İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Servet Aydın

Haşmet abi,
Nerden de biliyon benim hayran olduğumu. Link nereye çıktı
05bc8bdc44e234a5a35e82d746f44198.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
(düzenlendi)
52 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Haşmet abi,
Nerden de biliyon benim hayran olduğumu. Link nereye çıktı
05bc8bdc44e234a5a35e82d746f44198.jpg

Dervişin zikri neyse ,fikride oymuş. La niye sadece sende çıkıyor, ne kullanıyorsan cachesini sil (yazılımla, tornavida filan kullanma) ha bu arda reklam engelleyici kullanmadığın görülüyor. Sani'ye müracat

tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Bekir Afşar

Konuyu canlandıralım. 

Bugün bisikletle Kozan'a gidip geldim. Kozan'a gitmişken ciğer yememek olmazdı :)

 

o6NA5X.jpg

 

ZOzL63.jpg

 

g9YkgO.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar
Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Depoyu doldurmuşun :)

 

Aynen öyle oldu. Dönüş daha rahat oldu ;)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serdar Yaman

Batmana gelmişken büryansız olmaz dedik :)

84c67c2512664cbd7c049d0c3ea2131d.jpg

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Büryani Istanbulda su kemerinin ust kismi sanirim Sur Kebap var sahipleri Siirtli yedim yedim doyamadim.

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman
buryan bitliste yenir. baska yerde yiyen buryan yememistir. nokta [emoji3]


Van bitlis batman siirt hepsinde yedi bitliste bir başka öncesi gelen avşor çorbasıda efsane :)
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
(düzenlendi)
46 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Yağ mı onlar.. :nea:

Hee, yağsız et yiyeceğine, ayakkabı köselesi yemek daha iyidir. Emmi canan hocayı da mı okumuyon. 

İstanbul'a  gel de senide götürelim Siirt pazarına  (diğer adını demedim tiye alırlar:)

Hem korkma 2 saat kuyuda piştiğinden zararlı yağları akıp gider.Lezzetli ve faydalı olan kalır. İnanmıyorsan @Servet Aydın a sor  beraber denedik.kaz yağı da aynıdır.

tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
(düzenlendi)

bitlis buryani cidden akillara zarardir...

gelen bas goz ustune.

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
7 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

bitlis buryani cidden akillara zarardir...

gelen bas goz ustune.

 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

hasmet abi bitliste ne yenir diye baslik acmistim ayni videoyu ordada paylasmissin... bildigim kadariyla mus luydunuz degil mi?

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
1 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

hasmet abi bitliste ne yenir diye baslik acmistim ayni videoyu ordada paylasmissin... bildigim kadariyla mus luydunuz degil mi?

Evet. Bende paylaştım diye hatırlıyordum, aradım ama bulamadım .

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

illere gore nerde ne yenir konularinda..  hatta size bi animi anlatayim.. esim orduludur hayatinda buryani gormemis ki ette sevmez aslinda... ogluma hamile iken gecenin bir yarisi uyanip buryan aserdi ? tadini bosver de tarif et soz alacagim demistim.. gece 3.5 ta gidip buryan bulmustum... ?

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Hee, yağsız et yiyeceğine, ayakkabı köselesi yemek daha iyidir. Emmi canan hocayı da mı okumuyon. 
İstanbul'a  gel de senide götürelim Siirt pazarına  (diğer adını demedim tiye alırlar[emoji4]) 
Hem korkma 2 saat kuyuda piştiğinden zararlı yağları akıp gider.Lezzetli ve faydalı olan kalır. İnanmıyorsan [mention=13526]Servet Aydın[/mention] a sor  beraber denedik.kaz yağı da aynıdır.

Yok ben yutamam abi. [emoji28]
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Hee, yağsız et yiyeceğine, ayakkabı köselesi yemek daha iyidir. Emmi canan hocayı da mı okumuyon. 
İstanbul'a  gel de senide götürelim Siirt pazarına  (diğer adını demedim tiye alırlar[emoji4]) 
Hem korkma 2 saat kuyuda piştiğinden zararlı yağları akıp gider.Lezzetli ve faydalı olan kalır. İnanmıyorsan [mention=13526]Servet Aydın[/mention] a sor  beraber denedik.kaz yağı da aynıdır.


Dede bizi büryana götür
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı:

 


Dede bizi büryana götür

 

Götürdüüm, sen yoktun.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Olmayacak bi zamandı ama, allah tekrarını nasip etsin diyelim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mert Yeldan

Bi Nusret değiliz ama Adanalıyık hamdolsun.

 

Geçen hafta;

Kuzu kol, 4 saat 170 derecede fırında pişti.

37892d931d27bd8337e16be69dd0774c.jpg

 

Bu hafta;

Dana Kaburga. 4 saat 200 derecede fırında pişti.

Hazırlanışı, pide üstüne tane karabiber tuz defne yaprağı sarımsak. Üzerine kaburgalar. Kaburganın üzerine kekik tane karabiber defne yaprağı sarımsak ve tereyağ.

Yağlı kağıda sarıp fırına atıyoruz.

3d7fe5ae4c398a0e7b90ede509f42a6d.jpg

 

Ve sonuç;

 

dff58a45c629729c3096ab3052bf8d5a.jpg

ac808ba7dad16965391136b8c84f4bff.jpg

 

İşin püf noktası orta ısıda uzun sürede pişmesi ve son yarım saat fırın kapatılıp kendi ısısıyla dinlenmeye bırakılması.

Kemiği çektiğimde et olduğu yerde kalıyor. Pammık gibi

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ahanda habere bak :)  İkea bittin olm sen...

 

İsveç Devletinin resmi Twitter hesabından, ülkenin dünyaca ünlü köftesinin tarifinin Türklere ait olduğu itiraf edildi.

TARİFİ KRAL 12. KARL ÜLKESİNE GETİRMİŞ

Twitter hesabı "Sweden.se"den yapılan paylaşımda, köfte fotoğrafı kullanılarak, "İsveç köfteleri, aslında Kral 12. Karl'ın Türkiye'den eve getirdiği tarife dayanıyor. Gerçeklere bağlı kalalım." ifadeleri kullanıldı.

isvec-ten-yillar-sonra-itiraf-geldi-unlu-10801200_179_m.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...