İçeriğe Yönlendir

Hyundai I30 Geyik Testi Felaketi

Ali Elöver

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Yahu hala masal anlatıyorsun, ne 68 hp si kardeşim, dediğim bu araba bu motorla istenileni yapıyormu yeteri kadar gidiyormu az yakıyormu, 4-5 kişiyi sıkıntı çıkarmadan götürüyormu EVET, olay bitti, yarışa girerim tokatlarım diye nerede yazdım, ne videosu olacak kardeşim  :angry:

1 video koydum onuda 1.6 tokatlar demek için değil, idare edecek hızlara rahatça çıktığını ekonomi isteyen ve sakin kullanan bir sürücü için yeterli hızlanmaya sahip olduğunu göstermek için koydum, 1.6 da elbette daha iyi ve güçlü, tersinimi diyorum ben, saçma sapan yazıyorsun....

Hız-tokat ve serilik istesem Ford almazdım diyorum, bunun için tonla seçenek var diyorum, ne var bunda yahu  :angry:

Kardeş, İmpi kullandığımız ne halt yiyeceğini bildiğimiz için yazıyorum, ayrıca ben asfalt şovundan bahsetmiyorum, alacaksın arabanı Seferihisara geleceksin, sokacaksın stablize yola parkurda abanacaksın, bakalım peşimden gelebilecekmisin, level in yeterse dene, yetmezse zaten direk dünya değiştirirsin, masal anlatıp durma bana.

Kızıyorsan oynamayalım :D

bugun-cok-sinirli-olabilirsiniz.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

pistte 3.10 tur tamamlayan cupra gördüm bilirmisin :D

Sorma Servet Abi, var evet bende duydum, beyaz bidon plastiği renginde, vesile ile sözde 180 hp, yolda en fazla 80 bg kullanıyor yaşı hayli fazla sahibi tarafından :D

Merso kullandık canım, onu biliyoruz, 220 ile sanki 100 gibi geliyor bana, hatta bazı yolda dahada basma hissi duyuyor insan, neyse merso konusunda cahil kaldım, öğreneceğiz inşallah :) şöyle bir amg olsa keşke...

Yok bende o kadar değil de, baya iyi gidiyor, sakin ve güvenli oturuyor yola. Eee Mercedes ve diğerleri hacı. 

Yavaş yavaş öğreniyorsun, MBClubTr'ye üye ol, baya bir şey var işine yarayacak. 

Freelander II de aynı. Ne ara 200 oldu anlamıyorsun :f1:

Hani şu dökük olanlar mı ? Sanmam Servet Abi, kadranı bozuktur 100 dür hız veya kedi girmiştir kadrana. 

afyonla süre tutarsan böyle hatalar kaçınılmazdır :seytan: o imprezayı afeetik ya ona yanarım....

Ayfon değildir samsung veya htc dir. 

Park etmiş Impreza değil mi ? Evet affetiğiniz iyi oldu adam tam da uykuya dalıyordu pit de. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Off fena...

Ali kardeş, madde madde açıklama versen

1. Süha durgun, durağan sabit fikirli mi demek istedin ? 

2. Süha nereden uydurur ? Gördün mü veya duydun mu daha önce :p

3. Süha'nın arabasına kağnı, hem de laf anlatamıyor demek, hımm...

4. Süha 0-100 fakiri mi ? Fakirse konuşmasın tabi sussun.

5. Süha'nın impreza dan haberi mi yok, bu kadar bilgisiz ? Sanmam ama olabilir de sen diyorsan vardır bir bildiğin. 

6. Süha boş işlerle mi iştigal ediyor ? Demek boşuna gitti o kadar para zaman emek. ahh Süha Çakmaktaş ahhh.

Kıskanmayalım, 180 beygir in sadece 80 bg'ini kullanan yoğurt kabı kalitesinde hispanik çakma vosvos araba sahibi sn. moderatör

Bırak Allah aşkına ya, ben nediyorum o ne diyor, Fiesta dan yarış arabası da olmaz bir cacıkta, harcanan paraya yazık...

maddeleri yazmışsında adam bilirmi bilmezmi anlamam, benim Level imde değil, be ralli yaparım kardeş, pistte labut etrafında turlamam ve o işten anlamam, ayrıca motor modifiyesindende o derece anlamam, o yüzden hız ve tokat algısı bende farklı, karayolunda da genelde sakin giderim, benim yerim stablize yada çamur içinde yol ve yüksek hız o kadar, burada basarım hayatımıda riske atarım (şimdi evlendik yapmıyorum) İpsala Meriç seddelerini bilirmisin, o seddeler 4-5m genişliktedir genelde, orada Toyota hilux le 140-150 ile turlarım desem sana yeter herhalde, bir taraf çeltik tarlası diğer taraf meriç nehri, askeri yasak bölge ve boş arada sadece devriyeler olur genelde, benim tarzım bu, yiyiyorsa sıkıntısı olan çıkar gelir uygun bir yerde kapışırız, bakalım kimin leveli kaç arabası kaç basıyor görürüz, pistte işim olmaz, karayolundada genelde hız sınırını aşmam, zaten merso isteme sebebimde %90 Konfor odaklı, başka şey değil.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

capon balığı cibi ile 20 mt. eninde kuru taşta offroad yapana ne anlatıyorsun

Kore balığı , ayrıca o mağdene girebilen dingiliz cipi daha olmamış, anında yan yatıyorlarmış ingiliz kasıntısından. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

1.4 68hp fiesta 1.6 90hp feiste ne kadar hızlı ise o kadar hızlıdır dediği anda aslında bu teknik konuşmayı sonlandırmalı idim. Çünkü konu ilerleyen dakikalarda dahada teknik detaylara girip 68hp ile rampa yukarı 150km ile gidiyoruma kadar geldi :D

Ne yazmışım yukarda oku, yerim 1.4 ü de 1.6 yıda, ne bu be  :angry:  150 rampa yukarı gidiyor evet, ne bitti gitti anlamadım, araba gidiyor işte sıkıntısı yok, 250 mi basacaktı yani, 150 ile çıkıyor demek, o kadarda dandik değil 1.4 bu arabayı tahatça götürüyor demek, sen bundan başka anlam çıkarıyorsan senin sorunun....

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Yeni model derken 2009  S320 cdi ve 2013 Bwm 740d X-drive sürmüşlüğüm var, onlarda o hızlarda uykum geliyor, 200 falan anca ısınmaya başlıyor alet :)

Boşver Ali Android kardeş, Çaylar Abi bilmez Mercedes filan. Vesile ile kendisine 76 Silika de, 90 model Mondi de, hispanik mikası çakma GTi falan de. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kore balığı , ayrıca o mağdene girebilen dingiliz cipi daha olmamış, anında yan yatıyorlarmış ingiliz kasıntısından. 

kraliyetin orada işi ne, 120 cm su bile yok

Boşver Ali Android kardeş, Çaylar Abi bilmez Mercedes filan. Vesile ile kendisine 76 Silika de, 90 model Mondi de, hispanik mikası çakma GTi falan de. 

bayiye gittim, röno falan dediler anlamadım ben bu mersolardan

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

İmpe tokat haa, ya senin çupra harbi iyi yada Subaru Zubaru olmalı :)

Yok gerçek Subaru idi de , adamcağız park etmiş arabasında uyuyordu, anahtar bile kontak da değildi. Anla yani...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ne yazmışım yukarda oku, yerim 1.4 ü de 1.6 yıda, ne bu be  :angry:  150 rampa yukarı gidiyor evet, ne bitti gitti anlamadım, araba gidiyor işte sıkıntısı yok, 250 mi basacaktı yani, 150 ile çıkıyor demek, o kadarda dandik değil 1.4 bu arabayı tahatça götürüyor demek, sen bundan başka anlam çıkarıyorsan senin sorunun....

sorun ne sorunum olacak alırım bir doğan 86 aynı yerden 170 ile çıkarım

Yorum bağlantısı

Nee cupra 3.10 mu yapmış?

1.6 fiesta tur süresi 2.43 olarak intercitynin sitede duruyor hala :D

Ve 3.20-3.50 dakika klasmaninda da çok m3, porsche vs vardı :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

tuninkli ise tavanında patinaj çekerim imprezanın, kumho lastikli lotus solladın mı hiç viraj çıkışı hem de :rofl: bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar fabrika üretimi sonrası

Çağlar Abi, senin solladığın yer viraj çıkışı değildi, pit girişiydi. Adamlar 10 km hız ile park ederken sen 20 km ile yanlarından geçtin pati çeke çeke. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben çok memnunum, 180'lik Insignia'dan bile böyle keyif almadım.  Gel bindiriyim kaçma bu sefer Çan'a da alayım ifadeni.

Hehehe, Süha'ya attığım sayısız tokada ait video potporisinin tamamın için lütfen aşağıdaki link e tıklayın, 10 araba fark yiyen modifiyeli Focus S videosu cebinize gelsin :)

https://www.youtube.com/results?search_query=elover1976

Ne ifadesi, yakıt ekonomimle duman ederim senin eskiyi  :D

sorun ne sorunum olacak alırım bir doğan 86 aynı yerden 170 ile çıkarım

Başka şey demiyorum, algı sorunun düzelince gel kardeş, fazlada uzatma...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

abi belki anlıyordur ama bizim bulunduğum level da değil :D şahin, brodway, toros, fairway, fiesta68, vb... kategoride olabilir. He birde impreza yı x-43 jeti felan sanıyor ee normal tecrübe eskikliği :D

Abov, cinayet çıkacak bu gece. Ali Androidoğlu über Fiestası ile senin uyduruk Golf jakko'nu ezecek sonunda :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çağlar Abi, senin solladığın yer viraj çıkışı değildi, pit girişiydi. Adamlar 10 km hız ile park ederken sen 20 km ile yanlarından geçtin pati çeke çeke. 

:D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Hız-tokat ve serilik istesem Ford almazdım diyorum, bunun için tonla seçenek var diyorum, ne var bunda yahu  :angry:

Fiat Punto T-jet bile boy boy koyuyordu yazılımlı Focusların alayına, Ford ve performans aynı cümlede kullanılmamalı....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ne ifadesi, yakıt ekonomimle duman ederim senin eskiyi  :D

Başka şey demiyorum, algı sorunun düzelince gel kardeş, fazlada uzatma...

Daha çok uzar bu mevzu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

alacaksın arabanı Seferihisara geleceksin, sokacaksın stablize yola parkurda abanacaksın, bakalım peşimden gelebilecekmisin, level in yeterse dene, yetmezse zaten direk dünya değiştirirsin, masal anlatıp durma bana.

Çakmaktaş cadde pilotu, stabilize de cumburlop hendeğe uçar. Mortal Kombat olur allah muhafaza. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Daha çok uzar bu mevzu 

Fiat Punto T-jet bile boy boy koyuyordu yazılımlı Focusların alayına, Ford ve performans aynı cümlede kullanılmamalı....

Standart ve bizde satılan uyduruk modeller hariç tabii...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Abov, cinayet çıkacak bu gece. Ali Androidoğlu über Fiestası ile senin uyduruk Golf jakko'nu ezecek sonunda :)

Jatco olan doğrusu :D (68hp x 2) - 6 = gücünde yanlış olmasın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

1.4 68hp fiesta 1.6 90hp feiste ne kadar hızlı ise o kadar hızlıdır dediği anda aslında bu teknik konuşmayı sonlandırmalı idim. Çünkü konu ilerleyen dakikalarda dahada teknik detaylara girip 68hp ile rampa yukarı 150km ile gidiyoruma kadar geldi :D

Valla mı ? 50 dir o veya kedidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çakmaktaş cadde pilotu, stabilize de cumburlop hendeğe uçar. Mortal Kombat olur allah muhafaza. 

Ben sürerim kardeş, nasıl yerde sürdüğümüde yazdım, ölmeyi göze alan gelir yarışır, yalnız işin şakası yoktur şimdiden yazayım, hata= dıt dıt dıt dıııııııııt.........

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bırak Allah aşkına ya, ben nediyorum o ne diyor, Fiesta dan yarış arabası da olmaz bir cacıkta, harcanan paraya yazık...

%5000 katılıyorum, Fiesta'dan bi cacık olmaz..................................... Paranıza yazık Fiesta almayın Punto alıp modlayın :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Valla mı ? 50 dir o veya kedidir.

he kardeş, yok 5, sen geç bakalım dalganı, sana birşey demeyeceğim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

zaten merso isteme sebebimde %90 Konfor odaklı, başka şey değil.

Sen yıldız a bir bin, daha da Fort mort ayağını sokmazsın 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

pisti fotoğraftan iyi takip etmişsin bravo, biraz da arabadan anlasan var ya tam olacak...

bisiklet ve yürüyüş günleri de var kasko ödemez diye arabaları otoparkta bırakanlar için merak etme herkesi kucaklıyor pist

%5000 katılıyorum, Fiesta'dan bi cacık olmaz..................................... Paranıza yazık Fiesta almayın Punto alıp modlayın :)

konumuz ton balığı veya barbunya değil, otomobil

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...