Mert Yeldan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Öğlen menüm -Etli Kuru Fasulye -Şehriyeli Pirinç Pilavı -Soğan -Fırın Sütlaç Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Stoklar sağlam galiba Kardeşim sağolsun Hanım şimdi stokları kesti. Evdeki bitsin. Taşınırken onunla uğraştırma beni diyor Öğlen menüm -Etli Kuru Fasulye -Şehriyeli Pirinç Pilavı :good1: :good1: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Öğlen menüm -Etli Kuru Fasulye -Şehriyeli Pirinç Pilavı -Soğan -Fırın Sütlaç Ohh iyimiş Kardeşim sağolsun Hanım şimdi stokları kesti. Evdeki bitsin. Taşınırken onunla uğraştırma beni diyor Sende sağol kardeşim...bir telefona bakar o iş,sen iste yeter... La ye gitsin boşver...yollarım ben saaa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Anamın yaptığı gibi olmuyor ama.. Kuzu kaburga ile yapardı.. Gurbet işte Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Anamın yaptığı gibi olmuyor ama.. Kuzu kaburga ile yapardı.. Gurbet işte La bi susssssssssss susssssssssssssss Şimdi bak dışardan ne söylersem söyliyeyim kesmez beni Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Anamın yaptığı gibi olmuyor ama.. Kuzu kaburga ile yapardı.. Gurbet işte Güveçtede fena oluyor...boğazından süzülüp gidiyor,çiğnemeye bile gerek kalmadan La bi susssssssssss susssssssssssssss Şimdi bak dışardan ne söylersem söyliyeyim kesmez beni Bu güveçten çıkma kurudur...resim made in hakanerken.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 (düzenlendi) La bi susssssssssss susssssssssssssss Şimdi bak dışardan ne söylersem söyliyeyim kesmez beni Abi, vallahi annemin yaptığı gibi olmuyor. Gittiğim her bölgede yörede yedim fasulye ama annemin yaptığı başka bi lezzetli olurdu. Az biraz acı pul biber atardı, bir de ev yapımı biber salçası olunca lezzeti muazzam oluyor. Güveçtede fena oluyor...boğazından süzülüp gidiyor,çiğnemeye bile gerek kalmadan Güveç de güzel de ne bilim annemin yaptığı bi başka 19 Mart 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Abi, vallahi annemin yaptığı gibi olmuyor. Gittiğim her bölgede yörede yedim fasulye ama annemin yaptığı başka bi lezzetli olurdu. Az biraz acı pul biber atardı, bir de ev yapımı biber salçası olunca lezzeti muazzam oluyor. Güveç de güzel de ne bilim annemin yaptığı bi başka Annelerimizin yaptıkları hiç birşeyin tadına eşit olamaz zaten... Kuşbaşılı pide siprişi geçtim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Abi, vallahi annemin yaptığı gibi olmuyor. Gittiğim her bölgede yörede yedim fasulye ama annemin yaptığı başka bi lezzetli olurdu. Az biraz acı pul biber atardı, bir de ev yapımı biber salçası olunca lezzeti muazzam oluyor. Güveç de güzel de ne bilim annemin yaptığı bi başka Kardeş hanım annemden çok daha güzel yapıyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Kardeş hanım annemden çok daha güzel yapıyor Yenge yanındamı yoksa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Yenge yanındamı yoksa Beni kimle karıştırdın canım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Beni kimle karıştırdın canım Bilmem başka kim var ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Pardon o HK'ydı yaa Bilmem Hanımın yemekleri gerçekten çok güzel oluyor. Bu göbek nerden çıktı sanıyorsun. Gerçi şu anda 87 de sabitledim El frenini çektim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Okurken ağzımın içinde salyalar oluştu...bu nasıl bir yazıdır ya Canlı değil ama yakın zamanda midemden geçti bunlar...tekrarlasammı acaba ? Hava sıcak. Bence başka alternatif bak. Kokarsın abi fırında patlıcanlı köftenin hası nasıl yapılır biliyormusun.. patlıcanları alaca alaca kestin. 3cm 3cm doğradın yağda hafif dönderdin, sonra kağıt havluda yağını aldın daha sonra bakır tavayı aldın dibine çok az zeytin yağı döktün sonra dibine kabuğu soyulmuş domates rendesi yle bir tabaka oluşturdun,,, kuzu kıymayı aldın, sadece karabiber hafif tuzla yoğurdun ve yarım saat beklettin sonra yuvarlak şekilde bir patlıcan, içine bir diş sarımsak sapladın bitişiğine köfte, böyle böyle birkaç tur attırdın daha sonra üzerine birkaç parça tere yağı doğradın ve domates sosunu tekrar boca ettin fırınladın o fırından çıktımı o sarımsaklar ete ve patlıcana bir nüfus eder, bir diktatörlük oluştururki pehpehpeh kizir oğlu mustafa.... Oy oy oy, of of of, ay ay ay, mmmmmm... Çok kısa zamanda yapacağım bunu. Canlı canlı, fotoğraflarıyla burada Gözümde canlandırmak bile güzeldi...sende bu işi iyi biliyormuşsun Seviyormusun kapuskayı ? Tam gözümde canlandırıyordum, gözüm döndü birden Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Hava sıcak. Bence başka alternatif bak. Kokarsın Oy oy oy, of of of, ay ay ay, mmmmmm... Çok kısa zamanda yapacağım bunu. Canlı canlı, fotoğraflarıyla burada Tam gözümde canlandırıyordum, gözüm döndü birden Şuan ne yiyeceğime karar veremiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Esp varmı ? Esp ile şim yok Zaten Elfreninde Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Kardeş hanım annemden çok daha güzel yapıyor Davet edersen tasdikleyip onaylamış olurum Tayin isteyecem, Maraş Hatay Adana Antep dörtlüsünde birine 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Davet edersen tasdikleyip onaylamış olurum Tayin isteyecem, Maraş Hatay Adana Antep dörtlüsünde birine Gel gel bak neler göreceksin Bu arada Cumartesi gününe bu konuyu uçuracak program yaptım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Oy oy oy, of of of, ay ay ay, mmmmmm... Çok kısa zamanda yapacağım bunu. Canlı canlı, fotoğraflarıyla burada Kalaylanmış bakır tava olacak üzerine folyo kapatmayı unutma,,,çok deli olur, en kısa zamanda ustalığını görelim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Esp ile şim yok Zaten Elfreninde Sen işi biliyorsun... Davet edersen tasdikleyip onaylamış olurum Tayin isteyecem, Maraş Hatay Adana Antep dörtlüsünde birine Özel sektörde tayin imkanı olsa bende çoktan maraşa yerleşmiştim Gel gel bak neler göreceksin Bu arada Cumartesi gününe bu konuyu uçuracak program yaptım Ne işler çeviriyorsun sen,daha bugün çarşamba ya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Ne işler çeviriyorsun sen,daha bugün çarşamba ya Artık düşün programın büyüklüğünü Yorum bağlantısı
Recommended Posts