Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ne zaman gidiyoruz BOrcumu etle ödüyeyim Sen de mi 110 tl hesap ödedin Yok koçaktan 2 kg sipariş verdim...kutunun üzerinde link vardı Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ne zaman gidiyoruz BOrcumu etle ödüyeyim Sen de mi 110 tl hesap ödedin Hocam antep te bi toplantı yapalımmı et tatlısı yemeye.en tez zamanda. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Bu aralar dışarı zor. Çocuk ufak 2 aylık Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Oooooooo çok hızlısınız. 55 mi olmuş. Kargo bana hocam. O kadar da değil. 110+10 ))Hocam ciddi ciddi antep e gidelim. Bu aralar dışarı zor. Çocuk ufak 2 aylık Havalar ısınsın yeğenim AGU desin bi antep yapalım hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Kargo bana hocam. O kadar da değil. 110+10 )) Hocam ciddi ciddi antep e gidelim. Havalar ısınsın yeğenim AGU desin bi antep yapalım hocam. İnşallah yaza toplanalım Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) Hocam antep te bi toplantı yapalımmı et tatlısı yemeye.en tez zamanda. Her zaman bekleriz Gaziantep'e. Bu konuyu görmüş müydün Erol abi? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237646-01-aral%C4%B1k-gaziantep-toplant%C4%B1-foto%C4%9Fraflar%C4%B1/ 2 Şubat 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) Her zaman bekleriz Gaziantep'e. Bu konuyu görmüş müydün Erol abi? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237646-01-aralık-gaziantep-toplantı-fotoğrafları/ Süper olmuş. ilk antep toplantısında varım. İnşaAllah. 2 Şubat 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Süper olmuş. ilk antep toplantısında varım. Yakında Gaziantepteki arkadaşlarla bir buluşma yapacağız. Forum isterse baharda daha büyük toplantı yapabiliriz yine. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Yakında Gaziantepteki arkadaşlarla bir buluşma yapacağız. Forum isterse baharda daha büyük toplantı yapabiliriz yine.Süper olur. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 İnşallah yaza toplanalım Sabah sabah başım döndü ya Buda iyimiş ya Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Öfffff, bu ne ya!!! Tam öğlen saati Bakmadan kaç abi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Manisa Kebabı... Şeftali kebabı diyorlar , bu o mu ? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Şeftali kebabı diyorlar , bu o mu ? Yok Tahir Bey,sizin dediğinizi ben bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Yok Tahir Bey,sizin dediğinizi ben bilmiyorum.. Allah Allah, askerliğimin acemilik kısmı Manisa'ya çıkınca mutlaka şeftali kebabı ye falan demişlerdi Yemek nasip olmadı tabi ama o nereden çıktı ki ona anlama veremedim. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Allah Allah, askerliğimin acemilik kısmı Manisa'ya çıkınca mutlaka şeftali kebabı ye falan demişlerdi Yemek nasip olmadı tabi ama o nereden çıktı ki ona anlama veremedim. Valla ben aslen Manisa lı olmadığım için bilmiyorum ama sordum bilen de yok zaten.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Allah Allah, askerliğimin acemilik kısmı Manisa'ya çıkınca mutlaka şeftali kebabı ye falan demişlerdi Yemek nasip olmadı tabi ama o nereden çıktı ki ona anlama veremedim. Valla ben aslen Manisa lı olmadığım için bilmiyorum ama sordum bilen de yok zaten.... Şeftali kebabı, Kıbrıs' a özgü bir kebap çeşididir. Koyun veya keçinin banna veya terb denilen iç zarının(gömlek yağları) kıyma, soğan ve maydanoz ile karıştırılan ve dolma biçiminde sarılıp, şiş veya ızgara telinde pişirilen bir yemektir. Şeftali ile uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen adını almış Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Şeftali kebabı, Kıbrıs' a özgü bir kebap çeşididir. Koyun veya keçinin banna veya terb denilen iç zarının(gömlek yağları) kıyma, soğan ve maydanoz ile karıştırılan ve dolma biçiminde sarılıp, şiş veya ızgara telinde pişirilen bir yemektir. Şeftali ile uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen adını almış Sanıyorum Büyük Şef Tali Usta'nın icadıdır. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) Sanıyorum Büyük Şef Tali Usta'nın icadıdır. Onun birde R leri söylemeyen KAYISI var.. "Meyaba, ben Şef Tali nin Kayısıyım" Manisa nın meşhuru Şef Tali nin kebabı olabilir. Tali Usta 4 Şubat 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Kıbrıs'a özgü ise uzak dursun benden ya :D Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Kıbrıs'a özgü ise uzak dursun benden ya :D Saçlara iyi geliyormuş ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts