Yasir Uslan 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Aydın ın yazdığı satırı tam olarak konuyu bilmeyen birine okuttum. Yaptığı yorum eyvah eyvah dedirtecek cinsten. Demi demi? Bi de benim günahımı alıyo Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Demi demi? Bi de benim günahımı alıyo Aynen abi.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Demi demi? Bi de benim günahımı alıyo ah şu türkçe nere çekersen oraya gidiyo tam olarak nereyi okuttum abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 ah şu türkçe nere çekersen oraya gidiyo tam olarak nereyi okuttum abi Aşağıda çizili kırmızı yeri Sansürsüz canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . hafta içi arada babamgil gidip sulama işlerini yapıyorlar . aslında giderken canlısını denk getirmek lazım Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 aslında şair giderken canlısını denk getirmek lazım derken ; yolda izde diğer bağlardaki CANLI tavuklardan götürmek lazım demiştir . lütfen olayları çarpıtmayalım 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 aslında şair giderken canlısını denk getirmek lazım derken ; yolda izde diğer bağlardaki CANLI tavuklardan götürmek lazım demiştir . lütfen olayları çarpıtmayalım Emin olmak için sordum canım, ne var bunda 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 aslında şair giderken canlısını denk getirmek lazım derken ; yolda izde diğer bağlardaki CANLI tavuklardan götürmek lazım demiştir . lütfen olayları çarpıtmayalım Emin olmak için sordum canım, ne var bunda Türkçe' miz maalesef böyle. Esnek bir dilimiz var. Nereye nasıl çekmek istersen o şekil alabiliyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Klasikleşen bir cuma gününden merhaba.... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Klasikleşen bir cuma gününden merhaba.... Tarkan dan gelsin, "Kış güneşi" Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı yemeklerde.. Saati kaçırdın. Bunlar sabah konulur Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Tarkan dan gelsin, "Kış güneşi" Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı yemeklerde.. Saati kaçırdın. Bunlar sabah konulur Anca yedik ne yapalım Yorum bağlantısı
Murat Gök 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Of of of,tam bi nefis terbiyesi arkadas,afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ya hadi sabah sabah yapıyozda, gece gece yapmayalım bari.. Bundan sonra bu tip konulara bi saat belirleyelim Afiyet olsun Mert.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Ya hadi sabah sabah yapıyozda, gece gece yapmayalım bari.. Bundan sonra bu tip konulara bi saat belirleyelim Afiyet olsun Mert.. Mesela ben bu saatlerde bakıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Mesela ben bu saatlerde bakıyorum Senin için problem değil tabi. İstersen çoktan seçmeli yaparsın.. Cağ lar, dürümler, kebaplar, pideler... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Senin için problem değil tabi. İstersen çoktan seçmeli yaparsın.. Cağ lar, dürümler, kebaplar, pideler... Bugün ne yesem acaba ? bana ne olur yardımcı ol kerem Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Bugün ne yesem acaba ? bana ne olur yardımcı ol kerem Yemeyi mi yoksa hangi yemeği yiyeceğin konusunda yemek seçmende yardımcı olmayı mı ? Ne veriyim abime? Pirzola olabilir, Badılcan kebap; Special kebap; Kaburga ızgara; Kuzu sote; Köfte ızgara; Bonfile/ Büftek tek tek; Bastırmalı kuru fasülye; Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Beyti ve pastırmalı kuru fena geldi bana Ozaman abime yarım beyti, az kuru veriyim. Ortaya bi salata, manda yoğurdu, yanına şalgam mı alırız şıra mı? Öğleden sonra fotoları bekliyoz ozaman.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Ozaman abime yarım beyti, az kuru veriyim. Ortaya bi salata, manda yoğurdu, yanına şalgam mı alırız şıra mı? Öğleden sonra fotoları bekliyoz ozaman.. Süpriz olsun Yorum bağlantısı
Murat Gök 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Simdi sen bize ortaya hepsinden az az yapiyorsun,little little into the middle.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Kaç kaç, durma zaten İskender Kebaba, turşu ve patatesle süsleme yapılıyorsa, yoğurt içine dahil değilse, üzerinde 1-2 parça et (lokum) yoksa, toprak tabakta servis ediliyorsa, o İskender Kebap değil çakma Bursa Kebaptır Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts