İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Nerde tandır? Nerde etli ekmek?  :fiuw:

Gittim gezdim konyayı,etli ekmek yedim,güzeldi.şimdi sırada ankaranın lezzetlerini tatma vakti geldi :)

Yorum bağlantısı

Gittim gezdim konyayı,etli ekmek yedim,güzeldi.şimdi sırada ankaranın lezzetlerini tatma vakti geldi :)

Afiyet olsun.. Foto isterük  :dribble:

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun.. Foto isterük  :dribble:

Aklıma geldi ama çok doluydu mekan napıyo bu adam demesinler diye foto çekmeye utandım :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Eskişehir Balaban Kebap

Resimdeki 1,5 posiyon karışık ızgaralı Balaban, etleri feci terbiyeli resmen pamuk. Eskisehir e yolu düsenlere tavsiye ederim. Taşbaşi carsinin hemen yakininda pasaj içinde.

Gönderilen Resim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

abi naptın full yağ :) adam öldürür o kadar yağ :D

Tereyağ kaliyor tabakta ;) sen nerelerdesin yoksun bayadir komşum ?

Yorum bağlantısı

Eskişehir Balaban Kebap

Resimdeki 1,5 posiyon karışık ızgaralı Balaban, etleri feci terbiyeli resmen pamuk. Eskisehir e yolu düsenlere tavsiye ederim. Taşbaşi carsinin hemen yakininda pasaj içinde.

Afiye olsun. İskender den hallice birşey olmuş bu abi. Bursa da etibol a benzemiş.. Tereyağ eğer doğalsa en kral bitkisel yağdan 10 kat saha sağlıklıdır. I love Karatay ;)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Yok arkadaş, ben kilo, milo veremem. :D  :ahci:  :cerez:  :mangal:  :birthday: Böyle fotoğrafları gördükçe kilo vermek mümkün mü?

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Orada domates bol herhalde  :biggrin:

abi bu yemekleri bizim bağ evi var orda yapıyoruz arkadaşlarla . e bağ evi olduğu için bahçede domates biber bol bol var . giderken 1-2 kilo tavuk alıp gidiyoruz . gerisi belli zaten . böl böl at tepsiye sür fırına :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

abi bu yemekleri bizim bağ evi var orda yapıyoruz arkadaşlarla . e bağ evi olduğu için bahçede domates biber bol bol var . giderken 1-2 kilo tavuk alıp gidiyoruz . gerisi belli zaten . böl böl at tepsiye sür fırına :D

Off off offff 

Yorum bağlantısı

Oldu olacak bağ evindeki tavukları yakalayıp halletseydiniz, orada piliç, kuzu, kaz, ördek vs. yok mu?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Oldu olacak bağ evindeki tavukları yakalayıp halletseydiniz, orada piliç, kuzu, kaz, ördek vs. yok mu?

canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . hafta içi arada babamgil gidip sulama işlerini yapıyorlar . 

aslında giderken canlısını denk getirmek lazım  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Eskişehir Balaban Kebap

Bak şimdi yarında eskişehire gidesim geldi,gitsemmi acaba toplanırmıyız

Yorum bağlantısı

Bak şimdi yarında eskişehire gidesim geldi,gitsemmi acaba toplanırmıyız

Hayat sana güzel be barış  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . hafta içi arada babamgil gidip sulama işlerini yapıyorlar . 

Canlısı derken tavuk mu? :blush:

:fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Canlısı derken tavuk mu? :blush:

:fiuw:

:sandalye: Aydın ın yazdığı satırı tam olarak konuyu bilmeyen birine okuttum. Yaptığı yorum eyvah eyvah dedirtecek cinsten.  :D  :D

:hahahoho:   çok fenasın abi :D

Yorum bağlantısı

:sandalye: Aydın ın yazdığı satırı tam olarak konuyu bilmeyen birine okuttum. Yaptığı yorum eyvah eyvah dedirtecek cinsten.  :D  :D

:D  :D

Yorum bağlantısı

canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . ..... 

Mallar geldi mi? Arap Şükrü....  :D  :D

:D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...