İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Evet menü iyidi bugünde  :biggrin:

...

Afiyet olsun  :biggrin:

Hiç M.K. ya göre değil. Badılcan var içinde  :tongue: Afiyet olsun..Ama yemeğin yanına patates ve ketschup gitmemiş  ;)

Robert e selamlar, hörmetler  :thank_you2:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hiç M.K. ya göre değil. Badılcan var içinde  :tongue: Afiyet olsun..Ama yemeğin yanına patates ve ketschup gitmemiş  ;)

Ştandart tarifede onlar yok zaten kerem...ilave olarak eklettim  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bitmez bu patlıcanla etin sevdası :fiuw:

Evet abi, patlıcan yemeklerine et çok yakışır, yanına birde süzme yoğurttan cacık oldumu. Yeme de yanında yat.  :ahci:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu aşkın önüne çok engel çıktı ama başaramadılar... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Dış mihraklar!! :angry:

Avuçlarını yalasınlar,bizler bu topraklarda varolduğumuz sürece bu aşk ölümsüzdür... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hele birde Hünkar Beğendi olunca işin adı... M.K. 10 defa sevmem desin. H.E. nin mantyıları gibi müptelası olur valla. Birde ben yaparsam  :ahci:  :good1:  :dribble:  

Yorum bağlantısı
Misafir

Hele birde Hünkar Beğendi olunca işin adı... M.K. 10 defa sevmem desin. H.E. nin mantyıları gibi müptelası olur valla. Birde ben yaparsam  :ahci:  :good1:  :dribble:  

Yapma yaa  :ahci:

Yorum bağlantısı
Misafir

Yapma yaa  :ahci:

Lisedeyken Hünkar Beğendi ile yarışma kazanmışlığım var. İyi yaparım, yaptım  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Lisedeyken Hünkar Beğendi ile yarışma kazanmışlığım var. İyi yaparım, yaptım  ;)  :biggrin:

:shok:  :shok:  Sen neymişsin be usta  :mangal:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bizim de bir yarışma procemiz var :crazy:  Gençler arasında iyi kebap yapma, ihtiyarlar arasında iyi kebap yeme yarışması düzenleyeceğiz. :spiteful:

Yorum bağlantısı
Misafir

Musakka...

Bizim de bir yarışma procemiz var :crazy:  Gençler arasında iyi kebap yapma, ihtiyarlar arasında iyi kebap yeme yarışması düzenleyeceğiz. :spiteful:

Siz büyüklerimiz,bizim gibi bebeleri doyurmaktan büyük keyif alırsınız ama...bunu yapamayız  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çok hastayım çookk...  :brr:  :sick: Gözüm yemek memek görmüyor  :( Bir iyileşiyim müdahil olucam olaylara ;)

Geçmiş olsun Kerem... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Musakka...

Siz büyüklerimiz,bizim gibi bebeleri doyurmaktan büyük keyif alırsınız ama...bunu yapamayız  

Siz tüm malzemeleri alın, yol masraflarını karşılayın, ortamı hazırlayın.. En kral doyurucu olarak yemeklerin tümü benden  :good1:  :yes:  :D

Geçmiş olsun Kerem... :)

Sağolasın Serkan Abim.. Ardından 5 defa daha hastalanıp iyileştim ama olsun :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçmiş olsun X 5 Kerem... :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun X 5 Kerem... :D

Bu arada bana sticker şablonlarını gönderecektin. Arada kaynadı  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu arada bana sticker şablonlarını gönderecektin. Arada kaynadı  :fiuw:

Geçmiş olsun +1, sen daha orada mısın ?  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Siz tüm malzemeleri alın, yol masraflarını karşılayın, ortamı hazırlayın.. En kral doyurucu olarak yemeklerin tümü benden  :good1:  :yes:  :D

Dabi dabi, bütün yarışmalarda öyle oluyor ya.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...