İçeriğe Yönlendir

Hyundai I30 Geyik Testi Felaketi

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Haziran 23 gibi Altınoluktayıö gorelim balıkları ;)

Ne kadar kalacaksın?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

söyleme, sürprzi olsun

Uzun kalsınki bu sefer kaçtı falan diyemesin, alayım ifadesini :)

Yaz geldi, benim aile yakında yaz sonuna kadar orada kalacak, tabii bende her 15 günde bir oradayım...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ne kadar kalacaksın?

Kısmetse 10-12 gün.

Uzun kalsınki bu sefer kaçtı falan diyemesin, alayım ifadesini :)

Yaz geldi, benim aile yakında yaz sonuna kadar orada kalacak, tabii bende her 15 günde bir oradayım...

Bu ay başı da 15 gün kaldım yine firardaydın :) Hadi bakalım inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

demiş bile

toplanıp geyik testi de yapın ama

Biz direk avlarız geyikleri, mangalı güzel olurmuş, denizden de yakalarız hani şu yassı parlak ve kara gözlü bir balık türü vardıya, neydiii, karagöz... yok Ç li birşeydi, neyse ondan işte, pek kesmez bizi ama idare ederiz artık  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İlk mesajları okuyup yazacaktım konu uçmuş gitmiş.

Ali C. Abi clk320 senin baktığının içini beğenmiyorum ama sanırım aynı motoru kullanıyoruz.

O motorun sesi yeter, üstelik 2.000 cc mondeo kadar yakıyor. Tabiki c32 amg değil ama 218 bg nin hakkını veriyor bence.

Benim takip ettiğim araç 80.000 e düşmüş her an bomba patlatabilirim :)

Hadi siz devam edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çipura kolay av, ben balina isterim.

tek kılçığı yeter, söz 4000d/d yı geçmicem, tek kompresörle bile yeterli.....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlk mesajları okuyup yazacaktım konu uçmuş gitmiş.

Ali C. Abi clk320 senin baktığının içini beğenmiyorum ama sanırım aynı motoru kullanıyoruz.

O motorun sesi yeter, üstelik 2.000 cc mondeo kadar yakıyor. Tabiki c32 amg değil ama 218 bg nin hakkını veriyor bence.

Hadi siz devam edin.

Senin alet güzel vallahi :) bomba ise çok bomba  :good1:

Çipura kolay av, ben balina isterim.

Hangi stil olsun, ikiside mevcut gardaş  :D

kolay yol

z%C4%B1pk%C4%B1nlar%C4%B1-atmak--300x199

atraksiyonlu yol

degnekle-balina-avlamak_122856-33700_640

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

tek kılçığı yeter, söz 4000d/d yı geçmicem, tek kompresörle bile yeterli.....

Hacmimle boğar, superchargerım ile derisini yüzerim o kefal kılıklı biberon hacimli çakma vosvos'un :)

Jantları verme ama ;)

Hangi stil olsun, ikiside mevcut gardaş :D

Her şekil olsun, combo yapalım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Jantları verme ama ;)

Abi eğer takip ettiğim arabayı alırsam jant lazım olmaz bana, senin 16 ları alır benimkine takar öyle veririz ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hiç boşa kıvırma, Merso yuda fazla abartma dedim tırt demedim :)

Alman için araba AUDİ dir, Alaman binmek için bunu, dışarı satmak içinse Merso-Bmw üretir, meşhur Alaman atasözüdür bilmezmisin :D  ha Merso-fiat olur, hatta merso-reno oldu bile, uyduruk modelleri mersoda görmeye alıştık zaten, Merso dedinmi eskileri gelir, yada şuan satılan en üst seriler, gerisine bakmam bile sayın Tırtöver, Merso eski merso değil çünki, boşa fiesta ya falan taş atma, işe yaramaz  :D

Tabiki Audi'ye binerler, adamlar 3-4 yılda araba yeniliyor boş yere Mercedes'i alıp uzun süre niye kullansınlar :)

300.000 km deki 10 yaşındaki Mercedes ile 300.000 km deki Audi'yi yanyana koyunda görelim. Sadece motordan değil arabanın heryerinden bakın.

Patronum 2008 Audi A6 sı 3. yıl 150.000 kmde nerdeyse dağıldı, alan adam 14.000 masraf yapıp toparladı (Motor, iç tirimler, döşeme falan). Araç sürekli serviste bakım görüyordu oysa.

Neyse i30 dan nereye geldik.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İnşallah ta zor biraz, bizim en çok çalıştığımız aylardayız, eve zor kaçıyorum vallahi :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Birde alıntı yapsan süper olacak abi. Bazen yazdığım cevapları kaçırıyorum :)

Benim mesajıda kaçırmış :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tabiki Audi'ye binerler, adamlar 3-4 yılda araba yeniliyor boş yere Mercedes'i alıp uzun süre niye kullansınlar :)

300.000 km deki 10 yaşındaki Mercedes ile 300.000 km deki Audi'yi yanyana koyunda görelim. Sadece motordan değil arabanın heryerinden bakın.

Patronum 2008 Audi A6 sı 3. yıl 150.000 kmde nerdeyse dağıldı, alan adam 14.000 masraf yapıp toparladı (Motor, iç tirimler, döşeme falan). Araç sürekli serviste bakım görüyordu oysa.

Neyse i30 dan nereye geldik.

Hadi yaaa amma fanatik mersocu çıktınız yahu, ben 2. elde istediğim temizliği bulamadım, ya sıfır araç yada 10 yaşına gelmemiş 2.el araç alabilirim, 2. el bana bir türlü sıcak gelmedi, araç denk gelmediğinden sanırım, bu durumda sıfır alırsamda üst seriler hayal, hadi diyelim 70-80 veririm, sıfır ne alabiliriz?

Bmw 116 D

Volvo V40

Audi A3 vs.

yada aza daha zorlar sıfır B200 merso alırım ama B200 de beni kesmez  :( hemde reno motorlu ...

e bunlarda küçük kalıyor yahu, vallahi ben anlamam, alacağım zaman yakanıza yapışırım, istediğim temizlikte Merso bulmazsanız arabanızı alırım ona göre.

Bana D sınıfı Premium seviyede araç lazım, daha da aşşağısı kurtarmaz :)

Ev derdim bitse sen göreceksin fakirliği, A0 dan aşşağısı kurtarmayacak  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bakın bunun içi fazla sıkcı gelmedi, dün bindimde, Ali gardaşta resim koymuştu zaten, ilk başta ulem desemde alet kaliteli ve içinde oturunca oh diyorsunuz, bu kurtarır beni sanırım, ne dersiniz bu alete.

Bu kasa ne dev gibi ne küçük, alışmaya başladım sanırım, Çanakkalede adamla konuştuğmuzda bunlar için dediği şu, araba zaten güzel, bunlar 100 küsüre kadar fiyatı olurmuş, 50 yede vardır ama hışır ve kesin kazalı olur, en az 70 kaat olacakki (benzinli E200 komp.) işe yarasın, daha ucuzunu sakın alma ve bakma dedi....

Mesle şuna bakın :) Diesel 1. tercih tabiiii.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-220-cdi-avantgarde-164708275/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hadi yaaa amma fanatik mersocu çıktınız yahu, ben 2. elde istediğim temizliği bulamadım, ya sıfır araç yada 10 yaşına gelmemiş 2.el araç alabilirim, 2. el bana bir türlü sıcak gelmedi, araç denk gelmediğinden sanırım, bu durumda sıfır alırsamda üst seriler hayal, hadi diyelim 70-80 veririm, sıfır ne alabiliriz?

Bmw 116 D

Volvo V40

Audi A3 vs.

yada aza daha zorlar sıfır B200 merso alırım ama B200 de beni kesmez  :( hemde reno motorlu ...

e bunlarda küçük kalıyor yahu, vallahi ben anlamam, alacağım zaman yakanıza yapışırım, istediğim temizlikte Merso bulmazsanız arabanızı alırım ona göre.

Bana D sınıfı Premium seviyede araç lazım, daha da aşşağısı kurtarmaz :)

Ev derdim bitse sen göreceksin fakirliği, A0 dan aşşağısı kurtarmayacak  :D

70-80 verebilirsen C32 AMG nin fiyatı 80.000 şu an abi ama 12 yaşında, hemde ne yakışır sana. Ali E. abinin dilindende Siha hocanın dilindende kurtulrsun. Ağızlarını bile açamazlar :D :D

Sonrada bana satarsın ;)

Bakın bunun içi fazla sıkcı gelmedi, dün bindimde, Ali gardaşta resim koymuştu zaten, ilk başta ulem desemde alet kaliteli ve içinde oturunca oh diyorsunuz, bu kurtarır beni sanırım, ne dersiniz bu alete.

Mesle şuna bakın :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-220-cdi-avantgarde-164708275/detay

Bu kasayı hanım genç işi değil dedi (ne alakaysa) ikna edemedim. Yoksa E320ler iyiydi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

70-80 verebilirsen C32 AMG nin fiyatı 80.000 şu an abi ama 12 yaşında, hemde ne yakışır sana. Ali E. abinin dilindende Siha hocanın dilindende kurtulrsun. Ağızlarını bile açamazlar :D :D

Sonrada bana satarsın ;)

Bu kasayı hanım genç işi değil dedi (ne alakaysa) ikna edemedim. Yoksa E320ler iyiydi.

Bizde genç değiliz artık  :D

AMG de fena değil haa, ama onları duman etmek için Hilux bile yeter, tabii benim parkurda, benle başedemezler bile, bırak pistte gezinsinler onlar  :p

Sen bunu diyorsun sanırım :) güzel  :good1:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c32-amg-354-hp-full-plusfull-fiyati-dusurdum-157247668/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Fiestanın iç tasarımını nasıl buluyorsun abi :)

Şöyle cevap veriyim, 2006 da sıfır araba niyetiyle bu sınıftaki en uygun araçlardan biriydi ve aldım, dikkat et 2006 da ve ilk gelen makyajlılardandı, 1.6 lar 6-7 ay sonra gelmişti. 2006 da sıfır bu sınıftaki araçlara bak, sadece polo idare ederdi o da saçma fiyatlı boş araçtı...

İç tasarıma gelince, birkere yeni kasadan daha çok seviyorum, zaten daha sağlam ve daha iyide yol tutuyor, ama 8 yaşındaki araç içinde çok eski ve sıkıcı bir tasarımı yok, hatta halen sempatik duruyor, halen modern sayılır, sıkılmıyorum açıkcası, onun dışında artık heyecan duymuyorum arabaya karşı, ama severim keratayı, uzun yıllar kullanacağım ve 2. araç olarak tutacağım sanırım, kesin konuşmayım tabii....

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

AMG de fena değil haa, ama onları duman etmek için Hilux bile yeter, tabii benim parkurda, benle başedemezler bile

Tabi ki ona ne şüphe, zaten sıralama rahmetli Senna, şimdilik uyku da olan Schumaher, sonra Ali Androidoğlu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tabi ki ona ne şüphe, zaten sıralama rahmetli Senna, şimdilik uyku da olan Schumaher, sonra Ali Androidoğlu :)

Ben ralliciyim kardeş, F1 ciler başka kategoride, o seviyede G yemeye henüz alışamadım daha, malum imkanlar kısıtlı, devlet desteği olsada F1 alsak, biraz pahalıca bu aletler  :D

Ali Elöver senden korkulur. :)

Ne korkucaz canım, Tırtöverden, yakında alacağım zaten ifadesini  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...