İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Korhan Şenörer

2014-03-20_12-06-09_715.jpg

Lokantamızın yemek çeşitleri :)

2014-03-20_12-07-58_795.jpg

Az porsiyon talaş kebabı

2014-03-20_12-16-30_507.jpg

Az porsiyon kaşarlı tavuk tandır

2014-03-20_12-08-05_238.jpg

Az pilav

2014-03-20_12-23-09_180.jpg

Tahinli cevizli kemalpaşa tatlısı (4X4) 4 Çeker yani :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Tansiyonum düşüyor...  :pilot:

İniş takımları açılmazsa vay haline.... :shok:

Bu arada Korhan mutfağa "çıkarma" yapmış. :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abi bugün et yok :(

Mehmetcim, bizde zaten haftada 2-3 gün öğlenleri dışarı çıkıyoruz, onun dışında tabldota devam. Zaten öğle yemeklerinde et yedim yedim yoksa, hanımın etle pek arası yok akşamları sebze yemeklerine talim ediyoruz. Sadece haftasonları bana ait , evde haftasonları et tavuk balık vs yapıyorum. Haftaiçi akşam zebzeye devam.  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İniş takımları açılmazsa vay haline.... :shok:

Esp devrede abi  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Abi mutfağın içine girmedim, lokantaya girince zaten yemeklerin olduğu bölüm görünüyor, önce güzelçe seçemiyorsun, çünkü hepsi çok güzel karar vermek zor oluyor, zar zor karar verdikten sonra da getiriyorlar zaten.  :D  Yemeklerin yanında sınırsız zeytinyağlı salata ve sınırsız çay var sonrasında da..

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Korhan abi insan 1 çeşit et yemeğ yer. Kaşarlı tavuk açılmıyor bende.. Kamu personeli olmak varmış  :fiuw:  :D  :D Afiyet olsun..

Tatlıda olmamış. Sırf ceviz. Nerede bunun Kemal Paşaları?  :i-ih:  :i-ih:  :fiuw:

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bunu siz istediniz :D

Barış, intikam çığlıkları duyuyorum sanki  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Korhan abi insan 1 çeşit et yemeğ yer. Kaşarlı tavuk açılmıyor bende.. Kamu personeli olmak varmış  :fiuw:  :D  :D Afiyet olsun..

Keremcim, çoğu kişi pek beğenmez ama burası sanayide bir lokanta, fiyatlar da çok uygun, et aldığı kasabı da biliyoruz, gördüğün az porsiyon et yemekleri 4 tl, tam porsiyon 8 tl, 2 porsiyon az yemek+1 porsiyon az pilav+1 tatlı toplam 15 tl  :good1:  Salata ve çay şirketten. Güngör usta makedon göçmeni bu işi biliyor, Yemekler biraz yağlı gibi görünsede çok leziz. 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmetcim, bizde zaten haftada 2-3 gün öğlenleri dışarı çıkıyoruz, onun dışında tabldota devam. Zaten öğle yemeklerinde et yedim yedim yoksa, hanımın etle pek arası yok akşamları sebze yemeklerine talim ediyoruz. Sadece haftasonları bana ait , evde haftasonları et tavuk balık vs yapıyorum. Haftaiçi akşam zebzeye devam.  :biggrin:

Afiyet olsun abi.

Hanım çok şükür eti seviyor artık.

Oğlan tam etcil.

Bizde de sebze pişer :D

Etli Bamba

Etli Bezelye

Etli Taze fasulye

Etli kuru fasülye

Etli Nohut

Kıymalı Ispanak yemeği

:sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Kilo verme tedbirleri kapsamında genelde hep az porsiyon yiyorum, (İşe yarıyor mu peki, hala aynı kilodayım nedense :tongue: ) Az porsiyon bile doyuruyor çoğu zaman, bol kepçe yani.  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kilo verme tedbirleri kapsamında genelde hep az porsiyon yiyorum, (İşe yarıyor mu peki, hala aynı kilodayım nedense :tongue: ) Az porsiyon bile doyuruyor çoğu zaman, bol kepçe yani.  :D  :D

Abi ben zayıflamak istediğimde yemekte lokma almadan 1-1.5 litre ayran içiyorum :D

Ondan sonra her lokmada 1 bardak ayran :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Tatlıda olmamış. Sırf ceviz. Nerede bunun Kemal Paşaları?  :i-ih:  :i-ih:  :fiuw:

Biz bunun adını neden 4x4 koyduk sanıyorsun.  :D  :D

Şimdi biraz çalışıp yediklerimi eriteyim  :D  İstikamet sistem odası... Marş marş...

Yorum bağlantısı
Misafir

Evet abicim. Doğru bir diyet taktiği. Az porsiyon 5 cins yemek toplamda 3 porsiyon  :p  :D Aynı ben :bravo:  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evet abicim. Doğru bir diyet taktiği. Az porsiyon 5 cins yemek toplamda 3 porsiyon  :p  :D Aynı ben :bravo:  :good1:  :nazar:

:sandalye:

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben zayıflamak istediğimde yemekte lokma almadan 1-1.5 litre ayran içiyorum :D

Ondan sonra her lokmada 1 bardak ayran :D

Taktiğe bak  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Taktiğe bak  :biggrin:

6 kilo verdim :D

Hala koruyorum :D

Elfreninin ne olduğunu anladın umarım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

6 kilo verdim :D

Hala koruyorum :D

Elfreninin ne olduğunu anladın umarım :D

Biliyorum merak etme...ama bizde yok direk boşta bırakıyoruz  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Biliyorum merak etme...ama bizde yok direk boşta bırakıyoruz  :biggrin:

Bizde biliyoruz :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O zaman al boşaaaa :D

Olmaz canım.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...