Sani Gerşon 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Elektrikli direksiyonu olan araba sahiplerinin işi zor, özellikle Hyundai i30 ise... Alıntıdır: Türkçe Açıklama : Videoda da izlediğiniz gibi i30 geyik test parkurunun dışına düz olarak devam ediyor çünkü servo direksiyon sistemi kendini kapatıyor. Kadranda küçük kırmızı bir ışık bana direksiyon ile ilgili birşeylerin ters gittiğini söylüyor ama buna gerek yok, direksiyonu çevirmeye çalışırken bunu zaten anlıyorsunuz." "Evet, servo kapanınca bu kadar kötü oluyor. Böyle bir durumu seyir halindeyken kontrol edebileceğinizi düşünmeyin bile. Son derece tehlikeli. Rezalet!" Testi kim yapmış? Bu firma cherokee'yi de test etmiş, başarısız olduğunu duyurmuştu. İnanmayan Jeep mühendisleri katalogta belirtilen limitlerin dahi altında yükleme yaparak test ettiklerinde yine cherokee testten kaldı. Jeep bunun üstüne hemen yazılımlarını güncelledi ve ufak bir geri çağırma uyguladı. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Bu firma cherokee'yi de test etmiş, başarısız olduğunu duyurmuştu. İnanmayan Jeep mühendisleri katalogta belirtilen limitlerin dahi altında yükleme yaparak test ettiklerinde yine cherokee testten kaldı. Jeep bunun üstüne hemen yazılımlarını güncelledi ve ufak bir geri çağırma uyguladı. Boşa TIRT damgasını harcamam Sani kardeş 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Jeep için yazdığımı düzeltiyorum, Toyota Hilux için güncelleme çıkmıştı. Güncelleme çıkana kadar Toyota sevkiyatların tamamını durdurduğunu açıklamış. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Porche bile elektrikli direksiyona geçti, tüketimi biraz azaltıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 başlıkla içerik başka, medya patronu gibi adamsın lem 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Evet az önce Çanakkale de Merso CLK 320 modeli araca baktık, kompresor değildi, e2 paketmiş, anlamam pakedinden ama olanları yazayım, ön arka park sensörleri var, navigasyonlu teybi var (cd yok çalışmıyor ve almanca) 2 ön koltuk elektrikli ve sürücü koltuğu 2 hafızalı, aynalar katlanıyor, tempomat yazmış ilanda, satıcıya dedim nedir bu hani düğmesi (Alper kardeşimden bunun kabin ısıtıcı olduğunu öğrendim) meğerse mersoda Cruise Controla tempomat denirmiş bunuda öğrendik, iyide temp-omat temp ısı demek, oto ısıtma olmasın bu dedim adama, yanlış biliyorsun dedi Neyse araba kazasız boyasız ama yılların yorgunluğu var, benimde merso hevesim depreştiya bu aralar, denedim sürdüm falan, iyi güzel hızlanması falan normal, öyle spor araba olayı yok, kompresör yok ondan sanırım, ama CLK 320 leri direk sildim, tabut gibi dar basık araç bana gelmez, (fiesta falan demeyin, bundan sona alacağım araç için konuşuyorum, fiesta o zamanki şartlarda alınmış bir araçtı) bunu anladım, zaten cabrio araç üstelik merso böyleyse direk bana göre değil, eledim gitti, kusura bakma Ali Tırtöver kardeş, hızlı olabilir ama bana uymaz, 4-5 kişilik gezinti arabası değil bu, elendi ve liste dışı kaldı bu arada tam gaz roketleyip ayağımı gazdan çekince arkadan taak diye vurma sesi geliyor, bana normal gelmedi bu ses.... Kardeş sen eski kasa hem de cabrio ya bakmışsın, w208 ise zaten eski bir araç, güncelliği hiç yok, içi de maalesef demode. Onu kıstas almıycaksın. Alacağın araba benim kasa Mercedes CLK w209 ise hiç de eski demode filan değil. 110.000 lirayalar kadar temzileri mevcut cabrio ve coupe olarak. Leş ve ölmüş olsun dersen 55-60.000 lira ya dolu var ama boyalı değişenli yüksek km araçlar. Ben boşuna 6 ay mercedes bakmadım Boyasız CLK bulmak, hem de yetkili servis bakımlı, ilk sahibinden ve benimki gibi dolu paket çok çok zor. Sen gel benim arabama bin de neymiş CLK gör Furkan bindi kullandı, İlteber kullandı sor mesaj ile anlatsınlar sana CLK'nın kondisyonunu. Sen leş olmuş galeriye düşmüş ekmeği yenmiş pert e 1 adım kalmış mercedes lere bakıp yargılama derim. Her araba kul yapısı ve hayvanlar tarafından kullanılınca Mercedes de bir yere kadar dayanır sonuçta kaya değil bu araba. Senin baktığın E200 bile hırpalanmıştır az çok. Mercedes zengin arabası ve ilk sahipleri para dışkı olduğu için genelde pek umursamadan kullanıp 3-4 yaşına gelince elinden çıkarıyor ve meraklıları gibi temiz evladiyelik kullanmıyorlar nasılsa değiştirecekleri için. Bu tarz arabalar 2. hatta 3. elde şevkat görmeye başlıyor o zamanda çoğu CLK ve E sınıfı için iş işten geçmiş oluyor Bak benim içi böyle yeni sonax'a girdi yaz temizliği, için açılsın başlıkla içerik başka, medya patronu gibi adamsın lem Eee Çaylar Abi, vesile ile senseimiz sen olunca, andımız seni takip etmek. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 (düzenlendi) Kardeş sen eski kasa hem de cabrio ya bakmışsın, w208 ise zaten eski bir araç, güncelliği hiç yok, içi de maalesef demode. Onu kıstas almıycaksın. Alacağın araba benim kasa Mercedes CLK w209 ise hiç de eski demode filan değil. 110.000 lirayalar kadar temzileri mevcut cabrio ve coupe olarak. Leş ve ölmüş olsun dersen 55-60.000 lira ya dolu var ama boyalı değişenli yüksek km araçlar. Ben boşuna 6 ay mercedes bakmadım Boyasız CLK bulmak, hem de yetkili servis bakımlı, ilk sahibinden ve benimki gibi dolu paket çok çok zor. Sen gel benim arabama bin de neymiş CLK gör Furkan bindi kullandı, İlteber kullandı sor mesaj ile anlatsınlar sana CLK'nın kondisyonunu. Sen leş olmuş galeriye düşmüş ekmeği yenmiş pert e 1 adım kalmış mercedes lere bakıp yargılama derim. Her araba kul yapısı ve hayvanlar tarafından kullanılınca Mercedes de bir yere kadar dayanır sonuçta kaya değil bu araba. Senin baktığın E200 bile hırpalanmıştır az çok. Mercedes zengin arabası ve ilk sahipleri para dışkı olduğu için genelde pek umursamadan kullanıp 3-4 yaşına gelince elinden çıkarıyor ve meraklıları gibi temiz evladiyelik kullanmıyorlar nasılsa değiştirecekleri için. Bu tarz arabalar 2. hatta 3. elde şevkat görmeye başlıyor o zamanda çoğu CLK ve E sınıfı için iş işten geçmiş oluyor Bak benim içi böyle yeni sonax'a girdi yaz temizliği, için açılsın Eee Çaylar Abi, vesile ile senseimiz sen olunca, andımız seni takip etmek. Bak seninki harbiden güzelmiş, bana uymayan 2 yönü var, tek kapı olması ve biraz basık olması ve bana dar geldi, yoksa seninki ama bana daral geldi, senin araçta aynı boyutlarda, yanlış anlama sakın 110 luk dediğini 50 ye verseler yine almam, çünki bana göre değil bu araç, Furkan ın araç tipinde lazım bana, mesela 110 lira verecek olsam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-220-cdi-avantgarde-164708275/detay olabilir, yalnız aylarca aramak lazım... Mesela dün şef bulmuş, 96 model E200 cillop, garajda 4 aracı olan bir Koramiralin aracıymış, kesinlikle satmamış adam ve 1. sahibiymiş, bu önemli, yani bu iş baya uğraştıracak sanırım, sıfır almaksa zaten boyumu aşıyor ne yazıkki... evet w208 di ve resmen içim bayıldı... 29 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Neyse araba kazasız boyasız ama yılların yorgunluğu var, benimde merso hevesim depreştiya bu aralar, denedim sürdüm falan, iyi güzel hızlanması falan normal, öyle spor araba olayı yok, kompresör yok ondan sanırım, ama CLK 320 leri direk sildim Bu arada hızlanması normal dediğin araba 215 bg V6 motor CLK 320 nin 0-100 km hızlanması 7,4 sn son hız da 240 km/s. Çok iddalı değil tabi ama gayet de hızlı. Bu değerleri pek beğenmediğine göre heralde 68 bg Fiesta ile her gün ya sabır çekip gaza basıyorsundur 3.2 18V V6 218 PS (160 kW; 215 bhp) 315 N·m (232 lb·ft) 7.4 240 km/h (150 mph) 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Bak seninki harbiden güzelmiş, bana uymayan 2 yönü var, tek kapı olması ve biraz basık olması ve bana dar geldi, yoksa seninki ama bana daral geldi, senin araçta aynı boyutlarda, yanlış anlama sakın 110 luk dediğini 50 ye verseler yine almam, çünki bana göre değil bu araç, Furkan ın araç tipinde lazım bana, mesela 110 lira verecek olsam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2009-model-mercedes-e-250cdi-158970852/detay evet w208 di ve resmen içim bayıldı... Benim kasa 2009 sonunda bitti yani w209, senin baktığın kasa 1996-2002 yılları arasında üretilen eski model ilk CLK serisi, onların temizi yok denecek kadar az ve maalesef iç dizaynları artık eski görünüyor. Bu senin baktığın iç, tabiki beğenmeyebilirsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 o maun torpido ne öyle 74 taunuslarda vardı Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Bak seninki harbiden güzelmiş, bana uymayan 2 yönü var, tek kapı olması ve biraz basık olması ve bana dar geldi, yoksa seninki ama bana daral geldi, senin araçta aynı boyutlarda, yanlış anlama sakın 110 luk dediğini 50 ye verseler yine almam, çünki bana göre değil bu araç, Furkan ın araç tipinde lazım bana, mesela 110 lira verecek olsam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-220-cdi-avantgarde-164708275/detay olabilir... Benim kasa zaten senin verdiğin örnekteki w211 kasanın tek kapısı gibi düşün, w208 ise w210 kasanın tek kapısı gibi düşün, eski nesil o araçlar. Daral gelir normal o yüzden bende açık renk iç trim konsol koltuklu araba baktım ve aldım sonuçta coupe araba Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Benim kasa zaten senin verdiğin örnekteki w211 kasanın tek kapısı gibi düşün, w208 ise w210 kasanın tek kapısı gibi düşün, eski nesil o araçlar. Daral gelir normal o yüzden bende açık renk iç trim konsol koltuklu araba baktım ve aldım sonuçta coupe araba Ali abi mümkün ise 68hp sini uçak sanan birisi ile laf anlatım mücadelesine girme. Ben bir kere denedim olmuyor 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 hahaha videoyu yeni izledim. araç kayboldu birden ilk sahaneden. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Bu arada hızlanması normal dediğin araba 215 bg V6 motor CLK 320 nin 0-100 km hızlanması 7,4 sn son hız da 240 km/s. Çok iddalı değil tabi ama gayet de hızlı. Bu değerleri pek beğenmediğine göre heralde 68 bg Fiesta ile her gün ya sabır çekip gaza basıyorsundur 3.2 18V V6 218 PS (160 kW; 215 bhp) 315 N·m (232 lb·ft) 7.4 240 km/h (150 mph) Fiesta ile ekonomi yapıyorum Tırtöver, basma değil, yavaş yavaş süzülme aracı bu, hala aynı yerdesin yahu 215 olan Kompresörlü olanmı, buna basıca koltuğa falan yapışmadım da, bu arada hızlı derken bana hızlı gelen 4.6 sn. ile impreza, sanırım o yüzden yavaş geldi, zaten alıştık yavaş araca bu sebble fark göremedimde Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Bak seninki harbiden güzelmiş, bana uymayan 2 yönü var, tek kapı olması ve biraz basık olması seninki ama bana daral geldi, senin araçta aynı boyutlarda, yanlış anlama sakın 110 luk dediğini 50 ye verseler yine almam, çünki bana göre değil bu araç, Furkan ın araç tipinde lazım bana Tabiki tek kapı zor aile için, benim şansım Spo ve Golf var aile için, clk benim kaç senelik merakımdı rabbim binmeyi hevesimi almayı nasip etti hamdolsun. Niye kusura bakiyim, herkesin ihtiyacı merakı farklı tabi, Furkanın arabası daha mantıklı veya E serisi ama tercih meselesi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Elektrikli direksiyonu olan araba sahiplerinin işi zor, özellikle Hyundai i30 ise... Reno 2008 yılından beri servo kullanır. Servo en fazla devreden çıkar ve direksiyon klasik mekanik hal alır. Birşeyler atlanmış Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 o maun torpido ne öyle 74 taunuslarda vardı 2008 Fokus Çiya ve 2007 Mondeo Çiya da var daha dandik mika maun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Ayrıca aracın aniden stop ettiğini düşünelim, aynı şey. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ali abi mümkün ise 68hp sini uçak sanan birisi ile laf anlatım mücadelesine girme. Ben bir kere denedim olmuyor Sen hala aynı yerdemisin Süha, ben uçak falan sanıyorum demedim, nerden uyduruyorsun, dediğim senin 1.6 abartı modlu fiestan bile ultra kağnı sıfında, bana ferroyu zorladım kendimi yedirmedim diyen adamsın, esas sen laf anlatma, tamam modifiyede benden kat kat bilgislisindir ama kusura bakma hızlı araçla senin alakan bile yok, İmpreza diyorum fiesta üstü örnek verdin diyorsun, sen ferro ile başettim diyorsun ya bune o zaman, yahu imprezanın 0-100 ne bir bak önce sonra konuş, ayrıca impreza ile 2. viteste gaza abanıp debriyajı direk ayağını yana çekerek (Yukarı değil dikkatini çekerim) kalkınca senin o arabana kaç boy fark atar haberin bile yok, o yüzden boşa laf sokuşturup durma lütfen. Şu listeye bakta seri araç gör, çip yaptım 2 turbo taktım falan boş iş, yaptın ama yanlış araca yaptın, neyleyim o modifiyeyi... http://www.autosnout.com/0-100kph-Times-List.php 29 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Reno 2008 yılından beri servo kullanır. Servo en fazla devreden çıkar ve direksiyon klasik mekanik hal alır. Birşeyler atlanmış dünyanın en güvenilir bilgi kaynağından gelen video.... beygiri kapısı eksik araç sahipleri segmenti bu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 (düzenlendi) Benim kasa zaten senin verdiğin örnekteki w211 kasanın tek kapısı gibi düşün, w208 ise w210 kasanın tek kapısı gibi düşün, eski nesil o araçlar. Daral gelir normal o yüzden bende açık renk iç trim konsol koltuklu araba baktım ve aldım sonuçta coupe araba Haklısın kardeş, bunuda pek sevemedim, daha yeni tarz şeyler lazım bana, anlaşılan sağlam para ve zaman harcamak gerekecek... Bu arada şu Süha kardeşe tokat videolarından bir potpori yapta neşelenek 29 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 ferrro kimmişkine, çipura ile ağlatıyoruz İstanbul yollarında , 7000d/d çevirmedikçe patates, fiesta tavanından geçmedi ise, o fiestada arıza var demektir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 (düzenlendi) 2008 Fokus Çiya ve 2007 Mondeo Çiya da var daha dandik mika maun zımpara çekip vernik atardım, hey gidi Taunus heeeyyyy ferrro kimmişkine, çipura ile ağlatıyoruz İstanbul yollarında , 7000d/d çevirmedikçe patates, fiesta tavanından geçmedi ise, o fiestada arıza var demektir Sahibi basmaya korkmuştur, en ufak hatada 10 çipura 50 fiesta parası gitse tabii şehir içinde basmaz adam 29 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 kaçmak için bayağı debeleniyordu hatta devirini hızını bulamadıkça yerinden kaalkamaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 dünyanın en güvenilir bilgi kaynağından gelen video.... beygiri kapısı eksik araç sahipleri segmenti bu pejo 407 esp testini denediğimde birşey anlatmıştım sana. Aynı durum, direksiyon sertleşiyor, pata kute çevirme diye. Pilot dandik test edememiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts