İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Çok hastayım çookk...  :brr:  :sick: Gözüm yemek memek görmüyor  :( Bir iyileşiyim müdahil olucam olaylara ;)

Geçmiş olsun kerem,hayırdır ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Çok hastayım çookk...  :brr:  :sick: Gözüm yemek memek görmüyor  :( Bir iyileşiyim müdahil olucam olaylara ;)

Kardeş geçmiş olsun.

Bende bir haftadan beri direniyorum. Bir düşersem hastanede gözümü açarım.

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun kerem,hayırdır ?

Ağır grip (H2N3 değil çok şükür) 2 gündür işe gidemedim.. Bugün halsiz ve bitkin şekilde zar zor geldim.. Klavyeye basasım bile yok  :biggrin: Yoksa o mantılara yorum yapmadan durmazdım  :D

Yorum bağlantısı

Ağır grip (H2N3 değil çok şükür) 2 gündür işe gidemedim.. Bugün halsiz ve bitkin şekilde zar zor geldim.. Klavyeye basasım bile yok  :biggrin: Yoksa o mantılara yorum yapmadan durmazdım  :D

:D  :D   Sıkıntı biz senin yerine yeriz  :D

Yorum bağlantısı

Kardeş geçmiş olsun.

Bende bir haftadan beri direniyorum. Bir düşersem hastanede gözümü açarım.

Sağol Abicim.. Ayaz'ım 1,5 aydır daha yeni yeni iyileşti derken ben düştüm yataklara. Dün serum yedim bitane, fotoğrafını çekmeyi unuttum :D  biraz kendime geldim  :biggrin: Kısmetsizlik Şafak Acar da bu tarafa gelmiş. Çocukla da görüşenmedik, 2 köfte, bi muhabbetin belini kıramadık  :( Amman dikkat et abim. Bol isot, çiğ biber, kivi mivi filan yuvarla sürekli.. Sanada geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun Kerem, sık dişini 1 haftada geçecek. :flowers:

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun Kerem, sık dişini 1 haftada geçecek. :flowers:

Sağolasın Mükremin abi.. İnşallah.. Doktor grip ilacıda yazmadı. Kalp ritmini bozuyormuşlar diye.. Öyle kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum. 1 tane Zyrtec diye ilaç var. İlk gün 5 saat gündüz uykusu yaptı. Biraz kendime geldim. Ardından bir serum. Ohh miss mis  :)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Keremcim, çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Kerem çok geçmiş olsun kardeşim.Acil şifalar dilerim.İki gündür bizim hatunu yakaladı valla bide bronşiti var,durum vahimdi ama,onun kendine has otları var onu kullandı,durum şu anda iyi Allaha şükür..

Yorum bağlantısı

Keremcim, çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin.

Teşekkürler Korhan Abicim. Sağolasın.. Yemek fotosu koyamaz oldum valla  :tongue: Bugün daha iyiyim..

Kerem çok geçmiş olsun kardeşim.Acil şifalar dilerim.İki gündür bizim hatunu yakaladı valla bide bronşiti var,durum vahimdi ama,onun kendine has otları var onu kullandı,durum şu anda iyi Allaha şükür..

Sağol Uğur Abicim.. Size de acil şifalar. Havalar çok tehlikeli bu aralar. Ne sıcak ne soğuk. Nasıl giyineceğimizi bilemiyoruz. Geçen gün 19 dereceyi gördüm dışarıda. Yağışta yok. Heryer mikrop dolu. Çok dikkat etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Teşekkürler Korhan Abicim. Sağolasın.. Yemek fotosu koyamaz oldum valla  :tongue: Bugün daha iyiyim..

Konuya mesaj yazdığını görünce dedim ki: Kerem yine güzel bir tarif paylaşmış, döktürmüş, girip bakayım.. Ama girince bir de baktım ki hasta olmuşşun. Daha iyi olduğuna sevindim, Zaten ne kadar dikkat etsekte gelecekse geliyor işte. Yinede dikkat et sen.  :)

Yorum bağlantısı

Konuya mesaj yazdığını görünce dedim ki: Kerem yine güzel bir tarif paylaşmış, döktürmüş, girip bakayım.. Ama girince bir de baktım ki hasta olmuşşun. Daha iyi olduğuna sevindim, Zaten ne kadar dikkat etsekte gelecekse geliyor işte. Yinede dikkat et sen.  :)

Diyete başladım hasta oldum Abim. Demek ki neymiş, yemek ruhun ve bedenin gıdasıymış. Diyet hasta yaparmış. Siz siz olun, yemeğinizden kısmayın  ;)  :D Bugün güzel bir köfte patlatabilirim. Dur bakalım. Araba bulabilirsek gidecek :)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Diyete başladım hasta oldum Abim. Demek ki neymiş, yemek ruhun ve bedenin gıdasıymış. Diyet hasta yaparmış. Siz siz olun, yemeğinizden kısmayın  ;)  :D Bugün güzel bir köfte patlatabilirim. Dur bakalım. Araba bulabilirsek gidecek :)

Bende o yüzden kısmıyorum zaten göbeksiz Türk erkeği mi olurmuş ?? :D Trakyalı C Max a ne oldu bu arada... :unsure2:

Yorum bağlantısı

Bende o yüzden kısmıyorum zaten göbeksiz Türk erkeği mi olurmuş ?? :D Trakyalı C Max a ne oldu bu arada... :unsure2:

Ellerinden öper abicim :biggrin:  Tam olarak ne oldu derken?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ellerinden öper abicim :biggrin:  Tam olarak ne oldu derken?  :unsure2:

. Dur bakalım. Araba bulabilirsek gidecek :)

Araba bulabilirsek yazmışşın ya, o yüzden sordum. :)

Yorum bağlantısı

:biggrin: İşteyim abim. İşe arabayla gelmiyorum. Araba evde. Ben buradan yemeğe gidebilmek için bir arkadaşın aracını filan ayarlayabilirsek anlamında şettirdim  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

:biggrin: İşteyim abim. İşe arabayla gelmiyorum. Araba evde. Ben buradan yemeğe gidebilmek için bir arkadaşın aracını filan ayarlayabilirsek anlamında şettirdim  :D

:D  :D

Yorum bağlantısı

994851_634148606596044_357803120_n.jpg

Yorum bağlantısı

:D  :D  :D

Konyaya gidiyorum nerede ne yenir nereye gidilir tavsiye alayım dediydin

Hayırlı yolculuklar. Yoksun artık eskisi gibi forumda aktif olarak? İyisin inşallah..

Yorum bağlantısı

:D  :D  :D

Hayırlı yolculuklar. Yoksun artık eskisi gibi forumda aktif olarak? İyisin inşallah..

Sağol iyiyim kerem sorun yok.bir ay ankaradayım kursta bugünde konyayı geziyim dedim akşama dönecem yine ankaraya
Yorum bağlantısı

Sağol iyiyim kerem sorun yok.bir ay ankaradayım kursta bugünde konyayı geziyim dedim akşama dönecem yine ankaraya

İyi tatiller. Sevindim adına. Etli ekmek başta gelir Gonya da bildiğim.. Kayınpeder Akşehir li ama ben pek bilmem oraları..

Yorum bağlantısı

Nerde tandır? Nerde etli ekmek?  :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...