Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Evet menü iyidi bugünde ... Afiyet olsun Hiç M.K. ya göre değil. Badılcan var içinde Afiyet olsun..Ama yemeğin yanına patates ve ketschup gitmemiş Robert e selamlar, hörmetler Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Hiç M.K. ya göre değil. Badılcan var içinde Afiyet olsun..Ama yemeğin yanına patates ve ketschup gitmemiş Ştandart tarifede onlar yok zaten kerem...ilave olarak eklettim Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bitmez bu patlıcanla etin sevdası Evet abi, patlıcan yemeklerine et çok yakışır, yanına birde süzme yoğurttan cacık oldumu. Yeme de yanında yat. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bitmez bu patlıcanla etin sevdası Bu aşkın önüne çok engel çıktı ama başaramadılar... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bu aşkın önüne çok engel çıktı ama başaramadılar... Dış mihraklar!! Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Dış mihraklar!! Avuçlarını yalasınlar,bizler bu topraklarda varolduğumuz sürece bu aşk ölümsüzdür... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bitmez bu patlıcanla etin sevdası Hele birde Hünkar Beğendi olunca işin adı... M.K. 10 defa sevmem desin. H.E. nin mantyıları gibi müptelası olur valla. Birde ben yaparsam Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Hele birde Hünkar Beğendi olunca işin adı... M.K. 10 defa sevmem desin. H.E. nin mantyıları gibi müptelası olur valla. Birde ben yaparsam Yapma yaa Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Yapma yaa Lisedeyken Hünkar Beğendi ile yarışma kazanmışlığım var. İyi yaparım, yaptım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Lisedeyken Hünkar Beğendi ile yarışma kazanmışlığım var. İyi yaparım, yaptım Sen neymişsin be usta Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Lisedeyken Hünkar Beğendi ile yarışma kazanmışlığım var. İyi yaparım, yaptım Bizim de bir yarışma procemiz var Gençler arasında iyi kebap yapma, ihtiyarlar arasında iyi kebap yeme yarışması düzenleyeceğiz. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Musakka... Bizim de bir yarışma procemiz var Gençler arasında iyi kebap yapma, ihtiyarlar arasında iyi kebap yeme yarışması düzenleyeceğiz. Siz büyüklerimiz,bizim gibi bebeleri doyurmaktan büyük keyif alırsınız ama...bunu yapamayız Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Çok hastayım çookk... Gözüm yemek memek görmüyor Bir iyileşiyim müdahil olucam olaylara Geçmiş olsun Kerem... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bizim de bir yarışma procemiz var Gençler arasında iyi kebap yapma, ihtiyarlar arasında iyi kebap yeme yarışması düzenleyeceğiz. Musakka... Siz büyüklerimiz,bizim gibi bebeleri doyurmaktan büyük keyif alırsınız ama...bunu yapamayız Siz tüm malzemeleri alın, yol masraflarını karşılayın, ortamı hazırlayın.. En kral doyurucu olarak yemeklerin tümü benden Geçmiş olsun Kerem... Sağolasın Serkan Abim.. Ardından 5 defa daha hastalanıp iyileştim ama olsun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Sağolasın Serkan Abim.. Ardından 5 defa daha hastalanıp iyileştim ama olsun Geçmiş olsun X 5 Kerem... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Geçmiş olsun X 5 Kerem... Bu arada bana sticker şablonlarını gönderecektin. Arada kaynadı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bu arada bana sticker şablonlarını gönderecektin. Arada kaynadı Geçmiş olsun +1, sen daha orada mısın ? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Siz tüm malzemeleri alın, yol masraflarını karşılayın, ortamı hazırlayın.. En kral doyurucu olarak yemeklerin tümü benden Sağolasın Serkan Abim.. Ardından 5 defa daha hastalanıp iyileştim ama olsun Dabi dabi, bütün yarışmalarda öyle oluyor ya.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts