Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Adamın saçları neden gitti sanıyorsun abi... dayanamadılar bu duruma terk ettiler tahiri Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ulen ben kızıyom da bir de Tahir gibi olmak var ha? Ya biz de canımız çektiğinde bulamasaydık Allah korusun AbooooooVışşşşş aneyyyyy Yandığımızın göstergesi. Düşünsene abi fırını olmayan memlette olduğumu. Anam anam anam. Düşünmesi bile kötü. Tahir yazık sana be Adamın saçları neden gitti sanıyorsun abi... dayanamadılar bu duruma terk ettiler tahiri Kılda keramet olsa keçi evliya çelebi olurdu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Aboooooo Vışşşşş aneyyyyy Yandığımızın göstergesi. Düşünsene abi fırını olmayan memlette olduğumu. Anam anam anam. Düşünmesi bile kötü. Tahir yazık sana be Kılda keramet olsa keçi evliya çelebi olurdu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ulen ben kızıyom da bir de Tahir gibi olmak var ha? Ya biz de canımız çektiğinde bulamasaydık Allah korusun Sorma abi ya .... Ankara'ya gelip giderken iyi idi bol bol nefsimi köreltiyordum ama uzun zamandır gelmek nasip olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Sorma abi ya .... Ankara'ya gelip gidirken iyi idi bol bol nefsimi köreltiyordum ama uzun zamandır gelmek nasip olmadı. Whatsapa sakın gelme o zaman Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 "La bize her yer Angara" http://www.youtube.com/watch?v=hUYxMxLv7IY Yamanlar'ı bilen bilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 iyimiş BİZ'i de bilen bilir Buna benziyo dimi? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 (düzenlendi) Hocam burada içine cevizde koyarlar,limonuda sıktınmı ohhh O zaman buradakiler ne abi... Bizim yediklerimiz orjinalmiş...hocam seninkiler sahte ... Dış harcı: 500 gr ince çiğ köftelik bulgur 250 gr yağsız dana kıyma ince çekilmiş (çiğ köftelik) 1/2 bardak irmik 1 yumurta 1 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçası Tuz, karabiber Sıcak su İç harcı: 500 gr kuzu orta yağlı kıyma iki kere çekilmiş 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı 2 adet orta boy soğan 1 bardak kırılmış ceviz 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı kimyon Tuz Karabiber Domatesli ve salçalı sos: 1 kaşık biber salçası 1 kaşık domates salçası 1 adet rendelenmiş domates 3 diş sarımsak 1 kaşık tereyağı 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı nane 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber 1 bardak et ya da tavuk suyu Tuz, karabiber Tarif o kadar yanlış ki; dana değil kuzu eti olur, dışına kıyma değil sırt kısmından yağsız et ve bu et bıçak sırtı ile sıyırarak ezilerek macun hale getirilerek yapılır.Kızartılmaz sıcak su da haşlanır ya da buharda pişirilir 11 Şubat 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Tarif o kadar yanlış ki; dana değil kuzu eti olur, dışına kıyma değil sırt kısmından yağsız et ve bu et bıçak sırtı ile sıyırarak ezilerek macun hale getirilerek yapılır. Kızartılmaz sıcak su da haşlanır ya da buharda pişirilir Biz kızartma yeriz canım. Haşlama yapılacaksa dışına et konur parçalanma olmasın diye. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Biz kızartma yeriz canım. Haşlama yapılacaksa dışına et konur parçalanma olmasın diye. Ben de öyle yazdım ya dışına diye Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ben de öyle yazdım ya dışına diyeKızartılacaksa gerek yok. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Biz kızartma yeriz canım. Haşlama yapılacaksa dışına et konur parçalanma olmasın diye. Ne yumurtası oluyor bunlar ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 BİZ'i de bilen bilir Buna benziyo dimi? Aynen kardeşim.. Emmi ricamızı kırmamış ve voltran smileyi eklemiş saolsun Tarif o kadar yanlış ki; dana değil kuzu eti olur, dışına kıyma değil sırt kısmından yağsız et ve bu et bıçak sırtı ile sıyırarak ezilerek macun hale getirilerek yapılır. Kızartılmaz sıcak su da haşlanır ya da buharda pişirilir Vay sahtekarlar Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Bugün kü öğlen menüsü. Biz burda ıspanağa talim edelim siz orda. cık cık cık ayıp oluyor komtanım, arzederim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Eveeeeeet. Siparişler hazırlandı. Hakan Erken kardeşim İstanbul'da bir ablamıza yaptırdı. Kayseri usulü Özel ev yapımı mantılar hazır. Yarın kargoda. Yapan ablamın durumundan bahsetmedi etseydi o etli olan 2 kilodan fazla olurdu. Kardeşim Hakan sayende mantı sever oldum.1.5 ay sonra ikinci parti hazırlığına başla ablamın eline sağlık kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Eveeeeeet. Siparişler hazırlandı. Hakan Erken kardeşim İstanbul'da bir ablamıza yaptırdı. Kayseri usulü Özel ev yapımı mantılar hazır. Yarın kargoda. Yapan ablamın durumundan bahsetmedi etseydi o etli olan 2 kilodan fazla olurdu. Kardeşim Hakan sayende mantı sever oldum.1.5 ay sonra ikinci parti hazırlığına başla : ablamın eline sağlık kardeşim. Afiyet bal kaymak olsun kardeşim... Sen yeterki iste her zaman mantılar hazır.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Afiyet bal kaymak olsun kardeşim... Sen yeterki iste her zaman mantılar hazır.. Yapan ablanın durumundan bana da (ö.m.) bahsetsen de biz de sipariş etsek? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Yapan ablanın durumundan bana da (ö.m.) bahsetsen de biz de sipariş etsek? Tamam mükremin abi,şimdi yazıyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Çok hastayım çookk... Gözüm yemek memek görmüyor Bir iyileşiyim müdahil olucam olaylara Yorum bağlantısı
Recommended Posts