Mahmut Yıldız 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 20 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Acaba bugün ne yesek.. ? Bir de böyle bir konu vardı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Ya bu nasil bir konudur 😍 beni benden aldi.. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 (düzenlendi) On 22.05.2018 at 16:16, Servet Aydın yazdı: Azat diyor ki, gelin ağzımı burnumu kırın geçen sene yırttık bakalım bu sene ağız burun yırtabilecek mi internetten o kadar video izlememe rağmen şu kavurma işini yapamıyorum beceremiyorum. Acaba tencerelerimde mi sorun var diyeceğim de babannem yapınca lokum gibi oluyorlar. 6 Mayıs 2019 tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 12 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Ya bu nasil bir konudur 😍 beni benden aldi.. Ramazanda iyi gider ya da gitmez bilemedim. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 En güzeli kavurma. Rahmetli dedem sen bir gün oruç olduğunu unut, dolabı aç, bidona basılmış kavurmanın yarısını ye. ulan bu kadın bize kahvaltı yapmadı mı ben ne çok yedim böyle diye düşünürken orucu hatırla, bırak ve ezana kadar yeme. oh ne ala bir gün bol sevaplı 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 38 dakika önce, Azad Mirzade yazdı: En güzeli kavurma. Rahmetli dedem sen bir gün oruç olduğunu unut, dolabı aç, bidona basılmış kavurmanın yarısını ye. ulan bu kadın bize kahvaltı yapmadı mı ben ne çok yedim böyle diye düşünürken orucu hatırla, bırak ve ezana kadar yeme. oh ne ala bir gün bol sevaplı Allah rahmet eylesin, akşam akşam güldürdün beni 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts