İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Valla abi hiç yemedim :biggrin: 1 kaç kere niyetlendik gittik,yok kalmadı dediler,yok ateş söndü dediler vs.. :(

Antep te veya Maraş ta yiyecez  o zaman haberin olsun. Bakma sen MK nın öyle söylediğine tadımlık ta olsa yiyeceğiz.....

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben bundan hiç yemedim biliyormusun  :(

:D

Gel hafta sonu yapam sana ellerimle gardaşş  ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Antep te veya Maraş ta yiyecez o zaman haberin olsun. Bakma sen MK nın öyle söylediğine tadımlık ta olsa yiyeceğiz.....

Abi afiyet olsun.
Yorum bağlantısı
Misafir

Ortasında "i" yok :D

105 KG :p Made in Adana

Tahminlerim doğruymuş  :biggrin:

Antep te veya Maraş ta yiyecez  o zaman haberin olsun. Bakma sen MK nın öyle söylediğine tadımlık ta olsa yiyeceğiz.....

Oooo tamam abi..

Gel hafta sonu yapam sana ellerimle gardaşş  ;)

Sana kuzuya gelicez sen orada dur  :biggrin:

Abi afiyet olsun.

Sensiz olmaz. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

la bugünde zebze ye :D

Lahmacun kokuları geliyor burnuma  :biggrin:

Kuru fasulye pilav ye :D

Olabilir aslında...turşu varmı yanında  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hafta sonu için şöyle bir tava'mı yapsak ya  :unsure2:  Valla yönetime şikayet edecem bu sayfayı kaldıralım diye  :)  her ne kadar bu sayfaya bakmak istemesem de dayanamayıp bakıyorum ve sonuç ' göbeksiz erkek balkonsuz ev ' meselesi   :D  :D

bu resimde her bir köfte patlıcan arasına bir diş sarımsak saplayacaksın fırına vermeden domatesin kabuğunu soyup içini  rendeleyip üzerine bir tabaka döşeyip fırınlayacaksın,,, ondan sonra   vay...  vay.. vay.. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

bu resimde her bir köfte patlıcan arasına bir diş sarımsak saplayacaksın fırına vermeden domatesin kabuğunu soyup içini  rendeleyip üzerine bir tabaka döşeyip fırınlayacaksın,,, ondan sonra   vay...  vay.. vay.. :)

Okurken ağzımın içinde salyalar oluştu...bu nasıl bir yazıdır ya  :biggrin:

oof harika görüküyor,canlımı resimler :D

Canlı değil ama yakın zamanda midemden geçti bunlar...tekrarlasammı acaba ? :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Canlı değil ama yakın zamanda midemden geçti bunlar...tekrarlasammı acaba ? :biggrin:

kapuska var öğlen yemekte,gel yiyek :D

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Okurken ağzımın içinde salyalar oluştu...bu nasıl bir yazıdır ya  :biggrin:

abi fırında patlıcanlı köftenin hası nasıl yapılır biliyormusun.. patlıcanları alaca alaca kestin. 3cm   3cm doğradın yağda hafif dönderdin, sonra kağıt havluda yağını aldın daha sonra bakır tavayı aldın dibine çok az zeytin yağı döktün sonra dibine kabuğu soyulmuş domates rendesi yle bir tabaka oluşturdun,,,  kuzu kıymayı aldın, sadece karabiber hafif tuzla yoğurdun ve yarım saat beklettin sonra yuvarlak şekilde bir patlıcan, içine bir diş sarımsak sapladın bitişiğine köfte, böyle böyle birkaç tur attırdın daha sonra üzerine birkaç parça tere yağı doğradın ve domates sosunu tekrar boca ettin fırınladın o fırından çıktımı o sarımsaklar ete ve patlıcana bir nüfus eder, bir diktatörlük oluştururki pehpehpeh kizir oğlu mustafa....

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

kapuska var öğlen yemekte,gel yiyek :D

Afiyet olsun.
Yorum bağlantısı
Misafir

abi fırında patlıcanlı köftenin hası nasıl yapılır biliyormusun.. patlıcanları alaca alaca kestin. 3cm   3cm doğradın yağda hafif dönderdin, sonra kağıt havluda yağını aldın daha sonra bakır tavayı aldın dibine çok az zeytin yağı döktün sonra dibine kabuğu soyulmuş domates rendesi yle bir tabaka oluşturdun,,,  kuzu kıymayı aldın, sadece karabiber hafif tuzla yoğurdun ve yarım saat beklettin sonra yuvarlak şekilde bir patlıcan, içine bir diş sarımsak sapladın bitişiğine köfte, böyle böyle birkaç tur attırdın daha sonra üzerine birkaç parça tere yağı doğradın ve domates sosunu tekrar boca ettin fırınladın o fırından çıktımı o sarımsaklar ete ve patlıcana bir nüfus eder, bir diktatörlük oluştururki pehpehpeh kizir oğlu mustafa....

Gözümde canlandırmak bile güzeldi...sende bu işi iyi biliyormuşsun  :bravo:

Afiyet olsun.

Seviyormusun kapuskayı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi ben yemediğimi dostlara ikram etmem :D

Kuru fasulye pilav ye :D

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff

Ciğerciye git diyeceğim mk lafa giricek şimdi  :D

Nerde o  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben yemediğimi dostlara ikram etmem :D

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff

Nerde o  :D

Mantıyı sevdiren adamım ben  :biggrin:

Yanına bir soğan kırıcan offff

Kadıköyde  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar Mesaj alıntılarından fotoğrafları siliniz :) Biliyorum Cepten zor oluyor  ama lütfen silin :)

Mantıyı sevdiren adamım ben  :biggrin:

Yanına bir soğan kırıcan offff

Kadıköyde  :D

Mantı deme :)

Dur hanımı arıyayım akşama mantı yapalım :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaşlar Mesaj alıntılarından fotoğrafları siliniz :) Biliyorum Cepten zor oluyor  ama lütfen silin :)

Mantı deme :)

Dur hanımı arıyayım akşama mantı yapalım :D

Stoklar sağlam galiba  :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...