Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Lokantamızın yemek çeşitleri Az porsiyon talaş kebabı Az porsiyon kaşarlı tavuk tandır Az pilav Tahinli cevizli kemalpaşa tatlısı (4X4) 4 Çeker yani 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tansiyonum düşüyor... İniş takımları açılmazsa vay haline.... Bu arada Korhan mutfağa "çıkarma" yapmış. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Abi bugün et yok Mehmetcim, bizde zaten haftada 2-3 gün öğlenleri dışarı çıkıyoruz, onun dışında tabldota devam. Zaten öğle yemeklerinde et yedim yedim yoksa, hanımın etle pek arası yok akşamları sebze yemeklerine talim ediyoruz. Sadece haftasonları bana ait , evde haftasonları et tavuk balık vs yapıyorum. Haftaiçi akşam zebzeye devam. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 İniş takımları açılmazsa vay haline.... Bu arada Korhan mutfağa "çıkarma" yapmış. Esp devrede abi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 (düzenlendi) Bu arada Korhan mutfağa "çıkarma" yapmış. Abi mutfağın içine girmedim, lokantaya girince zaten yemeklerin olduğu bölüm görünüyor, önce güzelçe seçemiyorsun, çünkü hepsi çok güzel karar vermek zor oluyor, zar zor karar verdikten sonra da getiriyorlar zaten. Yemeklerin yanında sınırsız zeytinyağlı salata ve sınırsız çay var sonrasında da.. 20 Mart 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 (düzenlendi) Korhan abi insan 1 çeşit et yemeğ yer. Kaşarlı tavuk açılmıyor bende.. Kamu personeli olmak varmış Afiyet olsun.. Tatlıda olmamış. Sırf ceviz. Nerede bunun Kemal Paşaları? 20 Mart 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bunu siz istediniz Barış, intikam çığlıkları duyuyorum sanki Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 (düzenlendi) Korhan abi insan 1 çeşit et yemeğ yer. Kaşarlı tavuk açılmıyor bende.. Kamu personeli olmak varmış Afiyet olsun.. Keremcim, çoğu kişi pek beğenmez ama burası sanayide bir lokanta, fiyatlar da çok uygun, et aldığı kasabı da biliyoruz, gördüğün az porsiyon et yemekleri 4 tl, tam porsiyon 8 tl, 2 porsiyon az yemek+1 porsiyon az pilav+1 tatlı toplam 15 tl Salata ve çay şirketten. Güngör usta makedon göçmeni bu işi biliyor, Yemekler biraz yağlı gibi görünsede çok leziz. 20 Mart 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Mehmetcim, bizde zaten haftada 2-3 gün öğlenleri dışarı çıkıyoruz, onun dışında tabldota devam. Zaten öğle yemeklerinde et yedim yedim yoksa, hanımın etle pek arası yok akşamları sebze yemeklerine talim ediyoruz. Sadece haftasonları bana ait , evde haftasonları et tavuk balık vs yapıyorum. Haftaiçi akşam zebzeye devam. Afiyet olsun abi. Hanım çok şükür eti seviyor artık. Oğlan tam etcil. Bizde de sebze pişer Etli Bamba Etli Bezelye Etli Taze fasulye Etli kuru fasülye Etli Nohut Kıymalı Ispanak yemeği 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Kilo verme tedbirleri kapsamında genelde hep az porsiyon yiyorum, (İşe yarıyor mu peki, hala aynı kilodayım nedense ) Az porsiyon bile doyuruyor çoğu zaman, bol kepçe yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Kilo verme tedbirleri kapsamında genelde hep az porsiyon yiyorum, (İşe yarıyor mu peki, hala aynı kilodayım nedense ) Az porsiyon bile doyuruyor çoğu zaman, bol kepçe yani. Abi ben zayıflamak istediğimde yemekte lokma almadan 1-1.5 litre ayran içiyorum Ondan sonra her lokmada 1 bardak ayran 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tatlıda olmamış. Sırf ceviz. Nerede bunun Kemal Paşaları? Biz bunun adını neden 4x4 koyduk sanıyorsun. Şimdi biraz çalışıp yediklerimi eriteyim İstikamet sistem odası... Marş marş... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Kilo verme tedbirleri kapsamında genelde hep az porsiyon yiyorum, (İşe yarıyor mu peki, hala aynı kilodayım nedense ) Az porsiyon bile doyuruyor çoğu zaman, bol kepçe yani. Evet abicim. Doğru bir diyet taktiği. Az porsiyon 5 cins yemek toplamda 3 porsiyon Aynı ben Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Evet abicim. Doğru bir diyet taktiği. Az porsiyon 5 cins yemek toplamda 3 porsiyon Aynı ben Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Abi ben zayıflamak istediğimde yemekte lokma almadan 1-1.5 litre ayran içiyorum Ondan sonra her lokmada 1 bardak ayran Taktiğe bak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Taktiğe bak 6 kilo verdim Hala koruyorum Elfreninin ne olduğunu anladın umarım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 6 kilo verdim Hala koruyorum Elfreninin ne olduğunu anladın umarım Biliyorum merak etme...ama bizde yok direk boşta bırakıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Biliyorum merak etme...ama bizde yok direk boşta bırakıyoruz Bizde biliyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Sıra bende sanırım...bir yemek yiyip geliyorum hemen Yorum bağlantısı
Recommended Posts