Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ne diye utanacağım Hele birde 5 kilo mantım gelsin bak ozaman stoklara Canım çekti ya Bugün yarın etli olanda stoklara girince,hemen elinde olacak inşallah.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Canım çekti ya Bugün yarın etli olanda stoklara girince,hemen elinde olacak inşallah.. vışşşşşşşş aneeyyyyyyyyyyyyyy lililililililili :kutlama: :kutlama: Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 vışşşşşşşş aneeyyyyyyyyyyyyyy lililililililili :kutlama: Ama önce benim tadına bakmam lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ama önce benim tadına bakmam lazım Defol git Birde fotoğraf gönderirsin sen şimdi. Hanım bekliyor bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Baktım salata ile olmuyor. Hemen special kebap Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Defol git Birde fotoğraf gönderirsin sen şimdi. Hanım bekliyor bilmiyorum Bu şarkı benden sana gelsin...pardon lahmacun bu yaa Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Tövbe tövbe zaten canım ne zamandır istiyordu, akşama aldıracaksınız bana Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Tövbe tövbe zaten canım ne zamandır istiyordu, akşama aldıracaksınız bana Abi öyle listeyi yazmayla olmuyor,canlı canlı olmalı işte... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Bu şarkı benden sana gelsin...pardon lahmacun bu yaa Hepsi tamam da o domatesleri yedim deme sakın. Git kireç ye daha iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Abi öyle listeyi yazmayla olmuyor,canlı canlı olmalı işte... He zerre kadar canım çekmedi. Akşam bu var Çünkü Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hepsi tamam da o domatesleri yedim deme sakın. Git kireç ye daha iyi. Ne alaka adamlar yemeğede koyuyorlar..yedim valla He zerre kadar canım çekmedi. Akşam bu var Çünkü Hocam bunlar ne ya...çiğnemeden lop lop yutarım ben bunları Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hepsi tamam da o domatesleri yedim deme sakın. Git kireç ye daha iyi.Kıskançlık yapma. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Kıskançlık yapma. Kafada 3 saç var onlarıda burada kaybetti,sataşıyor işte Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hocam bunlar ne ya...çiğnemeden lop lop yutarım ben bunları Bende birazdan öyle yapacağım. Geçen 30 tane vardı yerken elim korkak alıştırdım. Bu sefer sayıyı artırdım. Pişince tepsinin başına geçeceğim sayma kaygım olmadan çökeceğim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Bende birazdan öyle yapacağım. Geçen 30 tane vardı yerken elim korkak alıştırdım. Bu sefer sayıyı artırdım. Pişince tepsinin başına geçeceğim sayma kaygım olmadan çökeceğim Hocam bunların içinde ceviz varmı ? offf yaa offff Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Kıskançlık yapma. Renginde hayır yok ya yenir mi o Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Renginde hayır yok ya yenir mi o Hala çatlıyor. La bi git sen ne yiyeceksen ye Hocam bunların içinde ceviz varmı ? offf yaa offff CeViz ne la. İiçi et dolu etttttt. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hala çatlıyor. La bi git sen ne yiyeceksen ye CeViz ne la. İiçi et dolu etttttt. Ne anlar Kayserili? Sor bakalım mantının içinde badem içi var mıymış? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 (düzenlendi) Renginde hayır yok ya yenir mi o Hala çatlıyor. La bi git sen ne yiyeceksen ye CeViz ne la. İiçi et dolu etttttt. Hocam burada içine cevizde koyarlar,limonuda sıktınmı ohhh Ne anlar Kayserili? Sor bakalım mantının içinde badem içi var mıymış? O zaman buradakiler ne abi... Bizim yediklerimiz orjinalmiş...hocam seninkiler sahte ... Dış harcı: 500 gr ince çiğ köftelik bulgur 250 gr yağsız dana kıyma ince çekilmiş (çiğ köftelik) 1/2 bardak irmik 1 yumurta 1 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçası Tuz, karabiber Sıcak su İç harcı: 500 gr kuzu orta yağlı kıyma iki kere çekilmiş 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı 2 adet orta boy soğan 1 bardak kırılmış ceviz 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı kimyon Tuz Karabiber Domatesli ve salçalı sos: 1 kaşık biber salçası 1 kaşık domates salçası 1 adet rendelenmiş domates 3 diş sarımsak 1 kaşık tereyağı 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı nane 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber 1 bardak et ya da tavuk suyu Tuz, karabiber 11 Şubat 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Cevizle yapan var. Ama bize etli olacak. Ne o lokanta işi gibi. Etten çalıp ceviz. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Cevizle yapan var. Ama bize etli olacak. Ne o lokanta işi gibi. Etten çalıp ceviz. Cevizin kilosuda et kadar pahalı ama,lütfen hak yemiyelim hadi getir şunları artık Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hala çatlıyor. La bi git sen ne yiyeceksen ye CeViz ne la. İiçi et dolu etttttt. Valla yok burada adam akıllı bir yer ya . Ne zamandır beyti istiyor canım ama yiyebilecek bir yer yok.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 He tarif yanlış Gel sana yapayım Ben genelde tarife bakmam,sadece yerim ama neyse... Geliceğiz hocam az sabırlı ol ya Valla yok burada adam akıllı bir yer ya . Ne zamandır beyti istiyor canım ama yiyebilecek bir yer yok.. Gel tahirim ben sana ısmarlalıyayım burada,parmaklarını ye geri git... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ulen ben kızıyom da bir de Tahir gibi olmak var ha? Ya biz de canımız çektiğinde bulamasaydık Allah korusun Yorum bağlantısı
Recommended Posts