Mehmet Kaya 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Ama iyi yiyici Hakan Onu bilmem mi abi. Çok iyi yiyici. Göbekten belli zaten Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Olmuş Afiyet olsun Ben bunun tarifini istiyorum abi haftasonu aileye yemek benden 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Ben bunun tarifini istiyorum abi haftasonu aileye yemek benden Mükremin abi vermiş tarifi. Bir bak. Ben burda kasabıma telefon ediyorum sağolsun 10 yapıyor Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ne yapacan Bu bana özel kahvaltım Bunu da akşam eve gidince yiyecem,dün gece yaptım kuzu etinden sote Demiştim size Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 1. Resim : o ne la tost mu o tost dediğin 2. Resim: afiyet olsun güzel görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 bak damak tadımız benziyor,hemen hemen aynı tostun içmalzemeleri,bende salça ve yağ sürerim içine,ama benimkiler köy salçası ve tereyağı seninki gibi bakkal salçası ve margarin değil ayrıca sosis olmaz tostun içinde,domates güzel olur Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Mükremin abi vermiş tarifi. Bir bak. Ben burda kasabıma telefon ediyorum sağolsun 10 yapıyor Afiyetler olsun ozaman abi elin degmisken 1 numarali tosttan alabilirmiyiz Haftasonlari vazgecilmez kahvaltim kasarli patatesli sicacik gözleme Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ordan bakkal salçasımı görünüyor. Sen hiç hayatında biber salçası yaptın mı canım. Ellerimle yaptığım biber saçası var canım lazım mı. Not: biber salçasını dışardan aldık yiyemedik. Kendimiz yapıyoruz. Ama bunda yok salç Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ordan bakkal salçasımı görünüyor. Sen hiç hayatında biber salçası yaptın mı canım. Ellerimle yaptığım biber saçası var canım lazım mı. Not: biber salçasını dışardan aldık yiyemedik. Kendimiz yapıyoruz. Ama bunda yok salç bakkal salçası gibi duruyor,çok açık rengi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Mükremin Abimin "Tepsi Köftesi", Mehmet Abimin "Kilis/Antakya Tavası" Afiyet olsun. Eeee, yorumlar nasıldı? Beğenildi mi? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Hakan Erken'in bu konuya uzak olduğunu az evvel gözlerimle canlı canlı gördüm.. Caaaanımmm eti kömürde yaktıı.. Heyecan yaptım Hakan erken yiyici takımında Çok zorlandım hocam,kimsede al şunu sen ye demedi Ama iyi yiyici Hakan Abi işimiz bu Onu bilmem mi abi. Çok iyi yiyici. Göbekten belli zaten Göbekmi ? sen göbek görmemişsin...akşam hepsini masaya koyduk Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Bu bana özel kahvaltım ... Bunu da akşam eve gidince yiyecem,dün gece yaptım kuzu etinden sote ... Demiştim size İyi bari bu sefer yemeden fotolamak aklına gelmiş Afiyet olsun.. 1. Resim : o ne la tost mu o tost dediğin ... 2. Resim: afiyet olsun güzel görünüyor. "Tostumu yedim, seni bekliyorum" Çıkss. Olmamış. Sucuklar ve salam biraz pişirilmeli, kaşar daha bol olmalı, mümkünatı varsa harbi tost kaşarı olup, önce kısık ateşteki tavada kaşar dağılmadan eritilmeli, sonra ekmek sucuk ve salamın yağına batırılmalı, güzel salçalanmalı, önce sucuklar en alta, üzerine sosisler, üzerine spatula ile tavadan alınan kaşarlar konmalı, makine sıcaklığına göre 1-2 dakika ön bastırma sonrası ekmeğin her iki tarafı güzelce yağlanmalı, sonra 2 dakika daha basstırılarak tost afiyetle yenmeli Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 İyi bari bu sefer yemeden fotolamak aklına gelmiş Afiyet olsun.. "Tostumu yedim, seni bekliyorum" Çıkss. Olmamış. Sucuklar ve salam biraz pişirilmeli, kaşar daha bol olmalı, mümkünatı varsa harbi tost kaşarı olup, önce kısık ateşteki tavada kaşar dağılmadan eritilmeli, sonra ekmek sucuk ve salamın yağına batırılmalı, güzel salçalanmalı, önce sucuklar en alta, üzerine sosisler, üzerine spatula ile tavadan alınan kaşarlar konmalı, makine sıcaklığına göre 1-2 dakika ön bastırma sonrası ekmeğin her iki tarafı güzelce yağlanmalı, sonra 2 dakika daha basstırılarak tost afiyetle yenmeli Afiyet olsun.. sağol kerem aynı benim yaptığım tostu tarif etmişsin kerem,nasıl güzel dimi benim tostum gece gece bana kuzu sote yaptırdınız ya Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Eeee, yorumlar nasıldı? Beğenildi mi? Yorumlar 10 numara. Hanımın öyle etle filan arası yoktur. Ama bunu çok beğendi. Yarım kg kıyma var, yarım kg den fazla sebze malzemesi var.. Bu arada 1,4 çay bardağı suda koydum pişirirken (netten sağlamasını yaptım senin formülün) Sadece naneyi biraz fazla kaçırmışım galiba ve tuz koymayı unutmuşum Gerisi harika. Tavalarım bile özel, toprak.. Tüm malzemeleri ince ince ellerimle doğradım, blendırdan geçerek kolaya kaçmadım. Yalnız acı biber salçası ile kıymayı yoğururken ellerin yandı. Hala yanıyorlar Sabahın vazgeçilmezi. Ne o öyle? Sulu et yemeği gibi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 sağol kerem aynı benim yaptığım tostu tarif etmişsin kerem,nasıl güzel dimi benim tostum gece gece bana kuzu sote yaptırdınız ya Aynen senin tostun Gece gece iyidir o.. Çalışan kesim, eve geç gelenler mecburen geceden yapıp, ertesi gün yiyiyor yemeklerini maalesef. Bizi bu hale düşürenler utansın.. Bakma ben 17:30 gibi evde oluyorumda erken yapıyorum Mehmet kaya hocam tostu sanat için yapar Tost mu sanat içindir? Sanat mı tost içindir? Ben tost için soyunurum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Tost mu sanat içindir? Sanat mı tost içindir? Ben tost için soyunurum Ben tost için film çeker,altın portakala aday olurum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Sabahın vazgeçilmezi. LBG! Sabah sabah, tövbe tövbe. Bunu yedikten sonra inşaata gidip bi kamyon harç karmak lazım. Yorumlar 10 numara. Hanımın öyle etle filan arası yoktur. Ama bunu çok beğendi. Yarım kg kıyma var, yarım kg den fazla sebze malzemesi var.. Bu arada 1,4 çay bardağı suda koydum pişirirken (netten sağlamasını yaptım senin formülün) Sadece naneyi biraz fazla kaçırmışım galiba ve tuz koymayı unutmuşum Gerisi harika. Tavalarım bile özel, toprak.. Tüm malzemeleri ince ince ellerimle doğradım, blendırdan geçerek kolaya kaçmadım. Yalnız acı biber salçası ile kıymayı yoğururken ellerin yandı. Hala yanıyorlar Ne o öyle? Sulu et yemeği gibi Bu yemeğin bir çok güzel tarafı var. Önce hafif bir et yemeği. Ancak ağırlama açısından ağır sayılabilecek bir yemek. İcra açısından ise çok pratik. Masraf açısından çok makul. Yapım süresi açısından mükemmel. Lezzet olarak da 10 numara bir yemek. Bence tam olarak dar zamanlarda, aniden gelen ağır misafire uyacak pratik bir yemek. At fırına pişsin dursun, sen pilav ve püre ile ilgilen. Doğru mudur? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ben tost için film çeker,altın portakala aday olurum tostu yerkenmi,yaparkenmi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 tostu yerkenmi,yaparkenmi Senaryosunu yazsam yeter Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ne oluyor size be? Tost diyorlar, soyunurum diyorlar, film diyorlar. La havle.... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 LBG! Sabah sabah, tövbe tövbe. Bunu yedikten sonra inşaata gidip bi kamyon harç karmak lazım. Bu yemeğin bir çok güzel tarafı var. Önce hafif bir et yemeği. Ancak ağırlama açısından ağır sayılabilecek bir yemek. İcra açısından ise çok pratik. Masraf açısından çok makul. Yapım süresi açısından mükemmel. Lezzet olarak da 10 numara bir yemek. Bence tam olarak dar zamanlarda, aniden gelen ağır misafire uyacak pratik bir yemek. At fırına pişsin dursun, sen pilav ve püre ile ilgilen. Doğru mudur? Doğrudur abim. Yalnız malzemeleri blendırda yaparsan doğrudur Elle ince işçilik gerektiriyor, biraz zaman alıyor ince ince doğramak. Gerçekten misafirlik lezzetli güzel bir yemek. Bende ufak kase şeklinde güveçler var. Tek kişilik. Misafirlere onlarla yapmayı planlıyorum. Hem güzel bir sunum olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts