Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 O zaman sizin foruma girişinizi 30 günlüğüne engelleyelim Noldu kebap kardeşliği. Hani kuzu tandır kaburga yoldaşlığı. İkidakkadasatışsmilesinden.ondan.:D:D Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Noldu kebap kardeşliği. Hani kuzu tandır kaburga yoldaşlığı. İkidakkadasatışsmilesinden.ondan.:D:D Kuzu varsa hallederiz Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 hakan sen de yapabiliyonmu bunlardan Resimlerden anlaşıldığı üzere biz yiyici grupta yer alıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Noldu kebap kardeşliği. Hani kuzu tandır kaburga yoldaşlığı. İkidakkadasatışsmilesinden.ondan. :D:D Siz istediniz Bizden yana sorun yok hakan sen de yapabiliyonmu bunlardan He ya gel gel yapıyor. Yeme işini hamakta nargile keyfini iyi yapıyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Siz istediniz Bizden yana sorun yok He ya gel gel yapıyor. Yeme işini hamakta nargile keyfini iyi yapıyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 He ya gel gel yapıyor. Yeme işini hamakta nargile keyfini iyi yapıyor Aranılan eleman bulundu hiç belli olmuyo Mk yazmış bak Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Tabldot Yemek Listesi Brokoli çorba (142Kcal) Kadınbudu köfte/ domates-biber (412Kcal) Soslu makarna (295Kcal) Şöbiyet (406Kcal O fotoları oraya koyuyorsunuz ya, Allahınızdan bulun diyorum. Elime düşersiniz. Sanki eksiktiniz de bir de Erol çıktı, Barış çıktı, Mert çıktı, Kerem zaten lapacının önde gideni....... İntikaaaam. Brokoli miiii? Allahtan diğer yemekler idare eder. Şöbiyet eğer antepli bir usta tarafından yapıldıysa fovorilerimdendir. Afiyet olsun abi. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Brokoli miiii? Allahtan diğer yemekler idare eder. Şöbiyet eğer antepli bir usta tarafından yapıldıysa fovorilerimdendir. Afiyet olsun abi. Yok öyle bir tatlı..... Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Sıcak yeni geldi Ya Mehmet bey olmaz yaa, bu saatte yapılmaz bu işkence, 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Sıcak yeni geldi Sayfayı aşağı yukarı hareket ettirince gerçek gibi oluyorlar...ama elliyemiyorsun bende yaparım Bizede böyle biri lazım...servis çok geç kalıyor mk yetişemiyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Bizede böyle biri lazım...servis çok geç kalıyor mk yetişemiyor yeme yatma işini demiştim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 yeme yatma işini demiştim Kontenjanlarımız dolu bu kısımda Biz çalışan ekip arıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 öfff hocanın tatlıya bakBarış yemin ederim o kadar sıcaktı ki ağzım yandı. Adama taze yap getir demiştim. Adam ocaktan almış getirmiş. Arkadaş atandığı için ikram etti. Arkadaş nasıl teşekkür ediyor Ya Mehmet bey olmaz yaa, bu saatte yapılmaz bu işkence Abi kusura bakma Kontenjanlarımız dolu bu kısımda Biz çalışan ekip arıyoruzDaha ne olsun Sen ve Hk (Gerçi Mangal yaktı nerdeyse ormanı yakıyordu :D )yeter yatmaya. Barış çalışacak adam lazım :D Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Daha ne olsun Sen ve Hk (Gerçi Mangal yaktı nerdeyse ormanı yakıyordu :D )yeter yatmaya. Barış çalışacak adam lazım :D Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Sıcak yeni geldi Yenmez bu sıcak sıcak. Yaşta var. Dikkat et kendine.. Midene yazık Oy oy oy...... Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Yenmez bu sıcak sıcak. Yaşta var. Dikkat et kendine.. Midene yazık Oy oy oy...... Afiyet olsun.. Diyene bak çay demle Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Barış yemin ederim o kadar sıcaktı ki ağzım yandı. Adama taze yap getir demiştim. Adam ocaktan almış getirmiş. Arkadaş atandığı için ikram etti. Arkadaş nasıl teşekkür ediyor Abi kusura bakma Daha ne olsun Sen ve Hk (Gerçi Mangal yaktı nerdeyse ormanı yakıyordu :D )yeter yatmaya. Barış çalışacak adam lazım :D çalışmak benim işim,ne iş olsa yaparım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 çalışmak benim işim,ne iş olsa yaparım Hah şöyle ol yaa Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 çalışmak benim işim,ne iş olsa yaparım Canımsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts