Erkan Tekin 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 emniyete 7 gün için de gidilmesi gerekiyor, ceza için faiz ödemesi karşılığında bekletebilirsin. Araç sahibine gerek yok araç orada olsun yeter. çok teşekkür ederim abi.. yarın ilk iş emniyete gitmek olack 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Üzerine tez yazılabiliecek bir konu, adam bunun ile hukuk doktorası yapar, ithalatı serbest (oto cam filmi olarak geçiyor faturalarda) satışı serbest (KDV vs vergileri alınıyor) uygulaması serbest (iş yerleri var ilan ile uygulama yapıp fatura kesiyorlar) muayneden de geçebiliyor. ama kullanması yasak. "Yassah gardaşım, etik olmaz" Repliği geldi aklıma Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Yaklaşık 9 yıldır tüm araçlarımda cam filmi kullanıyorum. Ceza yemek bugüne kısmetmiş... Ben mevcut yasayı polislerin yanlış yorumlayarak bu cezayı yazdıklarını düşünüyorum. Yasada bu şekilde geçiyor: Araçların teknik şartlara uygunluğu: Madde 30 – Araçların, esasları yönetmelikte belirtilen şekilde ve tarzda teknik şartlara uygun durumda bulundurulması zorunludur. a) (Değişik : 21/5/1997 - 4262/4 md.) Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanan sürücüler 1 800 000 lira para cezası, b) (Değişik: 21/5/1997 - 4262/4 md.) Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler 3 600 000 lira para cezası, İle cezalandırılırlar. Bu maddenin (a) bendinde belirtilen eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlar,teknik şartlara uygun duruma getirilinceye kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilebilir. (b) bendindeki şartlara uymayan ve uyumsuzluğu trafik emniyetini tehlikeye düşürmeyecek nitelikte olan araçların şartlara uygun duruma getirilmesi ihtar olunur. İhtarda verilen süre için teknik şartlara uygun duruma getirilmediğinin tespiti halinde araç trafik zabıtasınca trafikten men edilir. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Yaklaşık 9 yıldır tüm araçlarımda cam filmi kullanıyorum. Ceza yemek bugüne kısmetmiş... Ben mevcut yasayı polislerin yanlış yorumlayarak bu cezayı yazdıklarını düşünüyorum. Yasada bu şekilde geçiyor: Araçların teknik şartlara uygunluğu: Madde 30 – Araçların, esasları yönetmelikte belirtilen şekilde ve tarzda teknik şartlara uygun durumda bulundurulması zorunludur. a) (Değişik : 21/5/1997 - 4262/4 md.) Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanan sürücüler 1 800 000 lira para cezası, b) (Değişik: 21/5/1997 - 4262/4 md.) Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler 3 600 000 lira para cezası, İle cezalandırılırlar. Bu maddenin (a) bendinde belirtilen eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlar,teknik şartlara uygun duruma getirilinceye kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilebilir. (b) bendindeki şartlara uymayan ve uyumsuzluğu trafik emniyetini tehlikeye düşürmeyecek nitelikte olan araçların şartlara uygun duruma getirilmesi ihtar olunur. İhtarda verilen süre için teknik şartlara uygun duruma getirilmediğinin tespiti halinde araç trafik zabıtasınca trafikten men edilir. rafik Cezası Madde 30/1-b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak, polis ler bu madde üzerinden kesiyor cezaları ama bana göre polislere kalmiş bi olay yanlış anlaşılmasın ama tamameni keyfine göre ceza yazıyor benim aracımda da mevcut film ama sülük gibi buna bile tantana ediyolar ne görüş engelliyor nede başka birşey 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 birisi bu alttaki olayı açıklayabilirmi ? üstteki ceza da bu yok bana yazmışlar Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Bana o yazı yerine ayrı bir form düzenleyip verdiler. Geçici olarak trafiğe çıkış İzin belgesi diye birşey... birisi bu alttaki olayı açıklayabilirmi ? üstteki ceza da bu yok bana yazmışlar Cezayı 15 gün içinde ödersem 141,75 lira olarak ödeyeceğim. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Film cezası olduğunda filmleri söktürmek mecburiyetinde mi kalınıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Film cezası olduğunda filmleri söktürmek mecburiyetinde mi kalınıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 O yüzden en güzeli amerikan öbür tarafa kadar garantili cam filmi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 O yüzden en güzeli amerikan öbür tarafa kadar garantili cam filmi Ben lumar yaptım ama yapcak bir şey yok Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Bana o yazı yerine ayrı bir form düzenleyip verdiler. Geçici olarak trafiğe çıkış İzin belgesi diye birşey... Cezayı 15 gün içinde ödersem 141,75 lira olarak ödeyeceğim. anlaşılan sende benim gibi filmleri söktürüp trafik şubeye bildireceksin.. Ben bu gün gittim cebecideki trafik denetlemeye orda bana.. Cezayı biz yazmamışız sisteme 1 hafta içerisinde anca düşer o zaman gelirsin dediler bana bişi olmaz dediler ama 7 gün içerisinde men edilirsem nolcak acep Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Evet Erkan, poliste öyle dedi zaten. Filmleri söktürdükten sonra Yenişehir trafik şubeye gidip aracı göstermem gerekiyormuş. Saçma sapan işler. Valla cezaya üzülmüyorum, filmleri sökünce araba çok kötü olacak. Hiç sevmiyorum o halini n'aapcaz bilemedim... anlaşılan sende benim gibi filmleri söktürüp trafik şubeye bildireceksin.. Ben bu gün gittim cebecideki trafik denetlemeye orda bana.. Cezayı biz yazmamışız sisteme 1 hafta içerisinde anca düşer o zaman gelirsin dediler bana bişi olmaz dediler ama 7 gün içerisinde men edilirsem nolcak acep Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Sadece arka cama film cektirsek? Arkadan gelen aracin farlari goz alici oluyorda [emoji41] halt etmis olurmuyuz. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum... Polise sorsak "yassaağ gardeşim" der kesin. Sadece arka cama film cektirsek? Arkadan gelen aracin farlari goz alici oluyorda [emoji41] halt etmis olurmuyuz. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum... Polise sorsak "yassaağ gardeşim" der kesin. Sadece arka cama film cektirsek? Arkadan gelen aracin farlari goz alici oluyorda [emoji41] halt etmis olurmuyuz. Ben ceza yerken sordum aynen dediğin gibi yassagh dedi bare en incesinden ceksek dedim cama film çekmek yassahh dedi Evet Erkan, poliste öyle dedi zaten. Filmleri söktürdükten sonra Yenişehir trafik şubeye gidip aracı göstermem gerekiyormuş. Saçma sapan işler. Valla cezaya üzülmüyorum, filmleri sökünce araba çok kötü olacak. Hiç sevmiyorum o halini n'aapcaz bilemedim... aynen abi ben cıkarttım filmleri sanki cam açık geziyomuşum gibi oluyor cam yokmuş gibi duruyor valla bana hangi şubeye gideceğimi söylemediler.. ankara cebeci trafik şubeye gittim daha sisteme düşmemiş 15 gün sonra gel dedi 7 gün sonra araç men 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Bende dikiz aynasina film cekerim.oda yasak degilya [emoji6] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Karartmalı cam en iyisi ceza meza derdi yok[emoji1] Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Emre merhaba, Nerede ve nasıl yaptırdın? Bilgi verebilir misin? Karartmalı cam en iyisi ceza meza derdi yok[emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Emre merhaba, Nerede ve nasıl yaptırdın? Bilgi verebilir misin? Bu donanım siyah cam ile geliyor ancak cam firmalarında karartilmis cam bulabilirsiniz. Tabi maliyet yüksek Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Umarım çevirmeye denk gelmezsin. Film'e takan olursa, kemerden telefondan yazdır film'den yazdırma. En son çare gözünün önünde sökmek cezadan kurtarmak için. Bende öle düşündüm.Ama benim filmler baya açık gece bile içersi rahatca gözüküyor. Tabi takan ona da takar. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Emre merhaba, Nerede ve nasıl yaptırdın? Bilgi verebilir misin? fabrika çıkışlı karartma 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Emre merhaba, Nerede ve nasıl yaptırdın? Bilgi verebilir misin? Olimpia oto cam'da karartılmış cam yapılıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts