Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Nerde tandır? Nerde etli ekmek? Gittim gezdim konyayı,etli ekmek yedim,güzeldi.şimdi sırada ankaranın lezzetlerini tatma vakti geldi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Gittim gezdim konyayı,etli ekmek yedim,güzeldi.şimdi sırada ankaranın lezzetlerini tatma vakti geldi Afiyet olsun.. Foto isterük Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Afiyet olsun.. Foto isterük Aklıma geldi ama çok doluydu mekan napıyo bu adam demesinler diye foto çekmeye utandım Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Eskişehir Balaban Kebap Resimdeki 1,5 posiyon karışık ızgaralı Balaban, etleri feci terbiyeli resmen pamuk. Eskisehir e yolu düsenlere tavsiye ederim. Taşbaşi carsinin hemen yakininda pasaj içinde. 1 Yorum bağlantısı
Arda Merve 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 abi naptın full yağ adam öldürür o kadar yağ Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 abi naptın full yağ adam öldürür o kadar yağ Tereyağ kaliyor tabakta sen nerelerdesin yoksun bayadir komşum ? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Eskişehir Balaban Kebap Resimdeki 1,5 posiyon karışık ızgaralı Balaban, etleri feci terbiyeli resmen pamuk. Eskisehir e yolu düsenlere tavsiye ederim. Taşbaşi carsinin hemen yakininda pasaj içinde. Afiye olsun. İskender den hallice birşey olmuş bu abi. Bursa da etibol a benzemiş.. Tereyağ eğer doğalsa en kral bitkisel yağdan 10 kat saha sağlıklıdır. I love Karatay Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 (düzenlendi) Yok arkadaş, ben kilo, milo veremem. Böyle fotoğrafları gördükçe kilo vermek mümkün mü? 21 Şubat 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 yemeklerime yoğun istek var Orada domates bol herhalde Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Orada domates bol herhalde abi bu yemekleri bizim bağ evi var orda yapıyoruz arkadaşlarla . e bağ evi olduğu için bahçede domates biber bol bol var . giderken 1-2 kilo tavuk alıp gidiyoruz . gerisi belli zaten . böl böl at tepsiye sür fırına 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 abi bu yemekleri bizim bağ evi var orda yapıyoruz arkadaşlarla . e bağ evi olduğu için bahçede domates biber bol bol var . giderken 1-2 kilo tavuk alıp gidiyoruz . gerisi belli zaten . böl böl at tepsiye sür fırına Off off offff Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 abi bu yemekleri bizim bağ evi var orda yapıyoruz arkadaşlarla . e bağ evi olduğu için bahçede domates biber bol bol var . giderken 1-2 kilo tavuk alıp gidiyoruz . gerisi belli zaten . böl böl at tepsiye sür fırına Oldu olacak bağ evindeki tavukları yakalayıp halletseydiniz, orada piliç, kuzu, kaz, ördek vs. yok mu? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Oldu olacak bağ evindeki tavukları yakalayıp halletseydiniz, orada piliç, kuzu, kaz, ördek vs. yok mu? canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . hafta içi arada babamgil gidip sulama işlerini yapıyorlar . aslında giderken canlısını denk getirmek lazım Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Eskişehir Balaban Kebap Resimdeki 1,5 posiyon karışık ızgaralı Balaban, etleri feci terbiyeli resmen pamuk. Eskisehir e yolu düsenlere tavsiye ederim. Taşbaşi carsinin hemen yakininda pasaj içinde. Bak şimdi yarında eskişehire gidesim geldi,gitsemmi acaba toplanırmıyız Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Bak şimdi yarında eskişehire gidesim geldi,gitsemmi acaba toplanırmıyız Hayat sana güzel be barış Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . hafta içi arada babamgil gidip sulama işlerini yapıyorlar . aslında giderken canlısını denk getirmek lazım Canlısı derken tavuk mu? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Canlısı derken tavuk mu? çok fenasın abi 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 çok fenasın abi İçim kötü değil, ben fesadım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Canlısı derken tavuk mu? Aydın ın yazdığı satırı tam olarak konuyu bilmeyen birine okuttum. Yaptığı yorum eyvah eyvah dedirtecek cinsten. çok fenasın abi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Aydın ın yazdığı satırı tam olarak konuyu bilmeyen birine okuttum. Yaptığı yorum eyvah eyvah dedirtecek cinsten. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 canlı yok abi orda . merkeze 8-10 km uzaklıkta . her cumartesi akşamı arkadaşlarla gidiyoruz . ..... aslında giderken canlısını denk getirmek lazım Mallar geldi mi? Arap Şükrü.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts