Mehmet Kaya 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Turpun güzelliğine bakkk.. Bulamıyoruz böyle şey buralarda yaa Adres ver kargoya vereyim. Şimdi pazara gidiyorum zaten. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 İlk koyduğum karışığın fiyatı 20tl. 2 kişlik o da Mezeler salatalar dahil. 78 tl ödemiştim. Çok iyi hatırlıyorum. Çok komik hikayesi var çünkü Bu porsiyon 1.5 kişilik bundan 2 tane 1 tane de 1 kişilik toplam 4 kişilik 1 sürahi ayran ve aşağıdakiler. Bitince takviye yapıldı. .. Toplam hesap 30 tl Biz Avrupa da yaşıyoruz ya. Burada fiyatlar yuro üzerinden sanırım Ben hesabınıza yatırıyım para. Kargo ile kebap gönderin bana Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Biz Avrupa da yaşıyoruz ya. Burada fiyatlar yuro üzerinden sanırım Ben hesabınıza yatırıyım para. Kargo ile kebap gönderin bana Sen buraya gel Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Sen buraya gel İstiyorum, inşallah 2 sene sonra abicim Şöyleki malum 15 gün yıllık izin. Bu sene 1 haftasını çeşitli zamanlarda acil durumlar adına ayırdım. Haziran başı 1 haftasınıda Antalya tatili için. Size zaman kalmadı şimdilik En kısa sürede inşallah. Sizide Çorba kebabı yemeye ben beklerim buralara Şaka şaka kuzu çevirme yada tandır yaparız Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 İstiyorum, inşallah 2 sene sonra abicim Şöyleki malum 15 gün yıllık izin. Bu sene 1 haftasını çeşitli zamanlarda acil durumlar adına ayırdım. Haziran başı 1 haftasınıda Antalya tatili için. Size zaman kalmadı şimdilik En kısa sürede inşallah. Sizide Çorba kebabı yemeye ben beklerim buralara Şaka şaka kuzu çevirme yada tandır yaparız İnşallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Memlekette 1 liraya 3 kilo portakal ya da mandalina alabiliyorken şimdi burada 2 tl ye bir kilo alıyorum Bilemedik değerini memleketin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Ne yesem ki Resimler sana yardımcı olsun Hakan abim yoğunsa eksikliğini aratmayalım Özel kebap, içinde döner var Eyvallah kardeşim...yoğunsak bir sebebi var... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Resimler sana yardımcı olsun .... Eyvallah kardeşim...yoğunsak bir sebebi var... .... Öldürücü darbeyi indirdin yine abim.. Efsane geri döndü.. Yokluğunu aratmamaya çalıştık Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Hako yarın artık Ben devam edeyim o zaman... Öldürücü darbeyi indirdin yine abim.. Efsane geri döndü.. Yokluğunu aratmamaya çalıştık Afiyet olsun.. İşimiz bu... yokluğumuzu aratmamışsın bravo buyur gel canım beraber olsun.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Elinden geleni ardına koma Koymam merak etme Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Ben devam edeyim o zaman... İşimiz bu... yokluğumuzu aratmamışsın bravo buyur gel canım beraber olsun.. Sağolasın abim. Geçen çarşamba geldim. 1 pide arası Bereket Döner çaktım Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Sağolasın abim. Geçen çarşamba geldim. 1 pide arası Bereket Döner çaktım Yarasın kardeşime...löp löp et olsun bedeninde.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yarasın kardeşime...löp löp et olsun bedeninde.. Yer kalmadı bedenimde Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yer kalmadı bedenimde Git biraz spor yap ve yak Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Git biraz spor yap ve yak Kısmet bakalım... Ancak ben spora karşıyım. O kadar para verip yediğimiz şeyleri neden tekrar para verip yakmaya uğraşıyoruz anlamış değilim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Kısmet bakalım... Ancak ben spora karşıyım. O kadar para verip yediğimiz şeyleri neden tekrar para verip yakmaya uğraşıyoruz anlamış değilim Mantıklı bir yaklaşım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Şu dürümün içindekiler hiç aslına uygun değil, hiç olmamış 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Tefferuata gerek yok...fiyatıda altta tutmak için öyle yapıyorlar,yoksa mekan full olmaz... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Şu dürümün içindekiler hiç aslına uygun değil, hiç olmamış Bence tadına bakmadan yorum yapma.. Şşştt, aloooo Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 İyi de zaten koymuş koyacağı şeyi. Fazlalıklar var, kuru soğan domates ve maydanoz nane yeter Bence tadına bakmadan yorum yapma.. Şşştt, aloooo Yahu, mebaağının bağrından kopmuşuz.. Teferuat gerisi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts