İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Mert Yeldan

Tekrar bak :p

Kerem pişmiş soğanı heryerde yapmazlar.

Abi ne diyor bu arkadaş :p

Nar ekşisini dökeceksin o soğanın üstüne, banacan lavaşı..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ve o kadar çeşit soğan salatasını Adana Urfa Antep Hatay kebapçılarında bulursun.

Tekrar bak :p

Abi ne diyor bu arkadaş :p

Nar ekşisini dökeceksin o soğanın üstüne, banacan lavaşı..

La bi git. Bugünkü programı iptal ettik. Moralim bozuk. Aklım da kaldı :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ve o kadar çeşit soğan salatasını Adana Urfa Antep Hatay kebapçılarında bulursun.

La bi git. Bugünkü programı iptal ettik. Moralim bozuk. Aklım da kaldı :)

Abi, tüm sülale şuan Adana'da, sabah 6 da aradılar ciğere gidiyoruz diye.. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi, tüm sülale şuan Adana'da, sabah 6 da aradılar ciğere gidiyoruz diye.. :(

Yazık sana. İçin kan ağlıyordur.

Şu an Pozantı mevkisinde olmalıydın. (Gerçi özel durum var)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bir de bizim şöyle bir kebap olayımız var :p

327610_2355290885342_900685172_o.jpg

326632_2355291285352_1360768344_o.jpg

Kebap, beyti, tike, tavuk sebillll :)

Yazık sana. İçin kan ağlıyordur.
Şu an Pozantı mevkisinde olmalıydın. (Gerçi özel durum var)

Sorma ya neyse az kaldı kurbana diye kendimi avutuyorum :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Adanalıyıgh diyon yani  :good1:  :flowers: Garpuzu kapıylamı yiyiyonuz?  :fiuw:  ;)

:D

Kalmadı artık güzel Adana karpuzu.. Suriyeden gelenler, yanlış tohumlar derken bitti :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Bir de bizim şöyle bir kebap olayımız var :p

..

Kebap, beyti, tike, tavuk sebillll :)

Sorma ya neyse az kaldı kurbana diye kendimi avutuyorum :(

Oy oy oy..  :dribble:  :dribble: Şimdi acıkmaya başladım. :biggrin: İşte buradaki kebapçılar tırt. En fazla çorba gibi yapıyorlar kebabı  :(​ kısmet oralara gitmek nasip olur inşallah..

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Son paylaşımı yapayım :p

Bol kepçe :p öğlen 3 e kadar açık..

Ortaya karışık söylüyorsun kişi adeti kadar böyle geliyor :p

89571016154a11e3abd122000ae907cd_6.jpg

Kıyma, et, tavuk, pişmiş kırmızı yeşil biber domates soğan vs vs 

He yine aynı şekilde soğan salatası :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Oy oy oy..  :dribble:  :dribble: Şimdi acıkmaya başladım. :biggrin: İşte buradaki kebapçılar tırt. En fazla çorba gibi yapıyorlar kebabı  : :( kısmet oralara gitmek nasip olur inşallah..

Ben buraya geldiğimde ilk gün dediğim şey size burada et diye başka bir şey yediriyorlar ama çözemedim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben buraya geldiğimde ilk gün dediğim şey size burada et diye başka bir şey yediriyorlar ama çözemedim.

doğru demişsin.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hala alışamadım dana etine. Kuzu alıyorum, bizim oralara hiç benzemiyor. Kokuyor, tad benzemiyor.. Bırakılır mı güzelim memleketim.. ahhhh

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
Gönderilen Resim bir resim de benden olsun. Tam da şu an önümdeki görüntü :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Son paylaşımı yapayım

Bol kepçe öğlen 3 e kadar açık..

Ortaya karışık söylüyorsun kişi adeti kadar böyle geliyor

Kıyma, et, tavuk, pişmiş kırmızı yeşil biber domates soğan vs vs 

He yine aynı şekilde soğan salatası :p

Ortaya söylenen bu tip yemekleri sevmem. Sen az yedin, ben çok yedim, sonuncu lokmayı satmak için laf kalabalıklığı, başkası alınca içinden söylediklerin vs. Geriyor beni, stres yapıyorum yerken. Önümdeki tabakta olacak hepsi. Yalnız ben yiyeceğim. ben ben ben  :crazy:  :crazy:

bir resim de benden olsun. Tam da şu an önümdeki görüntü :)

Abim naptın sabah sabah ya?? Daha erken değilmi? Bu saatte bunu yersen, öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde neler yersin düşünemiyorum  :shok:  :D Afiye bal şeker olsun :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

bir resim de benden olsun. Tam da şu an önümdeki görüntü :)

Offffffff afiyet olsun.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Gerçi sende şöyle güzel bir Söğürme Kebabı beklerdik ama :good1:  Bununla da idare edeceğiz artık  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Offffffff afiyet olsun.

Senin plana noldu atıp tutuyodun :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ortaya söylenen bu tip yemekleri sevmem. Sen az yedin, ben çok yedim, sonuncu lokmayı satmak için laf kalabalıklığı, başkası alınca içinden söylediklerin vs. Geriyor beni, stres yapıyorum yerken. Önümdeki tabakta olacak hepsi. Yalnız ben yiyeceğim. ben ben ben :crazy::crazy:

Abim naptın sabah sabah ya?? Daha erken değilmi? Bu saatte bunu yersen, öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde neler yersin düşünemiyorum :shok::D Afiye bal şeker olsun :good1:

Kerem o yüzden böyle yerde toplu söylenen yerde 3 kişiysen 6 kişilik söyleyeceksin.

Bir gün arkadaş doyana kadar et yemek istiyorum dedi.

Hadi İskenderun'a gidelim dedim. Gittik.

Liman çöp şişe gittik. 4 kişiyiz. Eşlerle beraber.

Ilk parti 20 şiş, sonra 10ar sipariş geçtik. Arkadaş yeter doydum dedi. 10 tane daha istedim baktım arkadaş yemeyince doyduğunu anladım.

Toplam 70 şiş :D

Arkadaş ohhhhhhh çekti. Ortaya gelen bu şekilde gelecek :D doyana kadar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Gerçi sende şöyle güzel bir Söğürme Kebabı beklerdik ama :good1: Bununla da idare edeceğiz artık :D

Ortaya söylenen bu tip yemekleri sevmem. Sen az yedin, ben çok yedim, sonuncu lokmayı satmak için laf kalabalıklığı, başkası alınca içinden söylediklerin vs. Geriyor beni, stres yapıyorum yerken. Önümdeki tabakta olacak hepsi. Yalnız ben yiyeceğim. ben ben ben :crazy::crazy:

Abim naptın sabah sabah ya?? Daha erken değilmi? Bu saatte bunu yersen, öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde neler yersin düşünemiyorum :shok::D Afiye bal şeker olsun :good1:

Söğürme için iki gün öncesinden kendimi hazırlamam lazım :) sabah bir vesile ile başka bir şehire geçmem gerekti orada da meşhur bir yermiş. Sanırım Emmi bilir :) hepinizin adına yedim desem gönlünüzü alır mıyım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Senin plana noldu atıp tutuyodun :D

Şimdi karar aldım yarına gideceğim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kerem o yüzden böyle yerde toplu söylenen yerde 3 kişiysen 6 kişilik söyleyeceksin.

Bir gün arkadaş doyana kadar et yemek istiyorum dedi.

Hadi İskenderun'a gidelim dedim. Gittik.

Liman çöp şişe gittik. 4 kişiyiz. Eşlerle beraber.

Ilk parti 20 şiş, sonra 10ar sipariş geçtik. Arkadaş yeter doydum dedi. 10 tane daha istedim baktım arkadaş yemeyince doyduğunu anladım.

Toplam 70 şiş : :D

Arkadaş ohhhhhhh çekti. Ortaya gelen bu şekilde gelecek :D doyana kadar :D

Abi burada şişin tanesi 12-20 Tl arası. 70 şiş kemiksiz (içecek, salata vs olmadan) en az 800 Tl üzerinde olur. Aperatiflerle 1.000 Tl yi geçer. Oda tırt mekanda. İyi bir kebapçıya maaşı bırakmak lazım  :D Oraya geldiğimde en az 20 şiş temiz  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi burada şişin tanesi 12-20 Tl arası. 70 şiş kemiksiz (içecek, salata vs olmadan) en az 800 Tl üzerinde olur. Aperatiflerle 1.000 Tl yi geçer. Oda tırt mekanda. İyi bir kebapçıya maaşı bırakmak lazım  :D Oraya geldiğimde en az 20 şiş temiz  ;)  :D

İlk koyduğum karışığın fiyatı 20tl. 2 kişlik o da :p Mezeler salatalar dahil.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi burada şişin tanesi 12-20 Tl arası. 70 şiş kemiksiz (içecek, salata vs olmadan) en az 800 Tl üzerinde olur. Aperatiflerle 1.000 Tl yi geçer. Oda tırt mekanda. İyi bir kebapçıya maaşı bırakmak lazım :D Oraya geldiğimde en az 20 şiş temiz ;):D

78 tl ödemiştim. Çok iyi hatırlıyorum. Çok komik hikayesi var çünkü :D

Gönderilen Resim

Bu porsiyon 1.5 kişilik bundan 2 tane 1 tane de 1 kişilik toplam 4 kişilik 1 sürahi ayran ve aşağıdakiler. Bitince takviye yapıldı.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Toplam hesap 30 tl

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

bameryzu.jpg

Turpun güzelliğine bakkk.. Bulamıyoruz böyle şey buralarda yaa :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Söğürme için iki gün öncesinden kendimi hazırlamam lazım :) sabah bir vesile ile başka bir şehire geçmem gerekti orada da meşhur bir yermiş. Sanırım Emmi bilir :) hepinizin adına yedim desem gönlünüzü alır mıyım :)

Gönlümüz senin olsun Abicim. Ne demek. Afiyetler olsun  :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...