İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Misafir

Aklıma ilk gelen görüntü çok ıykkk  :i-ih:Sakın paylaşma abicim...  :D

 

Enginar gibisi var mı ya? Güzel bir dolmasını yapacan. Hatta anacım kuşbaşından daha ufak kıyılmış etle yapar.. Ohh. Mis.. (Ben sevmem gerçi :biggrin:

Dediğin için paylaşıyorum...al sana  :D

 

develi_civikli_pidesi.jpg

develicivikli2.jpg

develicivikli4.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Dediğin için paylaşıyorum...al sana  :D

 

....

 

Ohh... Korktuğum şey değilmiş  :D Bildiğin kuşbaşılı pide işte.. Her memleket kendine PİDE den pay çıkarmış. Biri develi cıvıklısı, biri lahmacun, biri etli ekmek, biri bilmemne demişler.. Hepsi genelde pide işte :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Ohh... Korktuğum şey değilmiş  :D Bildiğin kuşbaşılı pide işte.. Her memleket kendine PİDE den pay çıkarmış. Biri develi cıvıklısı, biri lahmacun, biri etli ekmek, biri bilmemne demişler.. Hepsi genelde pide işte :p

Genel olarak aynı şeyler işte... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugün pazar ve piknik günü.

Malzeme hazırlanacak

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Ekmekler salça yağ ve maydanozla hazırlanıyor.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Hakan erken senin için.

Gönderilen Resim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hani bana hani bana :D

Sende mi laf istiyorsun :D

Orada Hakan Erken'in geçen koyduğu bir fotoya istinaden laf çaktım :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Bugün pazar ve piknik günü.Malzeme hazırlanacak
 Allahım sana geliyorum... Eşhedü enla..

yarım şişde sırf kuyruk yağı ataydın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Allahım sana geliyorum... Eşhedü enla..

yarım şişde sırf kuyruk yağı ataydın.

Tam bir şiş. Cila onunla :D

Adamsın dostum neyi yiyeceğini biliyorsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Tam oldu mu, bana dokunuyor :p Ben kimyon atıyorum üstüne 10 nomera oluyor, tabiki yanına soğan da olacak :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tam oldu mu, bana dokunuyor :p Ben kimyon atıyorum üstüne 10 nomera oluyor, tabiki yanına soğan da olacak :p

Kimyon deneyeceğim birgün.

Hep unutuyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Başka bir tarif de vereyim mi :p

Ver bakim.
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kimyon ve tuz, ciğere atacakmış gibi hazırla. Sadece kimyon olmaz..

 

Soğanı, domatesi ve sarmsağı aynı şekil közledin. Kabukları al, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini.

 

İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin ağı ve nar ekşisi ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kimyon ve tuz, ciğere atacakmış gibi hazırla. Sadece kimyon olmaz..

Soğanı, domatesi ve sarmsağı aynı şekil közledin. Kabukları al, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini.

İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin ağı ve nar ekşisi ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak..

Detayı zamanı gelince telefonda alırım
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kimyon ve tuz, ciğere atacakmış gibi hazırla. Sadece kimyon olmaz..

Soğanı, domatesi ve sarmsağı aynı şekil közledin. Kabukları al, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini.

İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin ağı ve nar ekşisi ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak..

Ne tarifi bu bakim??
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

MK denesin beğenirse paylaşırım. Tarifte eksik 2 parça şey var :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ne tarifi bu bakim??

Bende anlamadım. Yapım aşamasında online bağlanacağım.

Ama Mert söylemişse kesin güzeldir. Damak tadımız yakın. Deneyeceğim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Soğan Domates Sarımsak maydanoz olurda kötü olur mu tadı..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hani nerede tepsi köftesi?

Mert, öyle sonu ucu olmayan tarif verirsen karışır kafalar tabi.. Neymiş bakim bu kimyonlu dalga dümen?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dalga dümen, değil nimet nimet  :mangal:  :punish:

 

Kimyonla merak ettiğin ne?

 

Kuzunun kuyruk yağı bi şişe diziyorsun, atıyorsun mangala, hafif yanmaya başlamadan alıyorsun. Ekmeğin arasına çekiyorsun. Üzerine kimyon ve tuz atıp, soğanını ekliyorsun. Hoppp yutuyorsun..

 

Orucum niyetliyim bugün, mümkünse bu konuya çağırmayın :p

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Allah kabul etsin kardeşim..  :good1: Herşeyi yazmıştın ama kuyruk yağı yoktu. O sebeple kimyonla ne yaptığını merak ettik  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

DSC_0194.jpg

 

DSC_0195.jpg

 

DSC_0198.jpg

 

DSC_0200.jpg


 

Orucum niyetliyim bugün, mümkünse bu konuya çağırmayın :p

 

Allah kabul etsin.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...