Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Yenmez bu sıcak sıcak. Yaşta var. Dikkat et kendine.. Midene yazık Oy oy oy...... Afiyet olsun..Oldu oldu Biz neyiz ?Gıskanma sen. Sen biliyon Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Biz neyiz ? Bir dahaki organizasyona bakıp ona göre karar verecez. Biz neyiz ? http://www.youtube.com/watch?v=Lj7LM8oP11w Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Oldu oldu :)Gıskanma sen. Sen biliyon Bir dahaki organizasyona bakıp ona göre karar verecez. Herkeş yerini bilmeli... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Ben mantıyı yemekten saymıyorum. Hamurla et arasında kalmış sıkışmış bir şey. Olsa da olur olmasa da Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Ben mantıyı yemekten saymıyorum. Hamurla et arasında kalmış sıkışmış bir şey. Olsa da olur olmasa da Mert benim içinde öyleydi. Taaaaaki Hakan Erken'in annesinin yaptığını yiyene kadar. En son Hakan'dan 2 kilo etli 2 kilo boş sipariş verdim. Orda birine yaptırdı. Bugün öğlen evi aradım akşama mantı canım çekti dedim. Düşün artık. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Mert benim içinde öyleydi. Taaaaaki Hakan Erken'in annesinin yaptığını yiyene kadar. En son Hakan'dan 2 kilo etli 2 kilo boş sipariş verdim. Orda birine yaptırdı. Bugün öğlen evi aradım akşama mantı canım çekti dedim. Düşün artık. Yok abi yine de görüşüm değişmez Hani belki yemek nasip olursa belkiiii 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Ben mantıyı yemekten saymıyorum. Hamurla et arasında kalmış sıkışmış bir şey. Olsa da olur olmasa da Mert mantı yenmez mi yaa? Bir oturuşta 4 tabağa kadar yolu var. Sınırları zorlarıımmm. Mert benim içinde öyleydi. Taaaaaki Hakan Erken'in annesinin yaptığını yiyene kadar. En son Hakan'dan 2 kilo etli 2 kilo boş sipariş verdim. Orda birine yaptırdı. Bugün öğlen evi aradım akşama mantı canım çekti dedim. Düşün artık. Afiyet olsun hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Mert mantı yenmez mi yaa? Bir oturuşta 4 tabağa kadar yolu var. Sınırları zorlarıımmm. Afiyet olsun hocam. Abi Mert'le aynı görüşteyim. Taakiiii Hakan Erken kardeşlerimde yiyene kadar. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Abi Mert'le aynı görüşteyim. Taakiiii Hakan Erken kardeşlerimde yiyene kadar. Fotoğraftan belli zaten ne kadar lezzetli olduğu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tadı müthiş. Adres Hakan erken. Ooooo afiyet olsun hocam... Ben mantıyı yemekten saymıyorum. Hamurla et arasında kalmış sıkışmış bir şey. Olsa da olur olmasa da MK da böyle havadan sıkıyordu şimdi müdavimi oldu... Mert benim içinde öyleydi. Taaaaaki Hakan Erken'in annesinin yaptığını yiyene kadar. En son Hakan'dan 2 kilo etli 2 kilo boş sipariş verdim. Orda birine yaptırdı. Bugün öğlen evi aradım akşama mantı canım çekti dedim. Düşün artık. Yok abi yine de görüşüm değişmez Hani belki yemek nasip olursa belkiiii Blörf yapma bana Mert mantı yenmez mi yaa? Bir oturuşta 4 tabağa kadar yolu var. Sınırları zorlarıımmm. Afiyet olsun hocam. Korhan abi maşallah 4 tabak Yerim de yokluğunu aramam hani Olsada yesek mesajları bunlar Abi Mert'le aynı görüşteyim. Taakiiii Hakan Erken kardeşlerimde yiyene kadar. Ne demişler büyük lokma ye,büyük söz söyleme Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Korhan abi maşallah 4 tabak Niye şaşırdın anlamadım :unsure2: Sen kendini tanımıyorsun galiba 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Niye şaşırdın anlamadım :unsure2: Sen kendini tanımıyorsun galiba Ben maks.3 tabak yiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Ben maks.3 tabak yiyorum Peki üstüne cila niyetine yediğin sarma ve dolmalar Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 (düzenlendi) Peki üstüne cila niyetine yediğin sarma ve dolmalar Şuan konumuz mantı değil mi ? ben diğerlerinden bahsetmiyorum zaten 20 Mart 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bugün ki en güzel et yemekleri için fotoğraflar yaklaşık bir saat sonra benden gelecek. Bekleyin . Az kaldı. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bugün ki en güzel et yemekleri için fotoğraflar yaklaşık bir saat sonra benden gelecek. Bekleyin . Az kaldı. Sen de mi Korhan? Hadi bakalım başlayın bombardımana; Bizim mönü: Tabldot Yemek Listesi Mercimek çorba (186Kcal) Alabalık tava (607Kcal) Alternatif yemek: Etsiz bakla yemeği (213Kcal) Yeşil salata (80Kcal) İrmik helvası (435Kcal) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bugün ki en güzel et yemekleri için fotoğraflar yaklaşık bir saat sonra benden gelecek. Bekleyin . Az kaldı. Abi bugün et yok Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bugün ki en güzel et yemekleri için fotoğraflar yaklaşık bir saat sonra benden gelecek. Bekleyin . Az kaldı. Hemen karınımızı içine çekiyoruz ve bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bugün de fırından bu geldi. Elhamdülillah doyduk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bugün de fırından bu geldi. Elhamdülillah doyduk İyimiş ya...içecek ne vardı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 İyimiş ya...içecek ne vardı ? Ayran veya çay. Ben ayranı tercih ettim. ARkasından çay içtim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Afiyet olsun gardaşıma...bende ne yesem acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts