Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Yakar mübarek. Ama cennetten çıkmadır 7 İleri DSG candır diyorum o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Kerem ile bir anadolu turu yaptık lezzet olarak tabiki Önce içli köfte.... Peşine adana... Devam.....kuzu şiş Kuzuya bakışı bile çok fenaydı Baktım paso yiyor biraz mola ver dedim ve hemen makinayı verdim eline,zar zor bir resmim oldu Ve son olarak ta künefe ile noktayı koyduk... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Bu konunun ramazan da kapanması şart. Esas o zaman muhteşem oluyor burası Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Hakan adamı 2-3 lokmalık yemeklerle geçiştirmişsin. Köfte dediğin. Tepsiyle olmalı. Kebap dediğin salatası kıyak olmalı Kebap dediğin göz doyuracak önce o tek şiş olmaz. Oldumu mangal dolusu olmalı. Önden ciğer Arkasından Yemekten sonra tepsiyle tatlıyı unutma. Hadi afiyet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Bugün annesi Gaziantepten Eskişehire gelen arkadaşıma uğradım. Annesi gelirken Gaziantep Güllüoğludan baklava almış. 3 dilim yedim. Yok böyle bir olay. Bu zamana kadar baklava diye farklı bir şey yemişim sanırım tadı hala damağımda ve oldukça hafif yapılmış. Şerbeti hiç rahatsız etmedi. Sen bir de KOÇAK'tan yesen Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Sen bir de KOÇAK'tan yesen Güllüoğlu da neymiş dersin.Hocam akşam akşam icat çıkarıyorsunuz he ... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Güllüoğlu da neymiş dersin. Hocam akşam akşam icat çıkarıyorsunuz he ... Antep uzak değil Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Antep uzak değil bir tlf la 5 saat sonra burada. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Meşhur manda sucuğu Dün akşam iyi muhabbeti olmuştu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 bir tlf la 5 saat sonra burada.Gidip yerinde yemek var. Tabiki Halil Usta'dan sonra Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Yer adana mekan cigerci bedo saat 21.00 mekan full sira bekledik ama cok sukur yedik hayirlisi ile yola ciktik rotamiz nigde bor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Gidip yerinde yemek var. Tabiki Halil Usta'dan sonra Ben hiçbir yerde o kadar doymamıştım hocam.Adamlar masaya çay basan kahveci gibiler.Dur diyene kadar et geliyor.doyuyorsun göz doymuyor.Sonra koş koşa bilirsen)) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Yer adana mekan cigerci bedo saat 21.00 mekan full sira bekledik ama cok sukur yedik hayirlisi ile yola ciktik rotamiz nigde bor Fotoğraf görmeden inanmam Ben hiçbir yerde o kadar doymamıştım hocam.Adamlar masaya çay basan kahveci gibiler.Dur diyene kadar et geliyor.doyuyorsun göz doymuyor.Sonra koş koşa bilirsen)) Tatlı yerine adamlar et getirdiğinde inanamadım Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Fotoğraf görmeden inanmam Tatlı yerine adamlar et getirdiğinde inanamadım Antebin hamamloiriyyy )))) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Halil Ustanın menüsü TATLI DİYE BU GELDİ Koçak baklava 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Hocam nettiiin. Gittik gördük yedik. Halil ustanın en büyük eksiği salata yok. Salatanın olmamasını etle kapatıyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) Gittik gördük yedik. Halil ustanın en büyük eksiği salata yok. Salatanın olmamasını etle kapatıyorlar Gittim hocam biliyom.ezme geliyor ama süper. Koçak ın sitesindeyim. Yaş baklavamı kare baklavamı alalım hocam.Zaten Bi ton alıp senin evi fatura adresi vermek lazım gece gece 2 Şubat 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Gittim hocam biliyom.ezme geliyor ama süper. Ben yukarda paylaştığım kendi yapım salatalarımdan dolayı bana göre değil o ezme Lokantada ezme yepmeyi tercih etmiyorum. Bazı lokantalarda nasıl yapıldığını bildiğim için Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ben yukarda paylaştığım kendi yapım salatalarımdan dolayı bana göre değil o ezme Lokantada ezme yepmeyi tercih etmiyorum. Bazı lokantalarda nasıl yapıldığını bildiğim için Orada o ortam o etlerin yanında kuru otun bile gideri oluyor hocam menşei falan adamın aklına gelmiyor.Bide açsan....vay.vay.vay Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Orada o ortam o etlerin yanında kuru otun bile gideri oluyor hocam menşei falan adamın aklına gelmiyor.Bide açsan ....vay.vay.vay ZAten etler oradaki eksikleri unutturuyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 ZAten etler oradaki eksikleri unutturuyor 110 lira borçlusun hocam.:):) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 110 lira borçlusun hocam. :) :) Ne zaman gidiyoruz BOrcumu etle ödüyeyim Sen de mi 110 tl hesap ödedin Yorum bağlantısı
Recommended Posts