Mert Yeldan 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Biz balkonda güneş görmeyen yere ipe asardık. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Mermer olayını bayağı sevmeye başladım... Alın size sucuk... Bu mekanıda tavsiye ederim size... Afiyet olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Mermer olayını bayağı sevmeye başladım... Alın size sucuk... Bu mekanıda tavsiye ederim size... Afiyet olsun... Afiyet olsun. Ev ve işyerlerine paket servis, kaç KM ile sınırlı acaba? Buraya gönderirler mi? Sucukları soğutmadan yeseydin Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Afiyet olsun. Ev ve işyerlerine paket servis, kaç KM ile sınırlı acaba? Buraya gönderirler mi? Sucukları soğutmadan yeseydin Eyüp sınırları için geçerli canım Merak etme,granitten aldık direk ekmek arası yaptık...kendinle karıştırma Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Bende de kenarda kalmış (Geçen hafta ve bu hafta sonundan) kalma birkaç lezzet var.. Beyin! Ayaz için aldım. Daha beyni yemesi gerekiyormuş bu zamanlarda. Faydalıymış.. Adet 3 TL Çok ucuz geldi, şaşırdım. 1 tane alacaktım, 4 tane aldım Temizlemesi külfetli. Üzerindeki ince zarı yavaş yavaş ,sabırla ayıklamak gerekli. Anacığım temizleyip pişirdi sağolsun. Taze soğan ve domates eşliğinde. Bol limonlu. Salatası harika.. Buda alabalık fırında. İçerisine soğan, maydanoz ve limon var. biraz tuzlayıp fırına. 200 C, 25 dakikada temiz Buda Forumca gittiğimiz Şelale den, fabrika yemeği vardı pazar günü.. 500 gr Kuzu Çevirme temiz Buda onayı olmadan isim vermek istemediğim bir abimin el emeği çiğ köftesi. Ellerine sağlık abim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ciğ köfte olmamış.. Konsepte aykırı Nihayetinde içinde et var Havalar çok sıcak. Şöyle zeytinyağlı pırasa olacak. Dolaptan çıkartıp buz gibi servis edeceksin üstünede bol limon... Sana afiyet olsun Mert.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Çiğ köftelerin sahibinden selayeti aldım Ellerine sağlık Serhan Abim. :good: Sofrada on numara. Allah bereketini arttırsın.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Çiğ köftelerin sahibinden selayeti aldım Ellerine sağlık Serhan Abim. :good: Sofrada on numara. Allah bereketini arttırsın.. Teşekkür ederim amin, inşallah en kısa zamanda hep beraber böyle bir resim paylaşmayı nasip eder Rabbim. Övünmek gibi olmasın güzel yaparım çiğköfteyi her ne kadar Concept'e aykırı olsa da yeri başkadır yani 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 En son yaptigimda ve annemle babamin damaginda tadi kalmisti bidaha yapmak nasip oldu sonunda mukemmel kilis tavam afiyetle buyrunn ilk denememde biraz suyu fazla olmustu ama simdi daha iyi oldu 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 En son yaptigimda ve annemle babamin damaginda tadi kalmisti bidaha yapmak nasip oldu sonunda mukemmel kilis tavam afiyetle buyrunn ilk denememde biraz suyu fazla olmustu ama simdi daha iyi oldu Afiyet olsun Cengiz..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Teşekkür ederim amin, inşallah en kısa zamanda hep beraber böyle bir resim paylaşmayı nasip eder Rabbim. Övünmek gibi olmasın güzel yaparım çiğköfteyi her ne kadar Concept'e aykırı olsa da yeri başkadır yani İnşallah nasip olur abim.. En son yaptigimda ve annemle babamin damaginda tadi kalmisti bidaha yapmak nasip oldu sonunda mukemmel kilis tavam afiyetle buyrunn ilk denememde biraz suyu fazla olmustu ama simdi daha iyi oldu Ellerine sağlık, afiyet olsun Cengiz. :good: Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Buyrun adanaya beraber olsun abilerim benim serhan abi cigkofteler mukemmel gorunuyor emegine saglik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Kerem,sen neler yapmışsın ya En çokta çiğköfte gözüme güzel geldi..yapan tanıdık mı? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Kerem,sen neler yapmışsın ya En çokta çiğköfte gözüme güzel geldi..yapan tanıdık mı? Tanıdık sayılır Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Evlere servisi var mı ? Sorman lazım Bi önceki sayfada sahibini yayınladım.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Sorman lazım Bi önceki sayfada sahibini yayınladım.. Gelirmi acaba ? Çekiniyorum kendisine sormaya Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Gelirmi acaba ? Çekiniyorum kendisine sormaya Direkt geldi geçen hafta. Ama sen faydalanamamışsan, kaçırmışsan bişey diyemem Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Direkt geldi geçen hafta. Ama sen faydalanamamışsan, kaçırmışsan bişey diyemem Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Bunlarda benim tanesi 600 gram gelen çipura larim. Arasini acip kilcigi cikartiyoruz. Zeytinyagi-tuz-kirmizi biberle soslayip firina atiyoruz. Tercihen yanindada roka salatasi yapiyoruz. Afiyet olsun 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Misafir ol gel bana, çiğköfteler yapayım sana ( hayırlısıyla mecbur geleceksin de ) yok diyorsan da Misafir ol git ona, sucuklar yapsın sana 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Misafir ol gel bana, çiğköfteler yapayım sana ( hayırlısıyla mecbur geleceksin de ) yok diyorsan da Misafir ol git ona, sucuklar yapsın sana Ben gelsem Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Misafir ol gel bana, çiğköfteler yapayım sana ( hayırlısıyla mecbur geleceksin de ) yok diyorsan da Misafir ol git ona, sucuklar yapsın sana Vay be Abim. Bir sen vurmamıştın, helal olsun be.. Vur, sende vur.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts