İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Kronolojik olarak sıralıyorum  ;)

Geçen cumartesi lüpletmiştim, kenarda tozlu arşivde kalmış  :D Nasıl unuttuysam  :unsure2:Çataldaki köftenin hızına bakın. Saatte 450 km/h (Maikine bile çekmeye yetişememiş)  :D

kNdPsiS.jpg?1

Buda dün akşamdan bir enstantane  ;) Pirzola+ külbastı.

o7wX8R9.jpg?1

Bunlarda hazinemden bir kesit. Halis muhlis Anne mamülü yaz ürünleri  ;) Etin yanına garnitür..

O1AYlX2.jpg?1

Buda bugün mideye inmeyi bekleyen köyümün bahçe KAZ' ı.. Akşam 1,5 saat düdüklüde haşlandı, ancak pişti. Hatta bir 15-20 dakika daha pişse yeriymiş. Öyle 10 dakikada pişen tavuktan gelecek hayır  :angry:

Uudxm0y.jpg?1

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

foto yoksa sayılmaz :D afiyet olsun :)

Sarjim yoktu napayim be abi :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Dün gece acikinca solugu bizim mahallenin ocakbasinda aldim güzel bir kusbasi yedik yaninda güzel salatalar felan :)

BXoNmV.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Tüm resimler gayet yerinde ve şık olmuş...bugün bende bir patlama yaparım buraya  :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Tüm resimler gayet yerinde ve şık olmuş...bugün bende bir patlama yaparım buraya :D

Bugün ögle yemeginde ne yiyoruz abi :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün ögle yemeginde ne yiyoruz abi :D

Bir aksilik olmazsa cag kebabı düşünüyorum  :tongue:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bir aksilik olmazsa cag kebabı düşünüyorum  :tongue:

değişik tatlar bulman lazım,cağcı dayıyı biliyoz :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Bir aksilik olmazsa cag kebabı düşünüyorum :tongue:

Bende mese odununda yapılmış bol sos bol Yoğurtlu iskender düşünüyorum :D

Yorum bağlantısı
Misafir

değişik tatlar bulman lazım,cağcı dayıyı biliyoz :D

O zaman biraz daha düşüneyim  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Dün gece acikinca solugu bizim mahallenin ocakbasinda aldim güzel bir kusbasi yedik yaninda güzel salatalar felan :)

Şimdi olmuş  :good1: Afiyet olsun..

Her iki tarafa hayırlı olsun  :crazy:

:crazy:

Yorum bağlantısı

...

Buda bugün mideye inmeyi bekleyen köyümün bahçe KAZ' ı.. Akşam 1,5 saat düdüklüde haşlandı, ancak pişti. Hatta bir 15-20 dakika daha pişse yeriymiş. Öyle 10 dakikada pişen tavuktan gelecek hayır  :angry:

Uudxm0y.jpg?1

Geçen günkü Kaz ın, dün akşamki hazin yada mutlu sonu  ;):D Kapama  :good1:

t1qv0Mv.jpg?1

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Geçen günkü Kaz ın, dün akşamki hazin yada mutlu sonu  ;):D Kapama  :good1:

Olmuş, güzel olmuş, afiyet olsun. Lakin bu kaz haşlandıktan sonra şöööööyle hafif kızarıncaya kadar tereyağında tavada döndürülüp, muazzam bir "perde pilavı"nın içine saklansaydı da kırık badem parçalarıyla hemhâl olsaydı da perdesi kapatılıp fırına verilseydi de, de de......de .... :fiuw:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Olmuş, güzel olmuş, afiyet olsun. Lakin bu kaz haşlandıktan sonra şöööööyle hafif kızarıncaya kadar tereyağında tavada döndürülüp, muazzam bir "perde pilavı"nın içine saklansaydı da kırık badem parçalarıyla hemhâl olsaydı da perdesi kapatılıp fırına verilseydi de, de de......de .... :fiuw:

:shok:  :shok: Aklıma farklı tatlar geldi abicim. Ama kazın sadece haşlanma safhasıyla ben ilgilendim. Yemek yapımı kayınvalide tarafından gerçekleşti.. Biraz zamansızlık, birazda toplu yemek sebebi ile san-at'ı eser-i yapamadım :biggrin: Yoksa şöyle kızartma vs gibi etkinlikler vardı planımda.. Bu mubareği, gözünü kapatıp birine yedirsen, yada gözü açık, didilik versen, kırmızı etten ayırt edemez.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

nerde bu HE ,atıp tutuyordu hani :p

Eğitimde :)
Yorum bağlantısı

nerde bu HE ,atıp tutuyordu hani :p

Buradayım merak etme... :)

yeme içme eğitimimi

Aynen öyle...

Adam koskomacan MOD oldu. Sallarmı seni beni artık  ;)  :D

Alakası olmadığını sende biliyorsun kerem  :)

Evet arkadaşlar,dün sizler için istanbulun eyüp ilçesini gezdim...ve sizler için meşhur eyüp güveçini taddım...

hu6e2esu.jpg

dyqude3u.jpg

Hazır eyüpteyiz,feshaneye geçelim künefe yiyelim istedik...Duydukki hataylılar oradaymış...

ynu2a3yr.jpg

ysy7umeh.jpg

jetyqyty.jpg

ujeperaq.jpg

ve7avavu.jpg

mahe6ypu.jpg

Kısacası herşey süperdi...

Yorum bağlantısı

:shok:  :shok: Bunlar beleşmi? Paralımı? Tam benlik miş orası yaf. çağıraydın beraber gömülürdük  :D Afiyet olsun sn. Modum. Ben biliyorum seni merak etme  ;) Gönüllerin Modusun :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...