İçeriğe Yönlendir

Hyundai I30 Geyik Testi Felaketi

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver

Fiesta ile ekonomi yapıyorum Tırtöver, basma değil, yavaş yavaş süzülme aracı bu, hala aynı yerdesin yahu :)

215 olan Kompresörlü olanmı, buna basıca koltuğa falan yapışmadım da, bu arada hızlı derken bana hızlı gelen 4.6 sn. ile impreza, sanırım o yüzden yavaş geldi, zaten alıştık yavaş araca bu sebble fark göremedimde :)

Fiesta da ne süzülür be... :) RR Phantom mübarek ;)

Kompresör küçük motorda var, 163 bg ve 182 bg var Clk 200 de, Clk 320 atmosferik 215 bg w209 kasada.

Mercedes hızı hiç göstermez, Fiesta gibi bekleme. Hız anlamadan 160 km olur, Fiestanın 60 km hızındaki sükunetle gider.

200 basıyorsun Focusun Astranın Golf ün 150 km si gibi gidiyor, zaten boşuna Mercedes demiyor tüm dünya ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sahibi basmaya korkmuştur, en ufak hatada 10 çipura 50 fiesta parası gitse tabii şehir içinde basmaz adam :D

pistte 3.10 tur tamamlayan cupra gördüm bilirmisin :D
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kompresör küçük motorda var, 163 bg ve 182 bg var Clk 200 de, Clk 320 atmosferik 215 bg w209 kasada.

Mercedes hızı hiç göstermez, Fiesta gibi bekleme. Hız anlamadan 160 km olur, Fiestanın 60 km hızındaki sükunetle gider.

200 basıyorsun Focusun Astranın Golf ün 150 km si gibi gidiyor, zaten boşuna Mercedes demiyor tüm dünya ;)

Merso kullandık canım, onu biliyoruz, 220 ile sanki 100 gibi geliyor bana, hatta bazı yolda dahada basma hissi duyuyor insan, neyse merso konusunda cahil kaldım, öğreneceğiz inşallah :) şöyle bir amg olsa keşke...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

afyonla süre tutarsan böyle hatalar kaçınılmazdır :seytan: o imprezayı afeetik ya ona yanarım....

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mercedes hızı hiç göstermez, Fiesta gibi bekleme. Hız anlamadan 160 km olur,

Freelander II de aynı. Ne ara 200 oldu anlamıyorsun :f1:
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İyiymiş bea, çipura bu adı gibi seri demekki :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Merso kullandık canım, onu biliyoruz, 220 ile sanki 100 gibi geliyor bana, hatta bazı yolda dahada basma hissi duyuyor insan, neyse merso konusunda cahil kaldım, öğreneceğiz inşallah :) şöyle bir amg olsa keşke...

eski tasarım, kaputun ucunun göründüğü her araçta, hız algı hatası kaçınılmazdır, artık yeni modellerde bu hata yok tabii ki ASfargo 950 de de aynıdır bu his

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

kaçmak için bayağı debeleniyordu hatta :D devirini hızını bulamadıkça yerinden kaalkamaz

:D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Freelander II de aynı. Ne ara 200 oldu anlamıyorsun :f1:

capon balığı cibi ile 20 mt. eninde kuru taşta offroad yapana ne anlatıyorsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

afyonla süre tutarsan böyle hatalar kaçınılmazdır :seytan: o imprezayı afeetik ya ona yanarım....

adamı hayattan küstürmedin, mutlu olmalısın
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

adamı hayattan küstürmedin, mutlu olmalısın

kopilot patates, dese ya, tuninkli mıncıklanmış impreza o, bırakırmıydık :seytan: benzini egzos süreceinde patlatan tunink :rofl:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

eski tasarım, kaputun ucunun göründüğü her araçta, hız algı hatası kaçınılmazdır, artık yeni modellerde bu hata yok tabii ki ASfargo 950 de de aynıdır bu his

Yeni model derken 2009  S320 cdi ve 2013 Bwm 740d X-drive sürmüşlüğüm var, onlarda o hızlarda uykum geliyor, 200 falan anca ısınmaya başlıyor alet :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

kopilot patates, dese ya, tuninkli mıncıklanmış impreza o, bırakırmıydık :seytan: benzini egzos süreceinde patlatan tunink :rofl:

İmpe tokat haa, ya senin çupra harbi iyi yada Subaru Zubaru olmalı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sen hala aynı yerdemisin Süha, ben uçak falan sanıyorum demedim, nerden uyduruyorsun, dediğim senin 1.6 abartı modlu fiestan bile ultra kağnı sıfında, bana ferroyu zorladım kendimi yedirmedim diyen adamsın, esas sen laf anlatma, tamam modifiyede benden kat kat bilgislisindir ama kusura bakma hızlı araçla senin alakan bile yok, İmpreza diyorum fiesta üstü örnek verdin diyorsun, sen ferro ile başettim diyorsun ya bune o zaman, yahu imprezanın 0-100 ne bir bak önce sonra konuş,  ayrıca impreza ile 2. viteste gaza abanıp debriyajı direk ayağını yana çekerek (Yukarı değil dikkatini çekerim) kalkınca senin o arabana kaç boy fark atar haberin bile yok, o yüzden boşa laf sokuşturup durma lütfen.

Şu listeye bakta seri araç gör, çip yaptım 2 turbo taktım falan boş iş, yaptın ama yanlış araca yaptın, neyleyim o modifiyeyi...

http://www.autosnout.com/0-100kph-Times-List.php

ee istanbul parka gelip benim slalomumu izleyen herkes şahit orjinal f3 pilotunun kullandığı ferrariden daha iyi süre yaptığıma. He bu orada elin ki ile olmaz adamı ortada bırakır kendi videoların ile bir potpori yapta görelim diyecem ama nerdeeee doğan bile 86hp hp yanlış olmasın 68 in tersi 86hp :D

Neyse ben bu eğlence ile takılırım geçen apartman sakinleri toplantısında fıkra niyetine anlattım 68hp nin çok verimli olduğunu söyleyenler var diye halen tüm apartmanda kahkaha sesleri yankılanıyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İmpe tokat haa, ya senin çupra harbi iyi yada Subaru Zubaru olmalı :)

İki egzosundan çıkan alevle karşı dağlara uçacak sanırsın, meğer şahin stayla ses varmış birtek :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tuninkli ise tavanında patinaj çekerim imprezanın, kumho lastikli lotus solladın mı hiç viraj çıkışı hem de :rofl: bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar fabrika üretimi sonrası

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Abi imprezzayı da f16 olarak yaşam tarzında yaşatan otomobil tutkunları olsa gerek. Start finish düzlüğünde nasıl madara olduğunu iyi bilriz 2013 model imprezzanın ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi mümkün ise 68hp sini uçak sanan birisi ile laf anlatım mücadelesine girme. Ben bir kere denedim olmuyor ;)

Süha kardeşim sen şimdi Ali Androidoğlu performans hız vs işinden anlamaz mı demek istiyorsun ??? 

Reno 2008 yılından beri servo kullanır. Servo en fazla devreden çıkar ve direksiyon klasik mekanik hal alır. Birşeyler atlanmış

Tamamen farklı sistem Servet Abi, ağır sıkıntı var o direksiyonda. Sadece elektrik motorunun devre dışı kalması değil. Ben de anlamadım ama olmasa koyamazlar böyle uluslarası firma Hyundai adamın gırtlağına çöker. 

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha kardeşim sen şimdi Ali Androidoğlu performans hız vs işinden anlamaz mı demek istiyorsun ??? 

abi belki anlıyordur ama bizim bulunduğum level da değil :D şahin, brodway, toros, fairway, fiesta68, vb... kategoride olabilir. He birde impreza yı x-43 jeti felan sanıyor ee normal tecrübe eskikliği :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ee istanbul parka gelip benim slalomumu izleyen herkes şahit orjinal f3 pilotunun kullandığı ferrariden daha iyi süre yaptığıma. He bu orada elin ki ile olmaz adamı ortada bırakır kendi videoların ile bir potpori yapta görelim diyecem ama nerdeeee doğan bile 86hp hp yanlış olmasın 68 in tersi 86hp :D

Neyse ben bu eğlence ile takılırım geçen apartman sakinleri toplantısında fıkra niyetine anlattım 68hp nin çok verimli olduğunu söyleyenler var diye halen tüm apartmanda kahkaha sesleri yankılanıyor :D

Yahu hala masal anlatıyorsun, ne 68 hp si kardeşim, dediğim bu araba bu motorla istenileni yapıyormu yeteri kadar gidiyormu az yakıyormu, 4-5 kişiyi sıkıntı çıkarmadan götürüyormu EVET, olay bitti, yarışa girerim tokatlarım diye nerede yazdım, ne videosu olacak kardeşim  :angry:

1 video koydum onuda 1.6 tokatlar demek için değil, idare edecek hızlara rahatça çıktığını ekonomi isteyen ve sakin kullanan bir sürücü için yeterli hızlanmaya sahip olduğunu göstermek için koydum, 1.6 da elbette daha iyi ve güçlü, tersinimi diyorum ben, saçma sapan yazıyorsun....

Hız-tokat ve serilik istesem Ford almazdım diyorum, bunun için tonla seçenek var diyorum, ne var bunda yahu  :angry:

abi belki anlıyordur ama bizim bulunduğum level da değil :D şahin, brodway, toros, fairway, fiesta68, vb... kategoride olabilir. He birde impreza yı x-43 jeti felan sanıyor ee normal tecrübe eskikliği :D

Kardeş, İmpi kullandığımız ne halt yiyeceğini bildiğimiz için yazıyorum, ayrıca ben asfalt şovundan bahsetmiyorum, alacaksın arabanı Seferihisara geleceksin, sokacaksın stablize yola parkurda abanacaksın, bakalım peşimden gelebilecekmisin, level in yeterse dene, yetmezse zaten direk dünya değiştirirsin, masal anlatıp durma bana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

1. Sen hala aynı yerdemisin Süha,

2. ben uçak falan sanıyorum demedim, nerden uyduruyorsun,

3.dediğim senin 1.6 abartı modlu fiestan bile ultra kağnı sıfında, bana ferroyu zorladım kendimi yedirmedim diyen adamsın, esas sen laf anlatma,

4. 0-100 ne bir bak önce sonra konuş,  

5. ayrıca impreza ile 2. viteste gaza abanıp debriyajı direk ayağını yana çekerek (Yukarı değil dikkatini çekerim) kalkınca senin o arabana kaç boy fark atar haberin bile yok, o yüzden boşa laf sokuşturup durma.

6. çip yaptım 2 turbo taktım falan boş iş, yaptın ama yanlış araca yaptın, neyleyim o modifiyeyi...

Off fena...

Ali kardeş, madde madde açıklama versen

1. Süha durgun, durağan sabit fikirli mi demek istedin ? 

2. Süha nereden uydurur ? Gördün mü veya duydun mu daha önce :p 

3. Süha'nın arabasına kağnı, hem de laf anlatamıyor demek, hımm...

4. Süha 0-100 fakiri mi ? Fakirse konuşmasın tabi sussun.

5. Süha'nın impreza dan haberi mi yok, bu kadar bilgisiz ? Sanmam ama olabilir de sen diyorsan vardır bir bildiğin. 

6. Süha boş işlerle mi iştigal ediyor ? Demek boşuna gitti o kadar para zaman emek. ahh Süha Çakmaktaş ahhh.

dünyanın en güvenilir bilgi kaynağından gelen video.... beygiri kapısı eksik araç sahipleri segmenti bu :mangal:

Kıskanmayalım, 180 beygir in sadece 80 bg'ini kullanan yoğurt kabı kalitesinde hispanik çakma vosvos araba sahibi sn. moderatör

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Fiesta zaten 110 la süzülüyor ve giderkende 110 la gidiyorum diyor, sıkıntı yok algı sapması yok, basma hissi yarış isteği yok, arkada çocuk önde hanım, paşa paşa gitme işi için şimdilik yeterli :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Off fena...

Ali kardeş, madde madde açıklama versen

1. Süha durgun, durağan sabit fikirli mi demek istedin ? 

2. Süha nereden uydurur ? Gördün mü veya duydun mu daha önce :p

3. Süha'nın arabasına kağnı, hem de laf anlatamıyor demek, hımm...

4. Süha 0-100 fakiri mi ? Fakirse konuşmasın tabi sussun.

5. Süha'nın impreza dan haberi mi yok, bu kadar bilgisiz ? Sanmam ama olabilir de sen diyorsan vardır bir bildiğin. 

6. Süha boş işlerle mi iştigal ediyor ? Demek boşuna gitti o kadar para zaman emek. ahh Süha Çakmaktaş ahhh.

1.4 68hp fiesta 1.6 90hp feiste ne kadar hızlı ise o kadar hızlıdır dediği anda aslında bu teknik konuşmayı sonlandırmalı idim. Çünkü konu ilerleyen dakikalarda dahada teknik detaylara girip 68hp ile rampa yukarı 150km ile gidiyoruma kadar geldi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Haklısın kardeş, bunuda pek sevemedim, daha yeni tarz şeyler lazım bana, anlaşılan sağlam para ve zaman harcamak gerekecek...

Bu arada şu Süha kardeşe tokat videolarından bir potpori yapta neşelenek  :D

Ben çok memnunum, 180'lik Insignia'dan bile böyle keyif almadım.  Gel bindiriyim kaçma bu sefer Çan'a da alayım ifadeni.

Hehehe, Süha'ya attığım sayısız tokada ait video potporisinin tamamın için lütfen aşağıdaki link e tıklayın, 10 araba fark yiyen modifiyeli Focus S videosu cebinize gelsin :) 

https://www.youtube.com/results?search_query=elover1976

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...