Alper TÜTÜNCÜ 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 valla çok iyi olur irtibata geçelim 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 Kac kisinin hayir duasini aliyorsun Alper. Karada ölüm yok sana abi dün sende benden çok dua aldın. bu dua da neler var neler [emoji85][emoji16] Yorum bağlantısı
Taner Erbay 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 Ali Abim sormustu arama bulma aşaması diye malum sitede buldum pazarlik sonucu aldık Allah ın izniyke [![image](http://i.hizliresim.com/ydWabk.jpg)](http://hizliresim.com/ydWabk) 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 abi dün sende benden çok dua aldın. bu dua da neler var neler [emoji85][emoji16] Abi bu halkalar C-Max'e olur mu? Bu arada maliye'de neredesin? 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Abi bu halkalar C-Max'e olur mu? Bu arada maliye'de neredesin? mert'cim merhaba Bu halkaları hangi kasa c max için soruyorsun ? Bu arada maliye bölümünden yeni mezun olcam oldum gibi birşey allah mı söyletti sana ne oldu 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 mert'cim merhaba Bu halkaları hangi kasa c max için soruyorsun ? Bu arada maliye bölümünden yeni mezun olcam oldum gibi birşey allah mı söyletti sana ne oldu İlk kasa abi. Focus C-Max olan. Ana-baba maliyeci ya benim ondan sık gelir giderim onun için sormuştum. İnşallah istediğin yerde olursun abim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 mert'cim merhaba Bu halkaları hangi kasa c max için soruyorsun ? Bu arada maliye bölümünden yeni mezun olcam oldum gibi birşey allah mı söyletti sana ne oldu İlk kasa abi. Focus C-Max olan. Ana-baba maliyeci ya benim ondan sık gelir giderim onun için sormuştum. İnşallah istediğin yerde olursun abim. Takipteyim.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Takipteyim..Takibi sonuçlandıralim o zaman İlk kasa abi. Focus C-Max olan. Ana-baba maliyeci ya benim ondan sık gelir giderim onun için sormuştum. İnşallah istediğin yerde olursun abim. Mert'cim, şimdi c max çerçevesine baktım sorunsuz olur. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Takibi sonuçlandıralim o zaman Mert'cim, şimdi c max çerçevesine baktım sorunsuz olur. Maliyet ne olur abi? Yakisacak bence. 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Maliyet ne olur abi? Yakisacak bence. Mert'cim ben kendi aracima ve forumdaki arkadaşlara çiftini 35 tl aldım. 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Mert'cim ben kendi aracima ve forumdaki arkadaşlara çiftini 35 tl aldım. benden 50 li aldın ya şaka tekrar sölüyorum Allah razı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 benden 50 li aldın ya şaka tekrar sölüyorum Allah razı olsun.. ben daha sana para üstü göndermedim dimi abi hagaggagaga [emoji12] nedemek abi hiç lafı bile olmaz Güle güle kullan Bu arada şuan egr yi iptal etmek ile uğraşıyorum lakin hangi hortumu kör topal etcem çözemedim bir sürü hortum var [emoji12] Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Alper sana yazmıştım hangi hortum olduğunu.. Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Alper sana yazmıştım hangi hortum olduğunu.. abi bende senin yorumun gözükmüyor [emoji15] Tapatalktan giriyorum belki ondan kaynaklanan bir problem vardır. Sana zahmet olmazsa hangi hortum abi bir daha yazarmisin ? Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 bu iki hortum aşağıdaki kırmızı bir cihaz var ona gidiyor ? O cihaz nedir ? Akünün orada birbiriyle birleşen hangi hortumu iptal etcem Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 En son resimdeki elinle tuttuğun hortum.Zaten iki taraflı çektiğinde arada bir tutucu boru gibi bişey çıkacak,onu çıkarıp iki taraflı körlüyeceksin.. 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Ugur abi senin araba 1.4 degilmi? 1.6 larda islem farkli oluyor Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 En son resimdeki elinle tuttuğun hortum.Zaten iki taraflı çektiğinde arada bir tutucu boru gibi bişey çıkacak,onu çıkarıp iki taraflı körlüyeceksin.. tamamdır abi teşekkür ederim zahmet verdim sana 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 tamamdır abi teşekkür ederim zahmet verdim sana Ne demek canım kardeşim.. Ugur abi senin araba 1.4 degilmi? 1.6 larda islem farkli oluyor Taner egr den gelen hortum belli zaten,neyi farlı anlamadım.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Mert'cim ben kendi aracima ve forumdaki arkadaşlara çiftini 35 tl aldım.Nasıl yaparız abi bunu? Yorum bağlantısı
Taner Erbay 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) abi bizim araçlar da farklı oluyor diye bilgi aldım ben. Alper saat yakıyor 9 Haziran 2014 tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) bu iki hortum aşağıdaki kırmızı bir cihaz var ona gidiyor ? O cihaz nedir ? Akünün orada birbiriyle birleşen hangi hortumu iptal etcem Kırmızı şey Manyetik valf, beyinden gelen sinyale göre vakumu açar yada kapar ayar çeker, sen ondan çıkan hortumu körle, yalnız 1.6 motor farklıdır diye biliyorum, sadece vakumu kesmek yetmez, sizde lambda sensörü var, emisyon ayarı bozulur ecu ne oluyor der motor düzensiz çalışır lamba yakar diye biliyorum, sizde hem vakumu kesip hemde beyinden yazılım iptali lazım, o kadar kolay değil yani Bu resimdeki tuttuğun hortumdaki eki körle ve dene, bakalım motor ikaz lambası yanacakmı, yanmazsa aynen devam, bu işlem zarar vermez, hata verirse eski haline çevir yeter. 9 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 abi bizim araçlar da farklı oluyor diye bilgi aldım ben. Alper saat yakıyor Abi 5 tl o saat Kı Kırmızı şey Manyetik valf, beyinden gelen sinyale göre vakumu açar yada kapar ayar çeker, sen ondan çıkan hortumu körle, yalnız 1.6 motor farklıdır diye biliyorum, sadece vakumu kesmek yetmez, sizde lambda sensörü var, emisyon ayarı bozulur ecu ne oluyor der motor düzensiz çalışır lamba yakar diye biliyorum, sizde hem vakumu kesip hemde beyinden yazılım iptali lazım, o kadar kolay değil yani Bu resimdeki tuttuğun hortumdaki eki körle ve dene, bakalım motor ikaz lambası yanacakmı, yanmazsa aynen devam, bu işlem zarar vermez, hata verirse eski haline çevir yeter. ali abi tırtstım yapmadım. Oldu ya körleme işini yaptım araba da arıza lambası yaktı. Geri orjinal haline çevirirsem arıza lambası söner mi ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts