 5 Haziran 2014 bide şemsiye var açılmayan 29500 tl unutmayalım abiler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 bide şemsiye var açılmayan 29500 tl unutmayalım abiler Açılalı çok olmuş bence, hemde oto şemsiye 1 Yorum bağlantısı
Vedat Çadır 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Değerli arkadaşım Taner araba tek kelime ile mükemmel olmuş sakın satma ve güle güle kullanman dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 (düzenlendi) Vedatçım aynı duygular senin araban içinde geçerli güzel fotolarını acil bekliyoruz. ayrıca tanışma bölümünde seni görmek isteriz ..selamlar 6 Haziran 2014 tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Erbay 7 Haziran 2014 Yazar Paylaş 7 Haziran 2014 (düzenlendi) içini güzelce çekeyim dedim 7 Haziran 2014 tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 focus 2,5 sis halkalarını nerden temin edebiliriz bende istiyorumda ? Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 focus 2,5 sis halkalarını nerden temin edebiliriz bende istiyorumda ? adaş ben temin ediyorum dilersen sana da yardımcı olayım. içini güzelce çekeyim dedim puuuffffff bu nedir ya bu nedir arkadaş kombinasyona bak ne kadar güzel. [emoji16][emoji85][emoji378] Yorum bağlantısı
Taner Erbay 7 Haziran 2014 Yazar Paylaş 7 Haziran 2014 Kac kisinin hayir duasini aliyorsun Alper. Karada ölüm yok sana 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts