Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Artık düşün programın büyüklüğünü Harbi merak ettim şimdi...bendemi bir organizasyon yapsam şimdi... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Kalaylanmış bakır tava olacak üzerine folyo kapatmayı unutma,,,çok deli olur, en kısa zamanda ustalığını görelim Abim bakır tava bulmam sıkıntı olur. Alimyon tepsi yada döküm tava ile idare edicem artık Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Yahu siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım ki, böyle resimlerde koyulmaz ki Bunlara bak git ondan sonra Terbiyeli köfte Salçalı bulgur pilavı Salata Tulumba tatlısına saldır olur mu ya Bize de yazık bize de günah ya...... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Yahu siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım ki, böyle resimlerde koyulmaz ki Bunlara bak git ondan sonra Terbiyeli köfte Salçalı bulgur pilavı Salata Tulumba tatlısına saldır olur mu ya Bize de yazık bize de günah ya...... Gel beraber olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Bir hızla çıktım şirketten kendimi et lokantasından buldum... Mideye iniş süresi yaklaşı 8 dk. Yahu siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım ki, böyle resimlerde koyulmaz ki Bunlara bak git ondan sonra Terbiyeli köfte Salçalı bulgur pilavı Salata Tulumba tatlısına saldır olur mu ya Bize de yazık bize de günah ya...... Gel abi gel Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 öff bu nasıl lahmacun ya harika gözüküyor afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Ramazan ayında bu konu kilitlenmeli kesinlikle Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 öff bu nasıl lahmacun ya harika gözüküyor afiyet olsun Etli ekmek bu barış...ne lahmacunu Ramazan ayında bu konu kilitlenmeli kesinlikle Sırta 100 kırbaç yemiş gibi oluyorsun valla Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Anzel et lokantası... Reklamda yapmışız Afiyet olsun.. Bizde dalyan köfteye talim ettik.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 ikiside aynı sonuçta Konu komple et o zaman,direk kasaba gidelim Anzel et lokantası... Reklamda yapmışız Afiyet olsun.. Bizde dalyan köfteye talim ettik.. E tanıtım yapılmalı ki yolu düşenler,nerede ne yerim kaygısı yaşamamalı Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Tabldot Yemek Listesi Brokoli çorba (142Kcal) Kadınbudu köfte/ domates-biber (412Kcal) Soslu makarna (295Kcal) Şöbiyet (406Kcal O fotoları oraya koyuyorsunuz ya, Allahınızdan bulun diyorum. Elime düşersiniz. Sanki eksiktiniz de bir de Erol çıktı, Barış çıktı, Mert çıktı, Kerem zaten lapacının önde gideni....... İntikaaaam. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Ramazan ayında bu konu kilitlenmeli kesinlikle Siz yenisiniz galiba :D Ramazan ayında sahur ve iftar ayrı ayrı konuları olur siz cümbüşü görün Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Tabldot Yemek Listesi Brokoli çorba (142Kcal) Kadınbudu köfte/ domates-biber (412Kcal) Soslu makarna (295Kcal) Şöbiyet (406Kcal O fotoları oraya koyuyorsunuz ya, Allahınızdan bulun diyorum. Elime düşersiniz. Sanki eksiktiniz de bir de Erol çıktı, Barış çıktı, Mert çıktı, Kerem zaten lapacının önde gideni....... İntikaaaam. Abi giderek çoğalıyoruz Siz yenisiniz galiba Ramazan ayında sahur ve iftar ayrı ayrı konuları olur siz cümbüşü görün Kırbacı boşuna yazmadık Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Abi sende Kcal leri koyuyosun ya canımız çekiyo napalım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Tabldot Yemek Listesi Brokoli çorba (142Kcal) Kadınbudu köfte/ domates-biber (412Kcal) Soslu makarna (295Kcal) Şöbiyet (406Kcal O fotoları oraya koyuyorsunuz ya, Allahınızdan bulun diyorum. Elime düşersiniz. Sanki eksiktiniz de bir de Erol çıktı, Barış çıktı, Mert çıktı, Kerem zaten lapacının önde gideni....... İntikaaaam. Bu ne ya İhtiyar yemeği gibi Senin eline düşelim abi. Yazın gördük eline düştük. O ele can gurban Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Abi sende Kcal leri koyuyosun ya canımız çekiyo napalım Açıkcası resim olmadan kcal'ler beni tahrik etmiyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Tabldot Yemek Listesi Brokoli çorba (142Kcal) Kadınbudu köfte/ domates-biber (412Kcal) Soslu makarna (295Kcal) Şöbiyet (406Kcal O fotoları oraya koyuyorsunuz ya, Allahınızdan bulun diyorum. Elime düşersiniz. Sanki eksiktiniz de bir de Erol çıktı, Barış çıktı, Mert çıktı, Kerem zaten lapacının önde gideni....... İntikaaaam. Mükremin abi kendimi frenlemiş halim bu .Gaza gelmekten uzak duruyorum bende neleeer neler.ne gün yüzü görmemiş etçil insan mönüleri tarifleri var. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Bu ne ya İhtiyar yemeği gibi Senin eline düşelim abi. Yazın gördük eline düştük. O ele can gurban Ne ihtiyarı,ne güzel yemek işte... Bak burada haklısın....keşke olsada yine pişirip doyursa bizi mükremin abi... Şu manzaraya bak... Vay beeee... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Siz yenisiniz galiba :D Ramazan ayında sahur ve iftar ayrı ayrı konuları olur siz cümbüşü görün Yeni düşmüşem abey.Siye diyem Ramazanda üstüme gelmeyin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Yeni düşmüşem abey. Siye diyem Ramazanda üstüme gelmeyin. O zaman sizin foruma girişinizi 30 günlüğüne engelleyelim Ne ihtiyarı,ne güzel yemek işte... Bak burada haklısın....keşke olsada yine pişirip doyursa bizi mükremin abi... Şu manzaraya bak... Vay beeee... O günü gerçekten özlüyorum. Bu yazı iple çekiyorum. Çok güzel muhabbetli bir gündü Yorum bağlantısı
Recommended Posts