Mert Yeldan 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 (düzenlendi) Hakan Erke etleri yakarken 3 Nisan 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ne oluyor size be? Tost diyorlar, soyunurum diyorlar, film diyorlar. La havle.... Yani Türkçe meali; tost deyip geçmeyin. Marifetli ellerde harika bir sanat eseri, beceriksiz ellerde tehlikeli bir silah olabilir Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ne oluyor size be? Tost diyorlar, soyunurum diyorlar, film diyorlar. La havle.... tost benim işim abi boşver sen onları Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Hakan Erke etleri yakarken Kurcaladıkça daha neler çıkacak kim bilir? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Hakan Erke etleri yakarken Şu youtube ne zaman açılacak ? bende de güzel bir clip var çaktırmadan bir dilim ekmeğin arasına köfte yuvarlıyor birisi Ayrıca etlere takla atmasını öğretiyordum yok öyle birşey Kurcaladıkça daha neler çıkacak kim bilir? Abi çok organize işler bunlar... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Beyler Hakan erken pişirmeden anlamazzzzzzzz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Beyler Hakan erken pişirmeden anlamazzzzzzzz Denedi ve gördü Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Beyler Hakan erken pişirmeden anlamazzzzzzzz Aynı kanaatteyim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Aynı kanaatteyim. Abi sen ol yeter bize :Dmk da yamağın olsun offff Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Abi sen ol yeter bize mk da yamağın olsun offff MK usta başı değil miydi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 bende aynı kanaatteyim Sen nerden biliyorsun MK usta başı değil miydi Yok o son ütücü Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Denedi ve gördü Tembelsin onu gördük. Bizim burda ona başka birşey diyorlar ama neyse..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Yani Türkçe meali; tost deyip geçmeyin. Marifetli ellerde harika bir sanat eseri, beceriksiz ellerde tehlikeli bir silah olabilir Senden en kısa zamanda özgün bir tarif daha istiyorum. Dana antrikot, bonfile veya t bone steak tarifi, Lokum gibi olacak, etin suyu tavada değil ağzında dağılacak, Sos neyin olsa bile etin tadını bastırmayacak. Senede 1 veya iki defa yemezsen aklına takılacak bişey. Bu tariften sonra mangal mevzuunu tartışırız. Ok? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Sen nerden biliyorsun Yok o son ütücü etleri yakmışın işte,herkes biliyor Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Senden en kısa zamanda özgün bir tarif daha istiyorum. Dana antrikot, bonfile veya t bone steak tarifi, Lokum gibi olacak, etin suyu tavada değil ağzında dağılacak, Sos neyin olsa bile etin tadını bastırmayacak. Senede 1 veya iki defa yemezsen aklına takılacak bişey. Bu tariften sonra mangal mevzuunu tartışırız. Ok? En önemli sır, eti mühürlemek Gerisi domino taşı misali kolay Hallederiz. Piyangodan para çıksın önce Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 öğlen kimse bişey yemedimi yav Herzamankinden lahmacun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Herzamankinden lahmacun hadi ya,bende tavuk döner yedim Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 öğlen kimse bişey yemedimi yav Unlu mamullerin önünden geçiyordum bi baktim sicak taze poacalar simitler firindan yeni cikiyordu bi cay birazda ondan bundan aldim doyurduk karnimizi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Unlu mamullerin önünden geçiyordum bi baktim sicak taze poacalar simitler firindan yeni cikiyordu bi cay birazda ondan bundan aldim doyurduk karnimizi öf bende hiç dayanamam sıcak simit poğaçaya,afiyet olsun Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 öf bende hiç dayanamam sıcak simit poğaçaya,afiyet olsun Aynen abi arkadaslar yemege bekliyordu ektim vallaha dayanamadim buyur gel adanaya birgün beraber olsun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Aynen abi arkadaslar yemege bekliyordu ektim vallaha dayanamadim buyur gel adanaya birgün beraber olsun İnşaallah kardeşim sağolasın Yorum bağlantısı
Recommended Posts